עבור לתוכן

סקר. איפה שירתתם\משרתים בצבא?

איפה שירתתם\משרתים בצבא? 643 הצבעות

1. 1. איפה שירתתם\משרתים בצבא?

• קרבי.
    • תומך לחימה.
    • ג'בניק.
    • לא שרתתי\משרת.
    • לא "התקבלתי" לצבא. (פרופיל נמוך{ללא נפשי} ולא מחוסר רצון לשרת.)
    • עדין לא סיימתי בית-ספר.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רק שהאפסנאי הזה עושה חצאים בתנאים של כלב (בחלק מהמקרים) , והג'ובניק חוזר כל יום הביתה לאמא

לדעתי רוב התפקידים האיכותיים באמת הם לא תפקידי יומיות , דוגמה חברים שלי במודיעין שטוחנים 11\3 .

יציאות הן לא פרמטר ל"איכות" התפקיד (אני צריך לדעת, עשיתי שבוע-שבוע כמעט כל השירות :smile1:), על אחת כמה וכמה במודיעין. על אחת כמה וכמה בבסיסים הסגורים של מודיעין (כל אלה שעושים בין 9-5 ל-11/3.. רובם נמצאים בבסיס לא כי באמת יש צורך קיומי שהם יהיו שם).

• תגובות 113
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין לא התגייסתי, אבל אני לומד בטכני בחיפה ולכן אני אוטומטית אשרת ב"מערך הטכני של חיל האוויר". ;D

פורסם

שריון

188 (מרכבה 3)

גדוד 74

פלוגת ונוס אימפריה :xyxthumbs:

פורסם

שיריון

401 (מג"ח)

גדוד 52

ומפיר אימפריה

פורסם
  • מחבר

ד"א.. הסקר הערך בגלל שאני זוכר שבממוצע יש 7 לא-לוחמים על לוחם אחד..

עניין אותי לראות אם יש אמת בדבר...היחס בנתיים דיי דומה\קרוב...

בראל.

פורסם

קו-5 , "היחידה". 8)

פורסם

שריון

188 (מרכבה 3)

גדוד 74

פלוגת ונוס אימפריה :xyxthumbs:

יש מצב אתה מכיר את ישי פקר?

הוא כרגע בטירונות, רק התגייס לפני 3 שבועות.

אני לא יודע באיזה גדוד..

ואם אתה נמצא שם הרבה זמן (בערך שנה+) אולי אתה מכיר את אמיר פולונסקי?

*שתיהם קיבוצניקים מעין חרוד מאוחד.

אני כרגע "לא מתגייס", הסיפור ארוך אבל אני אנסה לקצר.

נולדתי וגרתי באץ כל חיי עד גיל 17, עברתי לארה"ב (יש לי אזרחות אמריקאית בגלל אמא שלי) וסיימתי שם בית ספר והחלטתי לחזור להתגייס.

הגוייס היה אמור להיות ב23 ליולי 06, דחו ל19 בנובמבר, דחו ל3 בדצמבר - הגעתי לבקום ב3 לדצמבר, והזכרתי להם שאני לוקח ראקוטן ואני כבר 3 חודשים בטיפול, הם אמרו לי שיתנו לי פרופיל 24 (זמני) ל3 חודשים ובנתיים הפז"מ דופק.

בזמן הזה הם שלחו לי מכתב, תלך לרופא תביא חוות דעת ותשלח אלינו, למרות שאין פה מה לבדוק אבל שלחתי מה שהם רצו, חיכיתי חיכיתי, הגיע חודש מרץ אני מתקשר אומרים לי: "תחכה התהליך הוא איטי וזה יקח זמן" אני מחכה מחכה מסתיים חודש מרץ לא קיבלתי כלום, פתאום אני מקבל הזמנה לועדה רפואית ל25 באפריל, ואני מחכה בעיקר לזה.

אני כבר מעל לשנה בארץ מחכה לגיוס ולא עשיתי כלום אני סתם מבזבז את הזמן פה, וחבל אני עוד מעט בן 19 וחצי ועוד לא התגייסתי.

ואני שוקל ברצינות מאוד לחזור לארה"ב.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה חשוב מאוד לעבור צבא. שיהיה לך בהצלחה. אל תתיאש.!

כשעשיתי טירנות אחד החברה שהיו איתי בצוות היה עולה , חייל בודד מבלגיה, אחרי 4 חודשים של טירונות, לפני האימון המתקדם הוא חזר לביקור בבלגיה - כשהוא חזר אליינו הוא סיפר שהוא הרגיש שהוא התבגר בכמה שנים , הוא אמר שהצבא הכניס אותו לפרופרציה ושההבדלים באופי שלו לפני שהוא התגייס ואחרי 4 חודשים בצבא היו עצומים, הוא סיפר שהחבר'ה שלו שם בבלגיה פשוט נראו לו פתאום כמו חבורה של ילדים...

הצבא מבגר בן אדם.. לטובה לדעתי..

אבל הכל תלוי באיך האדם לוקח את הצבא.. אם אתה מגיע עם ראש לתרום ומנסה לעשות הכי טוב שלך, לא מתיאש או נשבר הצבא עושה לך טוב.

בראל.

פורסם

לוחם מג"ב מחזור אוג' 2001...

פורסם

הא ג'וני , לא מצחיק ? גם אני על 24 שלוש חודשים . גם רואקוטן (לא באמת לוקח) . הייתה אמורה להיות לי וועדה ב-23 , ואז הוקדמה ל-19 ואז בוטלה כליל . כמו שצריך :)

פורסם

פלס"ר 7

פורסם

אני חושב שזה חשוב מאוד לעבור צבא. שיהיה לך בהצלחה. אל תתיאש.!

כשעשיתי טירנות אחד החברה שהיו איתי בצוות היה עולה , חייל בודד מבלגיה, אחרי 4 חודשים של טירונות, לפני האימון המתקדם הוא חזר לביקור בבלגיה - כשהוא חזר אליינו הוא סיפר שהוא הרגיש שהוא התבגר בכמה שנים , הוא אמר שהצבא הכניס אותו לפרופרציה ושההבדלים באופי שלו לפני שהוא התגייס ואחרי 4 חודשים בצבא היו עצומים, הוא סיפר שהחבר'ה שלו שם בבלגיה פשוט נראו לו פתאום כמו חבורה של ילדים...

הצבא מבגר בן אדם.. לטובה לדעתי..

אבל הכל תלוי באיך האדם לוקח את הצבא.. אם אתה מגיע עם ראש לתרום ומנסה לעשות הכי טוב שלך, לא מתיאש או נשבר הצבא עושה לך טוב.

בראל.

גם אני באותה דעה.

זאת הסיבה העיקרית שחזרתי להתגייס, אני עוד מרגיש כמו ילד ואני חושב שהצבא דבר חיוני מאוד, וזאת למרות שאני ציוני, פטריוט.

אני מצד שני גם כועס על הצבא בגלל הגירוש מעזה, אבל גם זה לא ישפיע עלי.

הא ג'וני , לא מצחיק ? גם אני על 24 שלוש חודשים . גם רואקוטן (לא באמת לוקח) . הייתה אמורה להיות לי וועדה ב-23 , ואז הוקדמה ל-19 ואז בוטלה כליל . כמו שצריך :)

לא הבנתי למה הכוונה...

ואם הייתי יודע שכזה דבר היה נוצר מזה הייתי שומר על הפה ולא אומר לצבא כלום ומפסיק לקחת.

פורסם

8200 to be

עתודאי ,יש פה מישהו שמסיים עכשיו י"ד ?

פורסם

טעות שלי . הייתי צריך לכתוב בוטלה עד להודעה חדשה . סורי : P

פורסם

ביקשתי חריג יום סיירות - מקווה להתקבל לאחת מ-4 המובחרות - שייטת 13, 669, שלדג או מטכ"ל.

אם זה לא ילך לי - אני מקווה לעבור את הגיבוש סאטיל"ים ולשרת על דבורה.

אם זה לא ילך - אז אלך ליחידת הסטינגרים של מערך הנ"מ.

(אני מסיים יב').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים