עבור לתוכן

התנדבות לצה"ל - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

אז קודם כל - אל תתחילו פה מריבה של משתמטים vs. מורעלים.

----

אז ככה, ככל הנראה אני לא אלך לצבא היות ולא קיבלתי צו ראשון (עד כה) היות ואין לי אזרחות, בסה"כ א'5.

התנדבות לצה"ל - זה אומר שאני אתגייס לקרבי בלבד? אני מעדיף למשהו טכני או עתודה או משהו, אני אהיה יעיל שם הרבה יותר מאשר קרבי היות ויש לי בעיות בגב + פלטפוס.

מישהו יכול להסביר לי איך הולכת ההתנדבות, מה התהליך ואיך אני מתנדב תכלס?

פורסם

תשמע בחור אני לא האיש הנכון לענות לך על השאלות אבל סה"כ רציתי להגיד לך כל הכבוד, צריכים אנשים כמוך בארצינו..

פורסם

למיטב ידיעתי אם אין לך אזרחות או מעמד של תושב ארעי לא כדאי לך כל כך לפנות לרשויות...:)

בכל אופן,במידה ותרצה להתנדב תצטרך להגיש בקשה ללשכת הגיוס,ידונו בבקשות שלך ועוד סחבת שכזו וסביר מאוד להניח שאם

אין התנגדות עקרונית לשירות הצבאי שלך תקבל צו ראשון,תעשה אותו ותקבל הצעות לתפקידים שיוצעו לך לפי כישוריך והפרופיל הגופני שלך.

אם יש לך בעיות בריאותיות מגבילות סביר להניח שתמצא את עצמך ג'ובניק כזה או אחר.

ולסיכום,הצבא הוא יחסית גוף מאוד מודרני ופתוח אך יכול להיות שבגלל העובדה שאין לך אזרחות תפקידים מסויימים יחסמו בפניך,ראה הוזהרת.

בכל אופן בהצלחה וישר כוח

פורסם

סתם מתוך התעניינות זה יקדם אותו בארץ זאת אומרת יקבל אזרחות וכו'?

פורסם

סביר להניח שלא, אולי אפילו יגרשו אותו אחרי שהוא ישתחרר, כבר קרו מקרים

פורסם

אז קודם כל - אל תתחילו פה מריבה של משתמטים vs. מורעלים.

----

אז ככה, ככל הנראה אני לא אלך לצבא היות ולא קיבלתי צו ראשון (עד כה) היות ואין לי אזרחות, בסה"כ א'5.

התנדבות לצה"ל - זה אומר שאני אתגייס לקרבי בלבד? אני מעדיף למשהו טכני או עתודה או משהו, אני אהיה יעיל שם הרבה יותר מאשר קרבי היות ויש לי בעיות בגב + פלטפוס.

מישהו יכול להסביר לי איך הולכת ההתנדבות, מה התהליך ואיך אני מתנדב תכלס?

אז מה אתה ??

בן של אחד מהמלוכסני עיניים שהתפלחו לארץ ??

פורסם

אז מה אתה ??

יא גזען עוף מפה דיי כבר גם בדיון של הילד הקטן שמעשן באת עם משפט מפגר "רוסים, לא ציפיתי אחרת" שיתנו לך כבר באן יא גזען :nono: :nono: :nono:

פורסם
  • מחבר

סתם מתוך התעניינות זה יקדם אותו בארץ זאת אומרת יקבל אזרחות וכו'?

אין לי מושג

אז מה אתה ??

אני אחד הרוסים שאתה שונא, נעים להזכיר - אני Algorithm, כן, זה שקיללת בפרטי והעיפו אותך שוב ושוב בזכותי, עכשיו אל תגיב פה.

יא גזען עוף מפה דיי כבר גם בדיון של הילד הקטן שמעשן באת עם משפט מפגר "רוסים, לא ציפיתי אחרת" שיתנו לך כבר באן יא גזען :nono: :nono: :nono:

תפסיק, זה מיותר, המודרים יטפלו בו בקרוב, הוא ידוע פה כאנס כבשים סדרתי, אין מה להיסחף אחריו.

פורסם

קשה לראות בנאדם כזה ולשבת ולא לעשות כלום.. =\

סה"כ את צודק למה להוציא עליו אנרגיות??

סביר להניח שלא, אולי אפילו יגרשו אותו אחרי שהוא ישתחרר, כבר קרו מקרים

ארץ נהדרת יש לנו =|

פורסם

צה"ל נותן לך חופש ואתה בוחר לחזור אליו? ווואוווו :lol:

תברח כל עוד נפשך בך , למרות שאני לא מבין איך אתה שוהה בארץ אם אין לך אזרחות?

פורסם

tsk tsk tsk...כמו קללות...אתה נשמע כמו אחד מהם... כל היום רק מקללים

רגע רגע רגע, אם אתה לא אזרח סימן שאני גוי... ואם אתה גוי סימן שאיכשהוא התפלחת לכאן... מעניין באיזה תואנה..

פורסם
  • מחבר

צה"ל נותן לך חופש ואתה בוחר לחזור אליו? ווואוווו :lol:

תברח כל עוד נפשך בך , למרות שאני לא מבין איך אתה שוהה בארץ אם אין לך אזרחות?

אני תושב ארעי - א'5

--

שוב שלום לכולם, אשמח להתייחסות נוספת לעניין היות וזה נושא חשוב, לי לפחות.

פורסם

עצה שלי, אל תתגייס.

זה לא מזיז לאף אחד, ובסוף אתה היחידי שנדפק.

אם אתה בכל זאת רוצה להתגייס בהתנדבות, אז אתה צריך לברר איזה תפקידים מציעים לך בצבא (לפי דעתי, כל מה שהפרופיל נותן).

פורסם
  • מחבר

על פי מה אתה אומר את זה?

ולמה שאני אדפק? מה יקרה?

פורסם

התנדבות זה שנה וחצי מנימום (תלוי בתפקיד).

אפילו אם תתנדב הם יתיחסו אליך כמו חרא, ואתה סתם תבזבז שנים מהחיים שלך (במקום למצוא עבודה\להתחיל ללמוד\להתחיל את החיים שלך!).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים