פורסם 2007 באפריל 918 שנים מצאתי אובססיה בזמן שינה אם אני שומע יתוש אני לא הולך לישון עד שאני צד אותו חחחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 באפריל 918 שנים שוביניסט.QFTאבל זה לא שאני חושבת שגברים נלחמים אותו הדבר כמו נשים בRL.כי נשים הרבה פחות חזקות מבחינה ביולוגית ופיזיולוגית.אבל בסיאס... מה אתה דביל?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים YB, תגידי סתם שאלה את רואה פוקימון?כי אם אני לא טועה הדבר הזה שיש לך בחתימה ניראה כמו פוקימוןחוץ מיזה תיראי יש נשים שמשחקות סיאס אני יודע מ 1.13beta וילד בן 10 שמשחק חצי הם בערך באותה רמה..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים נשים + CS = נשים + SIMS = YB, תביני... CS זה פשוט לא לבחורות... יש גם אחת מהכיתה שלי שהתחילה לשחק חחחח היא נראת ככה (בדיוק כמו הסמיילי) עריכה: הנה תמונה של בחורה ששיחקה בחיילים במקום בובות בילדות, ומשחקת CS במקום לשחק באיפור אגב, YB אל תעלבי, הכל בגדר צחוק (ובגד ההפרדה)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מצאתי אובססיה בזמן שינה אם אני שומע יתוש אני לא הולך לישון עד שאני צד אותו גם אם הייתי רוצה לישון לא הייתי יכול . א. היתוש מזמזם לך באוזן . ב. אני לא יכול לדמיין את היתוש (במקרה שהוא נקבה) שואב ממני דם ואני שותק לו על זה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אם כבר: בלהלהלהלהלהלה גווו גווו טטחחטחטח באלא באלא וואו וואו יאאא יאא בלבלבלבלבל
פורסם 2007 באפריל 918 שנים ^^ אז זה כולל גם את ההודעה שלך אגוז. הבנת הנקרא... מעל ומתחת לקווים... ההודעה שלי היא בין הקווים. חוץ מזה, אמרתי שרק ההודעות שאומרות שכל ההודעות שמעליהן ומתחתיהן הן טיפשות, הגדרה שעליה עונות הודעות בודדות מהשרשור.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים :kopfpatsch: :lol: :lol:[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 22:16:36 ב-י-א-ו-ס לתוך פרצוף שלך ילד... אתה לא אמור לעשות עכשיו איזה עליה לתורה או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.