פורסם 2007 באפריל 518 שנים אווץ' זה קרה לי גם פעמיים וגם בבית ספר אין שולחנות על הברזל לרגלים ואני כבר רגיל אבל בהתחלה רציתי לנסר למורה את הראש
פורסם 2007 באפריל 518 שנים לכל אלו שחושבים ששכחו את הבית פתוח\את הגז\מגהץ\דוד דלוק תעמדו ליד הדלת ותגידו בקול רם (ואם יש אנשים מסביבכם אז אפשר גם בלב) "נעלתי את הדלת" ותגלו שזה עוזר מאוד, משום מה זה נחרט לך בזכרון בצורה כזו שאתה לא יכול להתבלבל.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים ליפעמים זה פעולות כל כך רגילות שאתה עובר את זה בטיבעיות ולא חושב על זה אפילו ככה שאם אתה זוכר לאמר בלב או בקול אז אתה גם תזכור שנעלת אבל מה לעשות שאתה עושה את זה אתה כמו אסטרונאוט
פורסם 2007 באפריל 518 שנים לכל אלו שחושבים ששכחו את הבית פתוח\את הגז\מגהץ\דוד דלוק תעמדו ליד הדלת ותגידו בקול רם (ואם יש אנשים מסביבכם אז אפשר גם בלב) "נעלתי את הדלת" ותגלו שזה עוזר מאוד, משום מה זה נחרט לך בזכרון בצורה כזו שאתה לא יכול להתבלבל. צודק..אמא שלי הרגילה אותי לעשות את זה וזה עוזר חח לפעמים זה מה זה עוזר!
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אם אני רואה שמישהו מניח עט פתוח על השולחן, אני פשוט חייב לסגור אותו. לא יודע למה זה...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים גם אני היפר-אקטיבי, כמו כן, אני די פרקפטציוניסט כך שזה גורם לי כל פעם לתקן כל מיני דברים שלא הצליחו לי, ואם אני לא מצליח אני מנסה שוב ושוב עד שאני מצליח. עוד דבר, כאשר יש לי שגיאת כתיב (מכתיבה מהירה 99.9% מהמקרים) אני תמיד מוחק עם backspace בדרך כלל או לפעמים מסמן, אז אני תמיד מוחק את הכל, ולא רק את השגיאה ומתקן. :o :o gotcha!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים ליפעמים זה פעולות כל כך רגילות שאתה עובר את זה בטיבעיות ולא חושב על זה אפילו ככה שאם אתה זוכר לאמר בלב או בקול אז אתה גם תזכור שנעלת אבל מה לעשות שאתה עושה את זה אתה כמו אסטרונאוט אבל שאתה לא זוכר זה כתוצאה שהיית מפוזר שנעלת חחח אני זוכר שלפני כמה זמן בבוקר עשיתי מחזיק מפחות מעבד P2,וזה היה בדיוק לפני שהלכתי לבצפר. הייתי כ"כ מבסוט מהמעבד שיצאתי ושיחקתי אותו ושכחתי את הדלת פתוחה אמא שלי באה אחרי 7 שעות הביתה וגילתה שהיא פתוחה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אני פעם השארתי תדלת פתוחה, וההורים חזרו לבית פתוח, וקיבלתי כמו שצריך על הראש.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר אני פעם השארתי תדלת פתוחה, וההורים חזרו לבית פתוח, וקיבלתי כמו שצריך על הראש. כמעט חצי מהפעמים שאני לוקח את הרכב של אמא שלי לבית ספר, אני משאיר אותו פתוח בטעות (לבנתיים לא קרה כלום). מה שאמא לא יודעת לא יכול להזיק לה... ואם כבר מדברים על פרפקציונזים, אני לא יכול לא להצליח במשהו. אפילו כאשר אני ידוע שזה ממש שטותי ולא חשוב, אני אעשה את הכל בשביל להצליח. לדוגמה: קיבלתי בבגרות באזרחות 83, ואני יודע שזה בכלל לא משפיע על הממוצע (זה יחידה אחת מתוך 42), אבל עשיתי אותה שוב וקבלתי 89 (ועכשיו שיכנעתי את עצמי שזה מספיק). גרוע מזה, התקבלתי לגיבוש טייס ולא לא רוצה את זה....
פורסם 2007 באפריל 618 שנים כמעט חצי מהפעמים שאני לוקח את הרכב של אמא שלי לבית ספר, אני משאיר אותו פתוח בטעות (לבנתיים לא קרה כלום). מה שאמא לא יודעת לא יכול להזיק לה... ואם כבר מדברים על פרפקציונזים, אני לא יכול לא להצליח במשהו. אפילו כאשר אני ידוע שזה ממש שטותי ולא חשוב, אני אעשה את הכל בשביל להצליח. לדוגמה: קיבלתי בבגרות באזרחות 83, ואני יודע שזה בכלל לא משפיע על הממוצע (זה יחידה אחת מתוך 42), אבל עשיתי אותה שוב וקבלתי 89 (ועכשיו שיכנעתי את עצמי שזה מספיק). כמה?!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לשתות מים,פשוט אין רגע שאני לא שותה מים....ואני גם יכול להסתכל על מנורת לבה שעות...לכו תבינו Aviko
פורסם 2007 באפריל 618 שנים יאללה, הגזמתם...עכשיו יבוא המגזים ויגיד: יש לי אובססיה לנשום!! כל כמה שניות אני חייב לנשום!!ואז אחד יגיד: יש ללב שלי אובססיה לפעום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.