פורסם 2007 באפריל 418 שנים האובססיה שלי היא:כל פעם שאני רואה עט, אני חייב לסגור ולפתוח את המיכסה (או ללחוץ על הראש שלו בלי הפסקה), אני פשוט חייב!!מה איתכם?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים להדליק את האור בשירותים,אפילו אם בוקרלעלות בבוקר לבדוק אם נעלתי את הבית ולאחר את האוטובוס
פורסם 2007 באפריל 418 שנים להיתקע מול המחשב לפני שאני יוצא לבית ספר ולאחר בגלל זה להסתבן עם הקצף של השמפו ;Dלהדליק את האור למרות שיש אור בחוץ
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לסמן תמיד את מה שאני קורא במחשב לשחק עם העכבר בשולחן העבודה ולעשות מרובעים
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר לשחק עם העכבר בשולחן העבודה ולעשות מרובעים גם אני!! אין, אני פשוט חייב, במיוחד שאיזה איקון מסומן...
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אני חייב לשות משהו עם הידים ליבנות משהו אני פשוט חייב אם אני לא עושה כלום זה מטריף אותי
פורסם 2007 באפריל 418 שנים Schoolgirl outfirts גם להסתכל על כאלו (שיושב עליהן טוב) וגם להתלבש ככה. יש לי איזה 7 בבית ולא דיי לי.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים גם אני!! אין, אני פשוט חייב, במיוחד שאיזה איקון מסומן... חייב דחוף איזה סדנת גמילה..אני לא יכול להפסיקקקקק
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לעשות מספרים כמו 11 או 22 או 33 או 44 או 55 וכו' בשלט של הטלויזיה בווליום להיתנדנד שאני עומד יותר מדקה כאילו לא יכל לעמוד בשקט
פורסם 2007 באפריל 418 שנים להכנס לאתר כל שעה (גם אצל חברים) ולבדוק קודם את פורום גרפיקה, אח"כ LCD, אח"כ משחקים, אח"כ עריכה גרפית, אח"כ גאדג'טים ואז כללי.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים Rx. לא יודע מה זה, אבל זה כל הזמן עולה לי לראש ואני כל הזמן מתעסק בזה, למרות שאין לי מושג מה זה. שאלתי אנשים ומסתבר שזה משהו במתמטיקה, נראה לי פולינום עם x כנעלם. מסתבר שזה גם פרוטוקול תקשורת איזוטרי. אבל זה לא זה! חייב להיות משהו אחר. חייבת להיות לזה משמעות! לסמן תמיד את מה שאני קורא במחשב לשחק עם העכבר בשולחן העבודה ולעשות מרובעים אני גם עושה את זה אבל לא מתוך אובססיה - כדי שאני לא אקפוץ שורות עם העיניים. לשחק עם העכבר בשולחן העבודה ולעשות מרובעים גם את זה אני עושה אבל לזה אין לי הסבר.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר תתכוננו, הינה האובססיה הכי פופולרית:לשיר את השיר שכרגע אני שומע.לפחות אני עושה את זה כשאני לבד, וכמובן כאשר אני יודע את המילים.זה פשוט בא לי בטבעיות.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לבדוק מספר פעמים אם נעלתי את הדלתכמו שאני יוצא מהבית(במיוחד שהוא ריק) אז אני כזה יורד כמה מדרגות חוזר לבדוק שהדלת נעולהאו בבית בלילה שאני ער עד מאוחר קם לבדוק שהדלת נעולה
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אני גם עושה את זה אבל לא מתוך אובססיה - כדי שאני לא אקפוץ שורות עם העיניים. אוי אוי אוי גם אני התחלתי ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.