פורסם 2007 באפריל 418 שנים כן היה נחמד, סעמק עם השיער שלי אני לרוב יהיה בצד ימין, עם חולצה כחולה כהה (ראלף לורן) וג'קט. yeah i have Some extra baggage בכל מקרה היה נחמד ונעים לפגוש את כולם, ד"א מיני איך היה הקטשופ על החולצה :lol: רק בבית שמתי לב שגם עלי נשפך קטשופ מניאק
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מי זה הבחור עם הכובע ? הוא מופיע בכל תמונה . Guarding Angel. אם מישהו יוכל לערוך את התמונות ולהוסיף מתחת לכל אחד את הניק שלו זה יהיה נחמד =] סה"כ מה הצגתם שם? ראיתי מערכת קירור מים מאווררים זיכרונות וחוץ מזה לא הצלחתי ממש לפענח.. אני אתן לאחרים לעשות את זה, המחשב שלי בקושי מריץ צייר :-\ וגם אני לא ממש הכרתי את כולם רק בבית שמתי לב שגם עלי נשפך קטשופ מניאק ROFL :lol: :lol: ד"א if i decide to go back to the states remember this: my house is your house
פורסם 2007 באפריל 418 שנים האיש חוק היה חזק.... קטע אחד אדיר...אבל הכיתוב צריך להיותI AM THE LAWIN AZRIELI
פורסם 2007 באפריל 418 שנים וואי איזה חזק היה חבריםלסיכום:רצחנו 2 הארדיסקים, יש לי עוד תמונות, אני צריך אישור מהדרגים הגבוהים לכתוב סיקור ונפרסם אותו בקרוב...תודה רבה לכל מי שהגיע!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.