פורסם 2007 באפריל 118 שנים בגדי ים\כובעיםריפ קורל,בילבונג,נו ניימג'ינסים:ריוורו,מניה,כאוס,לי קופרחולצות:מאניה,ריוורו,כאוס,בילבונג,מרסל
פורסם 2007 באפריל 118 שנים תכלס מי שקונה בTNT עני...[עודפים]ושיש כסף לפעמים הולכים על פוקס עזבו עוד מאט קיץ[גופיות של דלתא!חחחח]
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אין חנות כל שהיא,, הכל הולך. חולצות של פומה-נייקי-קרוקר-קאפה-טומי-דיאדורה-ריבוק-אדידאס-רנואר-דיזל-לי קופר יש לי את כולם..מה שיפה אני קונה..
פורסם 2007 באפריל 218 שנים יש בארון שלי את כול עדות ישראלJet,TNT,FOX,Castro,Renuar,אבל בג'ינסים! אין על TNT
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר קוראים לי כבר ילד TNT מרוב שאני מסתובב רק עם TNT...חחח.. גם לי!!! חחח כמעט כל החולצות שלי (חולצות ליציאות, לא ליום-יום..) של TNT, רק איזה 2 חולצות של ליקופר ופוקס!
פורסם 2007 באפריל 218 שנים עזבו אתכם ממותגים.מה שהולך זה עודפים ושוק.אין שום הבדל באיכות בין ג'ינס ממותג וג'ינס מהשוק.ולכל מי שחשב שמותג זאת לא מילה גסה, טעה.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים לא הצבעתי כי אין ממש חנות אחת שאני קונה ממנה בקביעות. הארון שלי מורכב בעיקר מג'ינסים ומכנסיים של versace וכמה בודדים של armani וd&g. חולצות: הכל מהכל, לרוב שחור.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים בגדי ים\כובעיםריפ קורל,בילבונג,נו ניימג'ינסים:ריוורו,מניה,כאוס,לי קופרחולצות:מאניה,ריוורו,כאוס,בילבונג,מרסלבקיצור אתה שילוב של eMo וערס (אה ושחכתי גם מושפע)ואני קונה מהשוק עזבו אותי שטויות אתם והמותגים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.