עבור לתוכן

לימוד נגינה בגיטרה... כל כך יקר?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני מאוד רוצה ללמוד גיטרה. התחלתי לקחתי שיעור אחד היה סבבה(קשה :P)

אבל שיעור עלה לי 110 שקל! וזה ממש יקר! ניסתי ללמוד לבד אבל אני לא מצליך.

האם למישהו יש פתרון?

(איך אתם למדתם?)

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה המחיר של שיעורים פרטיים, אפשר להשיג כמובן ביותר זול אם מכירים מישהו.

פורסם
  • מחבר

מין הסתם אם הייתי מכיר מישהו הייתי מזמן לומד איתו....

יש אפשרות אחרת חוץ משיעורים פרטיים?

פורסם

מצטרף לשאלה..

גם אני רציתי ללמוד לנגן בגיטרה ועדיין רוצה אבל שיעורים פרטיים זה יקר..

וללמוד לבד ניסיתי כבר חח קשה... :bash:

פורסם

תתחילו מאקורדים. יש מפות אקורדים שלימה בטוח באינטרנט. הכל כתוב אנשים. בשביל לימוד מתקדם צריך מורה אין מה לעשות.

פורסם

מה עם שיעורים קבוצתיים? קיים הדבר?

פורסם

תתחילו מאקורדים. יש מפות אקורדים שלימה בטוח באינטרנט. הכל כתוב אנשים. בשביל לימוד מתקדם צריך מורה אין מה לעשות.

ברור התחלתי מאקורדים..עדיין קשה..אני לא יודע אפילו איך בדיוק לפרוט שזה ישמע נורמלי...

פורסם

אני לא מסכים עם החלק האחרון של המשפט שלך. דווקא בשביל ההתחלה, ולא ללימוד מתקדם, צריך מורה.כשבן אדם יודע את הבסיס כמו שצריך, אין שום בעיה ללמוד לבד. להתחיל לבד לעומת זאת, לא מומלץ, כי אתה מרגיל את עצמך לדרכי נגינה שאולי לא נכונות.

פורסם

ראשית, ברצוני לברכך על החלטתך להתחיל ללמוד גיטרה, כרגע נכנסת אל עולם מופלא מאין כמוהו שלי אישית, גרם(ועודנו גורם) אושר בלתי נדלה :)

בקשר לשאלתך - אני מנגן קצת פחות משנתיים ותחילה למדתי ב"גיטר סטודיו" בקבוצה יחד עם עוד שני אנשים בערך ב70 שקל לשיעור.

שיעורים "קבוצתיים"(קבוצתיים במרכאות שכן שלושה אנשים כולל אותך זו לא באמת קבוצה) שכאלה הם דרך מצויינת(וזולה) להתחיל ללמוד את הבסיס, שהוא ללא ספק החלק הקשה ביותר בלהתחיל לנגן על גיטרה, אבל - צריך לזרוע ולהשקות לפני שקוצרים את הפירות ;)

אחרי שתפתח רמה מספקת ותרגיש שאתה טוב יותר משאר הקבוצה ושהיא מעכבת אותך או שאתה פשוט דורש תשומת לב מוחלטת תעבור למורה פרטי.

בהצלחה!

פורסם

ראשית, ברצוני לברכך על החלטתך להתחיל ללמוד גיטרה, כרגע נכנסת אל עולם מופלא מאין כמוהו שלי אישית, גרם(ועודנו גורם) אושר בלתי נדלה :)

בקשר לשאלתך - אני מנגן קצת פחות משנתיים ותחילה למדתי ב"גיטר סטודיו" בקבוצה יחד עם עוד שני אנשים בערך ב70 שקל לשיעור.

שיעורים "קבוצתיים"(קבוצתיים במרכאות שכן שלושה אנשים כולל אותך זו לא באמת קבוצה) שכאלה הם דרך מצויינת(וזולה) להתחיל ללמוד את הבסיס, שהוא ללא ספק החלק הקשה ביותר בלהתחיל לנגן על גיטרה, אבל - צריך לזרוע ולהשקות לפני שקוצרים את הפירות ;)

אחרי שתפתח רמה מספקת ותרגיש שאתה טוב יותר משאר הקבוצה ושהיא מעכבת אותך או שאתה פשוט דורש תשומת לב מוחלטת תעבור למורה פרטי.

בהצלחה!

העולה מישהו מכיר עוד מקומות כאלה??

פורסם

אני לא מסכים עם החלק האחרון של המשפט שלך. דווקא בשביל ההתחלה, ולא ללימוד מתקדם, צריך מורה.כשבן אדם יודע את הבסיס כמו שצריך, אין שום בעיה ללמוד לבד. להתחיל לבד לעומת זאת, לא מומלץ, כי אתה מרגיל את עצמך לדרכי נגינה שאולי לא נכונות.

זה נכון רק ללימודים לא מקצועיים . כלומר עם בן אדם לומד בשבילו ובשביל חברו הקרובים . אם רוצים להתמקצע בתחום יש תואר במוזיקולוגיה האוניברסיטאות . הרבה נגנים וזמרים מפורסמים יש את התואר הזה .

פורסם

התואר הזה לא מלמד נגינה, אלא תאוריה ברמה גבוהה, הלחנה, סאונד, ודברים כאלו(אלא אם אני טועה מאוד). ודברים כאלו אפשר ללמוד גם לבד. פה דיברו על נגינה בגיטרה נטו. את הטכניקה לזה אפשר ללמוד גם לבד אחרי שאתה יודע את הבסיס.

אגב, זה ביחס לכותרת - הלימוד זה עוד כלום לעומת הכסף לציוד טוב(במידה ואתה באמת מנגן רציני, ולא סתם נגן קומזיצים). סתם לתת יחס, עד היום על ציוד נגינה שלי(וזה לא הרבה, 2 גיטרות ומגבר) זה משהו כמו 10 אלף שקל(בלי הוצאות תקופתיות כמו סטאפים לגיטרות, מיתרים וכו'), וזה נחשב לזול יחסית

פורסם

אחי הקטן לומד כבר לא מעט זמן גיטרה חשמלית..

וזה מעיין "חוג" במתנ"ס...

תבדוק באזור מגורים שלך אם יש אפשרות..(שיעור עולה 80+- שקל..זה לא כזה זול אבל עדיין לא 110)..

פורסם

התואר הזה לא מלמד נגינה, אלא תאוריה ברמה גבוהה, הלחנה, סאונד, ודברים כאלו(אלא אם אני טועה מאוד). ודברים כאלו אפשר ללמוד גם לבד. פה דיברו על נגינה בגיטרה נטו. את הטכניקה לזה אפשר ללמוד גם לבד אחרי שאתה יודע את הבסיס.

אם אני זוכר נכון התאוריה זה במגביל ללימודי הנגינה

פורסם

יכול להיות שאתה צודק(למרות שאני בספק), אבל זה עדיין לא משנה את הנקודה שלי. אחרי שאתה יודע את בסיס בנגינה בגיטרה, אתה יכול ללמוד הכל, גם לבד. אני בטוח שעם מורה זה יהיה יותר מהיר וקל,אבל גיטריסט שמנגן מגיל 9 ככה, אם ירצה לעשות את התואר הזה, אני יכול להבטיח לך שלא יהיה לו הרבה מה ללמוד שם, מבחינת הטכניקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים