עבור לתוכן

האם אפשרי להתקין את XP במקביל ל-VISTA כאשר VISTA על C ו-XP על D?

Featured Replies

פורסם

אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.

פורסם

אפשרי.

אני עובד דומה..

פורסם

יש לי רעיון באופן עקרוני בלבד!!!

אני בעצם נשארתי עם הXP שלי בתור המע' ההפעלה הראשונה שלי

אבל אני התקנתי מכונה וירטואלית שעליה שמתי את הויסטה וככה אני אפילו לא צריך

ליצור פרטישן אחר ולא לדאוג אם יהיה אפשר לעשות דואל בוט השאלה היא למה אתה צריך

את הXP? רק תדאג שיהיה לך מספיק RAM לשתי המערכות הפעלה.

פורסם
  • מחבר

אפשרי.

אני עובד דומה..

אתה יכול בבקשה לפרט כיצד ביצעת את זה? האם התקנת קודם את ה-XP ואמרת לו להתקין על כונן D? אם כן, האם את שאר החלקים של המערת (Program Files, Documents and Settings...) הוא התקין גם כן על D?

אגב, אני לא מעוניין להשתמש במכונה וירטואלית כי פשוט אין לי מחשב מספיק חזק להריץ את זה. ואני לא מעוניין לשדרג זכרון בכמה מאות שקלים כרגע.

פורסם

אם זה ככה אז זה לא נראה לי קשה פשוט או שיהיו לך 2 כוננים קשיחים פיזים נפרדים או שתצור מחיצה

ואז בביוס תקבל את סדר האיתחול מהסידי רום ושהמחשב יעלה תכניס את הדיסק של XP ותריץ אותו

ושתגיע לשלב בחירת המיקום להתקנה תסמן לו את המחיצה השניה ותמשיך התקנה. אני מקווה שהבחור

השני צדק וזה ילך חלק. בכל מקרה תגיד פה אם זה הלך בסדר.

פורסם

אתה יכול בבקשה לפרט כיצד ביצעת את זה? האם התקנת קודם את ה-XP ואמרת לו להתקין על כונן D? אם כן, האם את שאר החלקים של המערת (Program Files, Documents and Settings...) הוא התקין גם כן על D?

זו הדרך היחידה לעשות את זה. להתקין XP על D. אי אפשר לשנות XP מותקן כבר ב-C פתאום ל-D (לא באופן פרקטי בכל אופן). כשמתקינים XP על D אז הכל מתמקם ב-D (התיקיות שהזכרת). לא תהיה שום בעיה אח"כ להתקין ויסטה על C.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים