עבור לתוכן

מישהו שמבין בנעליים יכול לעזור לי? :P (איפה אל בנדי? XD )

Featured Replies

פורסם

עכשיו ברצינות,

עקב פלטפוס וכאבים ברגליים החלטתי לקנות נעלי ספורט נורמלים "לא ג'נריים" :P

http://runsport.shopy.co.il/products/72399

מה דעתכם על הנעליים? איני יכול להרשות לעצמי תקציב גדול יותר.

אני אוהב לרוץ, ואני רוצה לרוץ אבל עם נעליים שיש לי תמיד כואבות לי הרגליים לאחר 200 מטר ~ .

ולכן אני בא להתייעץ איתכם, אילו נעליים כדאי לקנות.

מידת הרגל שלי היא בערך 45-44, אני בן 16 וחצי אם זה חשוב.

תודה ;D

פורסם

הייתי ממליץ לך גם על מדרסים שמותאמים לרגל שלך בנוסף..

פורסם

למה שלא תתיעץ באורטופד מומחה ? יכול להיות שיש לך בעיות יותר חמורות מאשר חוסר התאמה של נעליים ...

ואם כבר אתה רוצה המלצה לנעליים אז הנעליים שנחשבות להכי טובות הן אסיקס (לא זוכר איך כותבים את השם באנגלית) אבל המחיר שלהן נע בין 800-1200 שקל

ואם זה באמת מחיר מוגזם בשבילך אז יש גם את saucony שהן יותר זולות!!

אבל בסופו של דבר מה שקובע זה אתה....אתה יכול לקנות נעליים ב 1000 שקל והן לא יהיו נוחות לך.....

פורסם

מדרס מותאם אישית קודם כל, ונעל שמתאימה לסוג כף הרגל ומשטח הריצה.

ממליץ על ברוקס או אסיקס או מיזונו.

מיזונו אין בארץ, אסיקס יקר מדי (ואני רוכש את הדגם היקר ביותר שלהם בקרוב, וזה באמת הנעל הטובה בעולם אבל לא משתלמת) וברוקס הכי שוות בארץ.

דגמים טובים שלהם - לכבישים ומשטחים דומים - הEpiphnay 2 או הDyad 4 טובות לבעלי פלטפוס בלי פרונציה ברגל, לשטח ושטח קשה Cascadia 2 שהיא הנעל ריצת שטח הטובה בעולם לדעתי.

עריכה: שתי תוספות קטנות - האתר של ברוקס (יש שם גם מתאים נעל לפי פרמטרים שאתה מכניס, מין מבנה גוף כף רגל שטוחה או גבוהה וכדומה) www.brooks.co.il

ו2 - למי שהמליץ על סוקוני -זבל של נעליים, לא נוחות, לא מחזיקות וסתם יקרות.

פורסם
  • מחבר

הייתי כבר מספר פעמים אצל אורטופד, ועשיתי מדרסים, אבל זה לא נוח וכואב :-X

יש לי פלטפוס, ניסיתי פעם NB וזה היה ממש נוח.

דעתכם על הנעל\דגם הספציפי שהבאתי למעלה?

מדרס מותאם אישית קודם כל, ונעל שמתאימה לסוג כף הרגל ומשטח הריצה.

ממליץ על ברוקס או אסיקס או מיזונו.

מיזונו אין בארץ, אסיקס יקר מדי (ואני רוכש את הדגם היקר ביותר שלהם בקרוב, וזה באמת הנעל הטובה בעולם אבל לא משתלמת) וברוקס הכי שוות בארץ.

דגמים טובים שלהם - לכבישים ומשטחים דומים - הEpiphnay 2 או הDyad 4 טובות לבעלי פלטפוס בלי פרונציה ברגל, לשטח ושטח קשה Cascadia 2 שהיא הנעל ריצת שטח הטובה בעולם לדעתי.

תודה רבה על התגובה, ברוקס? איך כותבים באנגלית? אפשר בבקשה לינקים לדגמי הכביש שהבאת?

אה, ומה זה זאת אומרת "בלי פרונציה ברגל" ?

תודה לכולם על התגובות.

פורסם

תקרא את המאמר הזה

הכי טוב, לך לחנות שלהם (הם בחולון) ויש שם מוכר רציני שפשוט יגיד לך איזה נעל אתה צריך.

אגב, אם אתה רץ בעיר, הייתי ממליץ לך למצוא מסלול דשא איכותי או חול קשיח - כביש או אפילו יותר גרוע מדרכות הם נוראיים לריצה, פשוט מפרקים את הרגליים.

לגבי מדרסים - אתה צריך מדרסים טובים שמתאימים לספורט קרא את זה

פורסם
  • מחבר

איזו חנות?

קראתי, השכלתי, אני מקווה שיצא לי להגיע לחולון, בעיקרון תכננתי ללכת לצומת סילבר\בילו סנטר ולראות מה קורה שם.

ואין לי אפשרות לרוץ על דשא\חול קשיח, כך שאין לי ברירה ולרוץ על הכביש, אני אוהב לרוץ ב6 בבוקר (אני מעריך שזה כ10-12 ק"מ )

ככה שהכביש לא סואן (עם כמה שהוא יכול להיות בדרך של מושב :P )

שוב תודה על העזרה :)

פורסם

ו2 - למי שהמליץ על סוקוני -זבל של נעליים, לא נוחות, לא מחזיקות וסתם יקרות.

right... מה שתגיד.

מוזר שכל חוות הדעת והסיקורים באינטרנט לא ממש אומרים אותו דבר.

יש לי נעלי סאקוני grid triumph 3 כבר מעל חצי שנה... אני רץ כ 22-30 ק"מ בשבוע. גם ריצות למרחקים ארוכים (10ק"מ) וגם

ריצות מהירות (13 קמ"ש ל-20 דקות).

נעלי ריצה אמורות לעשות כ-700 ק"מ... כבר קצת עברתי את זה... והנעליים מחזיקות (למרות שאני אחליף אותם בקרוב).

הם מאוד נוחות - למעשה מדובר באחד מהנעליים היותר מרופדות שיש - מה שאני צריך בגלל צורת הדריכה שלי (קשת גבוהה קצת).

פורסם

אני רץ קצת יותר מ30 קילומטר בשבוע רגיל, ואני יכול להגיד לך - נעליים גרועות.

שים על הרגל שלך נעליים אמיתיות (כמו ברוקס, מיזונו או אסיקס) ותרגיש בהבדל.

וגם לי יש קשת גבוהה, אם אתה רוצה נעל שמתאימה לקשת גבוהה ומרופדת היטב תמצא לך Mizuno Wave Creation 7 או Wave Precision 7

אם אתה בכלל רוצה להשתולל, הנעל הכי טובה בעולם כרגע asics Gel Kinsei נמכרת כרגע במחיר של 160 דולר בערך בארה"ב ובארץ כ1200 ש"ח (ואותה אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב).

לחנות בחולון התכוונתי לחנות יבואן של ברוקס, נמצאים ברחוב המכתש כמדומני.

פורסם
  • מחבר

יש להם חנות וירטואלית אולי?

או שאולי אתה יכול להגיד לי מה בערך המחירים של הנעליים של ברקוס לכביש?

תודה :)

עריכה:

אז לסיכום - ברוקס עדיפים על פני ניו באלאנס?

ואם אין ביכולתי להגיע לחולון ועלי לקנות מרדיוס קטן, אז NB זו פשרה טובה? או שהם ממש גרועים לזה?

פורסם
  • מחבר

כדי לא לפתוח ת'רד מיותר - אני אגיב פה.

אז ככה, קניתי לבסוף NB כי לא יכלתי להגיע לחולון.

עלו לי 400 ש"ח.

מה דעתכם?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לך תעשה מדרסים, אימו

פורסם
  • מחבר

מדרסים לא עוזרים לי, כבר ניסיתי מה לא ברור? ::)

--

אני לא ארד לרמת "המבקר הנאור" אבל אני רק פעם אחת - אחותך אימו

ראית אימואים ששומעים מטאליקה, איירון מיידן, סטיב ואי, פראנק זאפה, סטריאני, GNR ACDC ווכו'? ::)

:smile1:

אה ועוד משהו

Dire Straits Rulz 8)

--

אפשר לסגור את הת'רד ;) אני מבין שאני לא אקבל פה תגובה נורמלית :-X

פורסם

לא קראתי את הת'רד כולו, אבל אני אומר לך מנסיון של בנאדם שנולד עם פלטפוס חריף מאוד: עשיתי מדרסים יקרים פעם אחת, זה עלה 650 שקל, עברו לי כאבי ברכיים, גב, ורגליים. כמו קסם. אני אומר ששווה לך לנסות ולא להשקיע בנעליים דווקא אלא במדרסים, אבל אני מניח שמאוחר מדי.

מעבר לזה, לך הרבה יחף על משטחים לא חלקים כמו אבנים, מסלע, שטח.. אחרי שעות יתחזקו לך השרירים בכפות הרגליים ותרגיש יותר טוב

פורסם
  • מחבר

עשו לי מדרסים של 200 שקל נראה לי, שהם נראים כמו סוליות פנימיות בנעל, כאבו לי כפות הרגליים ולא היה ניתן ללכת בכלל :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים