עבור לתוכן

קבלת קיצור שירות בדרך אפורה

Featured Replies

פורסם

למה אפורה? אסביר.

לחייל בשירות חובה יש אפשרות לקבל עד 60 יום קיצור שרות אם הוא התקבל ללימודים במהלך השירות הצבאי. זאת אומרת שאם חייל X הנמצא בשנת השירות השלישית משתחרר בדצמבר והוא התקבל ללימודים באוקטובר זכותו להגיש בקשה לקיצור שירות.

אני משתחרר באוגוסט. יש מכללות שפותחות סמסטר ביולי. חשבתי להירשם לאחת המכללות, לקבל מהם טופס שהתקבלתי ללימודים ולהגיש בקשה לקיצור שירות. כמובן שאחרי שאשתחרר אין לי שום כוונה ללכת ללמוד באותה מכללה. אני מוכן להקריב 350 ש"ח דמי הרשמה בשביל לצאת מהבסיס קצת יותר מוקדם.

השאלה אם יכולים לעלות על זה ולהכריח אותי להשלים את אותם חודשיים? שמעתם על מישהו שקיבל קיצור בדרך הזאת?

פורסם

עדיין מנסה אה? ;D

פורסם

לא נראה לי שיכולים לעשות לך משהו בקשר לזה, בטח שלא אחרי שכבר השתחררת (כנאמר, חפשו אותי בבקו"ם :smile1:). מה גם שהם יצטרכו להוכיח שעשית את זה בכוונה.. קיצור, תגיש את הבקשה, מה יש לך להפסיד :P

פורסם

חחח מה אנשים יעשו בשביל לקצר\לבטל את השירות.

פורסם

קשה לי להאמין שהם לא חשבו על זה.

הם יכולים להגיד לך אוקיי אתה משוחרר אבל עוד חודשיים תביא לנו פתק זה וזה שהיית שם במשך החודשיים האלו.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי ממכללת רמת-גן ליצור איתי קשר. אני רוצה "להירשם" למסלול תואר ראשון בראיית חשבון. הסמסטר נפתח ביולי. השאלה באיזה תאריך בדיוק. אני לא מוצא מידע באתר של המכללה.

העניין שאני משתחרר ב-9.8. אם הסמסטר מתחיל ב-31.7 אין לי טעם להגיש בקשה. אם הוא מתחיל בתחילת החודש זה משתלם.

פורסם

לא מבין אותכם לא היה יותר פשוט להגיד בצו ראשון שאתה מרטיב בלילה? :nixweiss:

פורסם

אם אני לא טועה, שזה מגיע להשאיר חיילים בשירות צהל טיפה חכם יותר,

לדעתי לא מספיק סתם אישור קבלה, אלא גם אישור תשלום ככה שזה לא יעלה רק 350 שקל לקבל קיצור שירות..

פורסם

זה עד 60 יום.

אתה יכול לקבל גם קיצור של שבוע.

פורסם
  • מחבר

נכון, כל עוד אני מספיק ללימודים. זאת אומרת שאם הלימודים מתחילים ב-31 ואני משתחרר ב-9 אקבל רק שבוע. אם הלימודים מתחילים ב-1.7 אקבל מעל 30 יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים