פורסם 2007 באפריל 218 שנים זה מטליקה הישנים -וזה קליפ של הישנים זה מטליקה החדשים -בלה בלה בלהתאמינו לי, מי שיהייה בהופעה היום של מטאליקה, לא ייתאכזב. דבר ראשון, 90 אחוז מהחומר שהם מנגנים זה הקלאסיקות (עד 91). דבר שני מטאליקה מגוונים היום הרבה יותר מבעבר, לדוגמה בסיבוב הופעות של הקיץ האחרון הם ניגנו את Master of Puppets בשלמותו בכל הופעה כדי לחגוג 20 שנה לאלבום - כולל השיר האינסטרומנטלי Orion שזו היתה הפעה הראשונה שהם ניגנו אותו בשלמותו.http://www.youtube.com/watch?v=7kh9FfcBpLM&mode=related&search=
פורסם 2007 באפריל 218 שנים Master of Puppets אלבום באמת טוב אבל מטליקה לא ניראים ומתנהגים ומנגנים כמו בעבר וזה לא משנה מה הם ינגנו מה לעשות אם הזדקנו והקימו משפחות וזה כניראה גרם להם להיות חננות
פורסם 2007 באפריל 218 שנים למה כי הם כבר לא אומרים Fuck כל חצי מילה? אתה צודק, ההופעות שלהם כבר לא כמו פעם - אבל מי שאוהב את המוזיקה שלהם ייהנה מכל הופעה.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים OPETH.ואני לא מבין מה הסקר המטומטם הזה, צריך לעשות פה משהו מעניין. למשל ויכוח מטאל VS היפהופאופת' מעולים... אני אישית אוהב מאוד את amon amarth.למה כי הם כבר לא אומרים Fuck כל חצי מילה?אתה צודק, ההופעות שלהם כבר לא כמו פעם - אבל מי שאוהב את המוזיקה שלהם ייהנה מכל הופעה.איזה מוזיקה ? הנו מטאל המעפן שהם ניגנו בסיינט אנגר ?מטאליקה הם sould out, נקודה.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים למה כי הם כבר לא אומרים Fuck כל חצי מילה? אתה צודק, ההופעות שלהם כבר לא כמו פעם - אבל מי שאוהב את המוזיקה שלהם ייהנה מכל הופעה.אתה יודע מה אם הם ינגנו בהופעות :האלבום השחור\מאסטר אוף פאפטס\צדק לכולם וכו אני יהנה מההופעות אבל אם הם ינגנו תשירים הדפוקים החדשים שלהם אני יקבל בחילה
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אופת' מעולים... אני אישית אוהב מאוד את amon amarth.איזה מוזיקה ? הנו מטאל המעפן שהם ניגנו בסיינט אנגר ?מטאליקה הם sould out, נקודה.בולשיט sold outב-1994 (סיום הטור של האלבום השחור) כבר היה להם מספיק כסף לכל החיים. מה שהם עשו מאז זה התחושה שלהם ואיך שהם מרגישים וכו'.בנוגע ל-Saint Anger, אני ממליץ לכולם לראות את הסרט Some kind of Monster ורק אז להגיב על המוזיקה שיצאה באלבום הזה.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים לא קראתי מה שרשמתם על מטאליקה בעמודים הקודמים אבל מטאליקה הם באמת משהו מיוחד,למרות שאני חושב שה"שירים" אם אפשר לקרוא לזה ככה האחרונים שלהם נשמעים פשוט זוועה.(חצי מהשיר החדש ואואו יאא ואואואואו ואוו יהה ואואו ואואואווווווווו) אבל מה לעשות,היה להם גם Nothing else matters \Enter Sandmen ואחרים ממש טובים! בקיצור,אם יהיה הופעה אני שם נכון שאני מנגד את עצמי הרבה בהודעה הזו?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אין מה להגיד על מטאליקה - 5 האלבומים הראשונים שלהם היו פשוט יצירות מופת מעולות. כל שיר ושיר היה מושקע.אחרי זה הם שינו תדמית... הם ניסו להיות מעיין "גאנגסטרים עם רגשות" כזה, ואז הקהל שלהם התפצל לאילו שאוהבים את הסגנון החדש ואלו שלא... אני אישית די אהבתי ונהנתי לשמוע קצת את Load ו-Reload...בקשר לאלבום האחרון... שמעתי רק שיר או שתיים, אבל זה היה מספיק בשבילי בשביל לרצות לדפוק לג'יימס מכות ולזיין לו ת'צורה ואולי להעיר אותו ולשכנע אותו להפסיק לכתוב שירים ברמה של כיתה ג'.בכל אופן, האלבומים הראשונים של מטאליקה הם פשוט מדהימים... ואני ממליץ לכל אחד שלא שמע אותם במלואם לשמוע.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אתם מסיטים את הדיון למטאליקה, אני מבקש: הדיון הוא מטאל VS היפהופ VS שרייבר VS העולם
פורסם 2007 באפריל 218 שנים תאמין לי, על מטאליקה אפשר לנהל גם עשרה דיונים ענקיים (וזה יהיה שווה כל רגע)...
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אופת' מעולים... אני אישית אוהב מאוד את amon amarth.גם אני אוהב מאד את המוזיקה שלהם והאלבום האחרון פשוט מבריק !! , ובכלל כל MELODEATH מצלצל לי טוב...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אתם מסיטים את הדיון למטאליקה, אני מבקש: הדיון הוא מטאל VS היפהופ VS שרייבר VS העולםאתה אומר את זה כאילו יש גבול ברור בין הסגנונות אבל אתה שוכח שיש גם שירים מעורבים לדוגמה היפהופ מעורב במאטל וכו
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אתה אומר את זה כאילו יש גבול ברור בין הסגנונות אבל אתה שוכח שיש גם שירים מעורבים לדוגמה היפהופ מעורב במאטל וכו תן אחד
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אתמול יצא לי לישמוע אחד ביוטיוב שהמוזיקה מאטל אבל הזמר שר היפ הופ אני לא זוכר תשם של השיר אבל זה של קבוצת Def Jam (חיפשתי ווידיאו של משחק שמתחיל בשם הזה) ואני בטוח שגדולים וטובים מימני יתנו לך הרבה שמות של שירים שמערבבים 2 סוגי מוזיקה ולפעמים יותר הדוגמה הכי טובה זה אירוסמית אם הזמרי ראפ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.