פורסם 2007 במרץ 3118 שנים היי כולם! תרשמו פה את שם הלהקה האהובה עליכם (ותבחרו אותה למעלה...) + השיר האהוב שלהם עליכם...שלי זאת להקת Evanescence, והשיר המועדף (להיום) הוא Away From Me.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אתה מתכוון ללהקה לועזית לא ללהקה אנגלית.או שאתה לא מודע לכך שהרבה להקות שרשמת שם לא מאנגליה...מתוך הרשימה הזאת coldplay.... בכלל muse.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר שלום כולם! תסמנו את הלהקה (הלא ישראלית) שאתם בוחרים, ותרשמו את שמה + השיר האהוב שלכם מתוכה.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים סקר .... די טיפשי לדעתיאבל אם כבר אתם אוהבים אוונסנס, אני מציע לנסות את המקור Within Temptationhttp://www.youtube.com/watch?v=hMCNbmQvVpY
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים הלהקות אינן אנגליות אלא אמריקאיות אך אם יאלצו אותי לבחור אמן לועזי כזה או אחר, ששר באנגלית כשפת מקור, אבחר ב-ManOwaR.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים Beyonce - להקה? :lol: :lol: בכל אופן, אני מאוד אוהב את Dire Straits כנ"ל איירון מיידן + סטיב ואי + המון גיטריסטים אחרים + מוזיקה קלאסית 8) (אני רואה פה עוד ת'רד מוזיקה וויכוח על מטאל בין pig950 לעוד כמה )
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אם אני אמור לבחור להקה מאנגליה אז זות תיהיה IRON Metallica למי שמתעניין, הם מקליטים את האלבום התשיעי שלהם בימים אלו אתה יודע שהם עברו ניתוח לשינוי מין אחרי האלבום השחור? ואיך יקרא האלבום החדש? האלבום הוורוד :lol:
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר אוונסנס הכי טובים!שירים מומלצים:Away From Me, Weight Of The World, Everybody's Fool, Whisper, ובכלל כל השירים שלהם!
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים סקר .... די טיפשי לדעתיאבל אם כבר אתם אוהבים אוונסנס, אני מציע לנסות את המקור Within Temptationhttp://www.youtube.com/watch?v=hMCNbmQvVpYמקור?יש פער ענק בין שתי הלהקותלאיימי הסולנית של אוונסנס יש קול ענק שהיא שרה אופרהאבל אוונסנס לא מתמקדים באופרהוחוץ מגג 3 שירים אתה לא תשמע אופרהזה שבשתי הלהקות יש סולנית טובה וקצת דומה לא אומר שהלהקות דומותולשמוע אופרה כל היום זה די משעמםWithin Temptationיש שירים נחמדיםואם כבר Within Temptation ו Nightwish ממש דומותוהבסיס שלהם אותו דבר
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים יש כול כך הרבה שאני אוהבgreen daysum41powerman5000linkin park museועוד מלאאאא..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.