פורסם 2007 באפריל 118 שנים SPOILERלמרות שמאוחר מדי.אני לא רואה 24, אז הפרק הזה היה הגרוע ביותר בעונה עד עכשיו.לאומת זאת הSEASON OPENER-גאונות לשמה, אחד הפרקים הטובים אי פעם, וכל מי שלא מסכים איתי-לא ראוי לחיות.מה שכן אהבתי בפרק הזה אבל, זה בהתחלה, כשהמוסלמי נכנס לכתה, ואז קרטמן התחיל כזה "NO HOO HOOO NOOOOOOOO HO HO HO NOOOOOOO WOOOOWH" ע-נ-ק. קרטמן בגדולתו.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים תאמין לי שהרבה יותר טפשי לשאול שאלות כאלה, כמו ששאלת עכשיו... אפשר אפילו לתהות אם יש בכלל טעם להגיב לך אם אתה מסוגל לפלוט כאלו שטויות... איך אני בדיוק אמור לדעת שזאת תהיה פרודיה על 24? אני צופה מושבע של סאותפארק, וכשיוצא פרק אז אני רואה אותו. לא הייתה בו הזהרה בסגנון "אם אתה לא צופה ב24 אז אל תראה את הפרק הזה!!!" נכון? גיליתי שזה על 24 בכלל רק אחרי שדיברתי עם אחרים עליו. נשמח אבל להסבר מקורי שלך.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים גם אני מעולם לא ראיתי 24, אף לא פרק אחד.אבל הסדרה הזאת עושה *קצת* יותר מדי רעש כדי לא לדעת מה הולך בה...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים היה פרק נחמד...הרג אותי שקארטמן הפליץ על האבא של הכושי , חקר אותו בסגנון ג'ק באוור...ואז הוא אמר לו: You can Make it Stop!!!
פורסם 2007 באפריל 118 שנים הוא התכוון כאילו שזה לא הצחיק אותך כי לא ראית את האמיתי בתכלס,והוא צודק,כי אז זה היה יותר מצחיק
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ענק היה עם מיץ התפוחים... :lol: ואז בסוף כשהוא גילה איפה הערבי הקטן נמצא הוא תקע נוד עענננקקקק מטורף כזה שכמעט הוריד ת'ראש לאמא שלו.... :lol: :lol:
פורסם 2007 באפריל 218 שנים mrtwig.net 1105 - Fantastic Easter Special Airdate: 2007-04-04 Determined to get the real story behind why he has to decorate eggs for Easter, Stan falls in with an eccentric society that guards a legendary secret. ETA: 2 Days 13 Hours 59 Minutes
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.