עבור לתוכן

ממליץ על הסרט "300"

Featured Replies

פורסם

כבר מאז שר הטבעות האחרון, לא יצא שום שרט מלחמה עתיק משובח,

"300" מפצה על כך, ובגדול!

הסיפור:

"ספרטה", עיר יוונית עתיקה עומדת בפני חורבן על ידי האימפרייה הפרסית,

מלך ספרטה, שמאז היותו ילד אוחז בחנית, בחרב ובמגן, בוחר 300 מאנשיו הטובים ביותר, שגדלו להיות ספרטניים, לא להיכנע לעולם.

הוא לוקח 300 מאנשיו הטובים, ומנצח איתם מליונים על גבי מליונים, תוך כדי התמדה על החוקים הספרטים: לא לסגת, לא להיכנע ולא לפחד.

הסיפור מועבר מנקודת מבט של מספר שכנראה מספר על המקרה בתקופת זמן אחרת, ומועבר בצורה מדהימה, האפקטים עשירים, הדמויות מלאות תשוקה לדם, יש הרבה למה לצפות, העלילה האומנם לא מזהירה אך המון דברים מכסים את זה, צבאות הענק מרשימים, הסאונד מרהיב, אין מילים!

סרט מדהים, מושקע ומשכנע, ממליץ במיוחד!

בקיצור, מומלץ ביותר,10/10 לטעמי...,

Aviko :smile1:

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע סרט מעולה!,

לוקח את עצתך לראותו.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

טריילר?

פורסם

הם לא ניצחו מליונים.

פורסם

ב5 לאפריל זה בקולנוע :yelclap:

פורסם

זאנר:פעולה-מתח

שנה:2007

אורך:116 דקות

שחקנים: ג'רארד באטלר , רודריגו סאנטורו , לנה הדי , וינסנט ריגאן , דומיניק ווסט

תקציר:

הבמאי של "שחר המתים", מביים לפי הנובלה הגראפית של פרנק מילר ("עיר החטאים"), העוסקת בתקופה ההיסטורית של יוון העתיקה במאה ה-5 לפני הספירה, בה 300 לוחמים ספרטנים יצאו כנגד האימפריה הפרסית כולה בקרב שיוביל להולדת הדמוקרטיה הראשונה שידע העולם. בשנת 480 לפני הספירה, כסרכסס (מזוהה כאחשוורוש), שלח את צבאותיו האדירים מכל רחבי אסיה לכבוש את יוון. המלך ליאונידאס, מלכה של ספרטה, אחת מערי-המדינה ביוון, שנודעה בכל יוון בעליונות לוחמיה ועוז רוחם (מיוחס להם שהם צאצאיו של הרקולס בעצמו), אינו מרכין ראשו בפני איש, כחוק הספרטני התובעני, ודוחה את הצעתו של כסרכסס ויוצא לקרב ברוח חזקה ובלוויית 300 מלוחמיו המובחרים, לעבר מסדרונותיו הצרים של מעבר-תרמופילאי, שם הם מתבקשים לעמוד מול המון הברברים צמאי-הדם של כסרכסס המחשיב עצמו לאל-שבמלכים...

טריילר

http://mftm.blogspot.com/2006/09/300-2007-promo-trailer-scoop.html

מה שנשאר הוא לראות תסרט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הם לא ניצחו מליונים.

הם כן...

פורסם

הם לא.

וחוץ מזה זו אגדה.. מיתולוגיה... מכיר? שמעת על זה פעם?

והסרט נחמד, אבל בלי פואנטה בת'כלס.. טרויה כופל אותו לדעתי.

8/10 לדעתי.

פורסם

הטריילר מדהים.

פורסם

אני מחכה לראות אותו בקולנוע (יום חמישי הבא), מהרגע הראשון שראיתי את הטריילר בא לי לצעוק SPARTANS!!!

פורסם

אני מחכה לראות אותו בקולנוע (יום חמישי הבא), מהרגע הראשון שראיתי את הטריילר בא לי לצעוק SPARTANS!!!

חחחח

גם אני כנראה ילך לראות בקולנוע.

פורסם

סרט ממש ממש פשוט...

עלילה פשוטה מאוד, הדמויות שטוחות (כן, אני זוכר חלק מהביטויים מספרות), כול הסרט מסתכם ב: "בואו תראו איזה אפקטים יפים אנחנו יכולים לעשות"

חבל להשקיע כסף עליו

איפה הסרטים עם עלילה? איפה הסרטים שאתה יוצא עם משהו מהם? איפה הסרטים שאתה צריך לחשוב?

אני אישית לא התלהבתי, זה מאוד נחמד לראות אבל אל תצפו למשהו מדהים (אם אתם כמוני ואוהבים "קצת" לחשוב ולא לראות אפקטים בלבד)

דרך אגב, הסרט הוא חלק מהאמת (אפילו חלק גדול ממנו הוא אמיתי) - עקרונית היו שם 1500 חיילים, ש304 מהם היו מספרטה, הם כן הצליחו לעצור את הצבא הכי גדול שהיה עד אז (מעריכים שהוא היו בין 400 ל600 אלף איש!!) הצבא הפרסי - הם עצרו אותם ל3 ימים ובסוף נוצחו ע"י... טוב אני לא יספר בשביל מי שלא ראה את הסרט (הסרט מתאר בצורה קרובה את מה שקרה ואיך), אבל הם היו שם רק כדי להאט אותם בזמן שהקרב האמיתי מבחינת היוונים היה בים שם הם ניצחו ועי"כ ניצחנו במלחמה.

פורסם

הורדתי וראיתי... אהבתי... עשו אותו יפה, אבל יש הרגשה שחסר משו.... לעומת שר הטבעות לדוגמא...

אין עלילה, אבל יש רגעים טובים... לסיכום, מומלץ, אבל אל תבואו עם יותר מידי ציפיות... :smile1:

פורסם

אני כל כך איתך , ראיתי את הטריילר פעם ראשונה ב "דה ז'ה וו" בקולנוע , ורק על זה אני חושב! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים