עבור לתוכן

הקשר בין להעלים מס ובין איבוד מקום עבודתי?

Featured Replies

פורסם

נו ומה אני אומרת? צרייך להתחיל להוריד ולהחליף ראשים או לפרק את החבילה ולחזור לגולה ושכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל להצדיק ניצול של ילדים למטרת מכבסת כספים תוך כדי איום בפיטורים בכך שהמיסים שלנו לא מנוצלים כראוי, זה להוסיף שמן למדורה.

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מדבר כאילו המיסים שלך נועדו רק לזה. לא חשבת שהמיסים נועדו, סתם נגיד, לתברואה, שלא יזרום ביוב ברחוב כמו בעזה. זה נועד גם לצבא, לבריאות, רווחה ועוד מיליון דברים. אני פשוט אגיד לך מה שרבים כבר אמרו לי "לא טוב לך? סע מפה". אבל כל עוד אתה כאן אתה חייב לשלם מיסים או לשאת בתוצאות. אם כל מלביני הכספים למיניהם היו משלמים מס כחוק, קופת המדינה היתה נראית הרבה יותר טוב וכך גם השירותים הממשלתיים השונים.

גם רעיון אבל לא נראה לי שזה ילך. יגיד לו ללכת להזדיין ולא יעבוד שם יותר.

לפי מה שאני מרגיש רוב המיסים נועדו לזה.

אני גר במושב במרכז הארץ.

כבר שנה מתקינים לנו תעלות ביוב כדי שלא נצטרך לשפוך את כל הביוב לבור בגינה.

כבר שנה הכביש בתיקונים ובנתיים מתוך השנה הזאת אפילו לא בחצי מהימים ראיתי פועלים עובדים.

מאז שהקימו את המושב עדיין אין מדרכה ברחוב שלי.

ובמשטרה - ניידת אחת פעילה מתוך 2 על מעל 20,000 תושבים.

מבנים ציבוריים ? מגרש כדורגל בקושי יש במושב (הבאתי שערי כדורגל מהבית שלי למגרש כי זה מגרש כדורסל ישן).

אפשר עוד להמשיך לא חסר....

פורסם

שאני אתחיל לפרט לך מה לא בסדר עם פתח-תיקוה וכמה גזברי הערייה גנבו שנה שעברה וכמה עניין ציבורי היה בזה? אז מה, עכשיו לא נשלם ארנונה? יופי, כל אחד יחליט שהוא לא משלם כלום. תאמין לי שיהיה רק יותר גרוע. הבעיה היא שיש אנשים חסרי מוסר שנבחרים ע"י אנשים בדיוק כמותם ואח"כ אותם אנשים מתלוננים במקום להודות בטעות שהם המליכו את הנבלים ולשנות את פני המצב.

פורסם

בשתי מילים...

בלבלן ביצים.

בוא תסביר לי איזה אחריות יש להם?

נו ברצינות, רק בגלל ההחלטות שהם צריכים לקחת כחברי כנסת בזמן הצבעה על חוקים הם צריכים לקבל משכורת יותר גבוהה.

פורסם

עיתונים איזה 30 ש"ח לשעה..

לפי מה שאתם אומרים זה נראה באמת גרוע מה שהוא עושה..

אם אני מתלונן אני מפחד שהוא יפגע בי פיזית או משהו? למה אני לא רוצה סתם סיבוכים או משהו איתו

גם לא באלי איזה חקירות במשטרה..

אין מצב נגיד אני אומר את זה למישהו שהוא כאילו בא שתול לעבוד שם או משהו ואז כאילו נגיד ישמע את השיחה על הכסף והמיסים ופשוט כאילו לא אמרתי כלום לאף אחד ויטפל בו

כי גם לא יוצא לי מזה שום תמורה.. אז כאילו אני סתם מסכן את עצמי..

ואם נגיד הוא בא מביא לי את המשכורת ואז אני בא אומר לו לא באלי להביא לך כסף! הוא יכול לעשות לי משהו?

:-\

30 לפני שאתה מחזיר לו 1500 או אחרי ? כי אם מה30 לשעה האלה הוא מוריד לך 1500 אז לא רק שהוא מעלים מס הוא גם מפר איתך הסכם העסקה.

שמע אני לא אומר לך מה לעשות בחיים שלך, בקיצור ולעניין הוא לא יוכל לגעת בך גם אם ידע שאתה הלשנת, הוא מנצל אותך כי אתה קטין והוא מבצע פשע שיטתי וידוע.

לא רוצה להלשין עליו? לא צריך, על מצפונך שהטיפוס הזה ימשיך לנצל קטינים לעשיית רווח וימשיך לחגוג על כספים מולבנים בזמן שההורים שלך קורעים ת'תחת ומשלמים כמו גדולים.

והדבר הכי טוב ויפה זה פשוט לבוא בהפוכה ולא רק אתה לא תביא לו את הכסף אלא כולכם תתאגדו ביחד, כנראה גם אם אתה ועוד כמה חברים תתלוננו במשטרה זה מה שיאמרו לכם לעשות ואז מה הוא יעשה ? ירים עליכם יד ? יקבל לפחות 3 שנים בכלבוש. אל תפחד תתאגדו ביחד וזמברו אותו.

יהיה ממש נחמד לראות מה הוא יעשה אם כולכם יחד תבואו אליו, לא מביאים לך את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים