עבור לתוכן

הקשר בין להעלים מס ובין איבוד מקום עבודתי?

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון כמו שאמרו אם תשתף פעולה אם הבוס אתה יכול לידפק חזק

אם אתה פוחד או לא רוצה להלשין אני ממליץ לך ליתפתר ולחפש עבודה אחרת

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא מעלים מס,הוא מלבין כספים.

אני חושב שכדאי לך לרקוד על שתי החתונות,להשיג את הכסף לרישיון ולהלשין עליו אחרי זה.

פורסם

איזה אזרחים טובים וישרים פה כולם. חבל על הזמן. אור לגויים ממש.

אני יודע שזה לא בסדר אבל אני יגיד לך למה אני נגד..

את ראית פעם את הסכומים שהשרים, חברי כנסת מקבלים ? שמת לב שהם כמעט ולא משלמים על כלום? הם מקבלים רכבים חינם, משלמים עליהם הוצאות של חשמל, טלפון וכד' ועזבי את זה שהמשכורת שלהם כל כך מנופחת . לדעתי הם לא צריכים לקבל חצי ממה שהם מקבלים.

הם לא עושים כלום! הם לא תורמים בכלום. אני לא מוכן לשלם עליהם.

פורסם

חחחחחח למה שתעשה לו את הטובה הזאת?

תגיד לו אתה מכניס לי 1500 לחשבון אני מביא לך מזומן 1300-1200

פורסם

אם אתה לא רוצה אף אחת מהאופציות הנ"ל אתה יכול להגיד לו שלא תעשה את זה ואם הוא יפטר אותך על זה אתה תספר.

פורסם

אם אתה לא רוצה אף אחת מהאופציות הנ"ל אתה יכול להגיד לו שלא תעשה את זה ואם הוא יפטר אותך על זה אתה תספר.

בדיוק!

מה שהוא עושה בוודאי לא כשר וזה טריק ידוע, הוא "משלם" עלייכם את ה1500 האלה כמשכורת ואז הוא יכול להגיש דוחות מאזן מאופסים או שליליים (ז"א ה1500 שקל האלה כאילו שולמו לך כמשכורת) כך מס הכנסה לא יכול לראות את הכסף הזה כרווח ובעצם את אותם 1500 שאתה מקבל, אתה מחזיר למעסיק שלך ובעצם חשבון הבנק שלך משמש אותו כמכבסה להלבנת כספים, 1500 פה ו-1500 שם וקיבל על 10 נערים 155 אלף לכיס נקי ממס! מה רע ?

אם לא תדווח קודם כל אתה עובר על החוק.

דבר שני, אתה באמת מקבל מצב שבו משתמשים בחשבון בנק שלך בתור מכבסה לא חוקית ואת זה שחבר שלך פתח את הפה ופוטר ? לא נראה לך שצרך לעשות משהו ?

לא צריך להיות גיבור גדול כדיי להתקשר לקולבוטק/מס הכנסה/ ללכת עם אחד ההורים לתחנת משטרה ולהגיש תלונה למחלק ההונאה, תאמין לי שהבן אדם הזה יזדמבר חזק.

ובתור נער אתה באמת חושב שקשה למצוא עבודה ? בחייך ... כל הדרכים לפנייך, תעבוד ביושר אצל מעסיק ישר.

נכון לעכשיו אתה מבצע עבירה חמורה!

פורסם

ידידי נוסטרדמוס קצת נסחף...

מה שהוא עושה בעצם זה לעבוד על מס הכנסה.הוא מדווח על הכסף הזה כמשכורת ואז אתה מעביר לו מזומן.(הלבנה).

בראשית דבריי אומר כי אני במקומך הייתי הולך למעסיק אחר.

יש כמה אופציות:

1.לדווח למס הכנסה ואז סביר להניח יגידו לך לשתף פעולה ואז יזמברו אותו חזק.

2.להגיד לו (אם מקום העבודה כל כך חשוב לך) להגיד לו שאתה לא מוכן /לא יכול למשוך כ"כ הרבה מזומן ואתה מוכן להעביר לו רק בהעברה בנקאית. סביר מאוד שהוא לא יסכים ואז אוליי תצליח לצאת מהתסבוכת בדרך דיפלומטית.

3.שיעביר לך יותר כסף מ1500 ואז אתה תישאר עם קצת רווח. ( נחמד מאוד).הסיכוי שמשיהו יעלה עליך אלא עם אף אחד לא מלשין הוא אפסי כי הוא משלם עליך ביטוח לאומי ומוציא לך תלוש על הסכום.

נכון זוהי עבירה על החוק אבל אנחנו במדינת היהודים. כל מי שדופק את מס הכנסה יבורך!

כמובן שאם הוא לא מסכים להעביר לך יותר כסף ורוצה את כל הסכום חזרה אז אל תיקח את הסיכון

פורסם

במה אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

עיתונים איזה 30 ש"ח לשעה..

לפי מה שאתם אומרים זה נראה באמת גרוע מה שהוא עושה..

אם אני מתלונן אני מפחד שהוא יפגע בי פיזית או משהו? למה אני לא רוצה סתם סיבוכים או משהו איתו

גם לא באלי איזה חקירות במשטרה..

אין מצב נגיד אני אומר את זה למישהו שהוא כאילו בא שתול לעבוד שם או משהו ואז כאילו נגיד ישמע את השיחה על הכסף והמיסים ופשוט כאילו לא אמרתי כלום לאף אחד ויטפל בו

כי גם לא יוצא לי מזה שום תמורה.. אז כאילו אני סתם מסכן את עצמי..

ואם נגיד הוא בא מביא לי את המשכורת ואז אני בא אומר לו לא באלי להביא לך כסף! הוא יכול לעשות לי משהו?

:-\

פורסם

את ראית פעם את הסכומים שהשרים, חברי כנסת מקבלים ? שמת לב שהם כמעט ולא משלמים על כלום? הם מקבלים רכבים חינם, משלמים עליהם הוצאות של חשמל, טלפון וכד' ועזבי את זה שהמשכורת שלהם כל כך מנופחת . לדעתי הם לא צריכים לקבל חצי ממה שהם מקבלים.

תסלח לי, ובלי קשר לזה שהח"כים במדינה הזאת הם זבל ממעלה ראשונה - המשכורות שלהם הם נמוכות בטירוף בשביל האחריות שיש להם על הכתפיים.40K לח"כ זה כלום! כלום! 5 מיליון בשנה לשר זה מעט מאד!

פורסם

תגיש עליו תלונה על ניצול קטנים למטרות פיננסיות (כי בן אדם מבוגר היה יודע טוב מאוד מה הוא עושה ולכן הוא מעסיק קטינים).

אבל לא לפני שאתה מוצא עבודה נוספת.

פורסם

אתה מדבר כאילו המיסים שלך נועדו רק לזה. לא חשבת שהמיסים נועדו, סתם נגיד, לתברואה, שלא יזרום ביוב ברחוב כמו בעזה. זה נועד גם לצבא, לבריאות, רווחה ועוד מיליון דברים. אני פשוט אגיד לך מה שרבים כבר אמרו לי "לא טוב לך? סע מפה". אבל כל עוד אתה כאן אתה חייב לשלם מיסים או לשאת בתוצאות. אם כל מלביני הכספים למיניהם היו משלמים מס כחוק, קופת המדינה היתה נראית הרבה יותר טוב וכך גם השירותים הממשלתיים השונים.

חחחחחח למה שתעשה לו את הטובה הזאת?

תגיד לו אתה מכניס לי 1500 לחשבון אני מביא לך מזומן 1300-1200

גם רעיון אבל לא נראה לי שזה ילך. יגיד לו ללכת להזדיין ולא יעבוד שם יותר.

אני הייתי מודיעה על בנאדם כזה. נוסטר' צודק, הוא הפך אותך ואת חבריך לעבודה למכבסת הכסף הפרטית שלו. אינני יודעת עד כמה אתה יכול להסתבך, שכן אתה קטין ואתה יכול להגיד שאתה לא מבין בדברים האלו ומילים כמו מס הכנסה זה כמו סינית בשבילך וגם כי הוא המעסיק ונמצא בעמדת כוח מעליך ואתה מרגיש מאויים על ידו. הבנאדם הזה עשה כמה וכמה עבירות בהן העלמת מס וניצול קטינים למטרות פליליות.

פורסם

חחח וואו

איזו דרך מקורית להלבנת כספים חח

שמע , לפי דעתי אתה לא צריך להלחץ ולא כלום.

אם אתה מקבל 30 שקל לשעה על חלוקת עיתונים זה לא רע בכלל..

מה אכפת לך אם המעסיק עושה עברות מס - זאת הבעיה שלו לא שלך.

כל עוד שהוא משלם לך את זה כמשכורת , אז הבנק ומס הכנסה רואים שהורידו עליך ביטוח לאומי וביטוח בריאות ויש לך תלוש משכורת.

וחושבים שזאת המשכורת שקיבלת , ככה שאף אחד לא יבוא אליך בטענות על הדברים שאתה עושה בחשבון הבנק שלך.

אם נורא מציק לך שהבוס שלך מרמה את מס הכנסה - אז תמצא עבודה אחרת.

או פשוט תמשיך לעבוד שם בראש קטן , עד שתחסוך את הכסף שאתה רוצה ותתפטר.

גם אם העניין יתגלה..אף אחד לא יאשים ילד קטין בעברות כאלו - הרי הבוס מנצל אותך

ואתה פשוט אומר שאין לך מושג שמה שהוא ביקש ממך זאת עברה וזהו.

אם ממש יהיה אכפת לך אחרי שתתפטר תלשין עליו למס הכנסה.

ואז הכסף המולבן הזה יגיע למושחת ציבורי , איזה פוליטקאי , ראש ועדה , איזה ראש עירייה ערבית

שילבין את הכסף בעצמו :lol: :lol:

פורסם

תסלח לי, ובלי קשר לזה שהח"כים במדינה הזאת הם זבל ממעלה ראשונה -]המשכורות שלהם הם נמוכות בטירוף בשביל האחריות שיש להם על הכתפיים.40K לח"כ זה כלום! [/כלום! 5 מיליון בשנה לשר זה מעט מאד!

בשתי מילים...

בלבלן ביצים.

בוא תסביר לי איזה אחריות יש להם?

פורסם

אתה מדבר כאילו המיסים שלך נועדו רק לזה. לא חשבת שהמיסים נועדו, סתם נגיד, לתברואה, שלא יזרום ביוב ברחוב כמו בעזה. זה נועד גם לצבא, לבריאות, רווחה ועוד מיליון דברים. אני פשוט אגיד לך מה שרבים כבר אמרו לי "לא טוב לך? סע מפה". אבל כל עוד אתה כאן אתה חייב לשלם מיסים או לשאת בתוצאות. אם כל מלביני הכספים למיניהם היו משלמים מס כחוק, קופת המדינה היתה נראית הרבה יותר טוב וכך גם השירותים הממשלתיים השונים.

אני חושב שאת טיפה מתבלבלת,נכון,זוהי המטרה של המיסים,אבל בפועל הכול הולך לכיס של החכים ועוד מושחטים בבמשלה.

אנחנו המדינה עם האחוז מסים הכי גבוהה,ואנחנו עוד מדינה קטנה.

ראית איך הכבישים שלנו נראים? כמו זבל תשתיות גרועות .

לא חסר ערים שיש טיפת גשם אז גם הביוב עולה ויש הצפות,זה נראה לך שימוש הולם למיסים?

87 אחוז מס על רכבים חדשים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים