פורסם 2007 במרץ 3018 שנים איך אני מוחק את ויסטה <?התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !!זה גירסת הום פרימיום.התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !!בבקשה תעזרו
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים חפש How to restore a computer to a previous Windows installation after you install Windows Vistaמיקרוסופט הורידו את זה מהאתר שלהם, אולי כי זה לא ממש אפשרי או די בעייתי...
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר תודה רבה !בכל מקרה, הבעיה היא כזאת, כשאני מריץ את הויסטה לא על מצב בטוח אז הוא מראה לי הודעת שגיאה בקשר ל EXPLORER.EXEואומר MEMORY COULD NOT BE READ.אני לא יודע מה לעשות..תודה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אני התקנתי את ויסטה על מחיצה אחרת, ככה ש XP נשאר לעבוד בלי בעיה.. את ויסטה מחקתי בסוף.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים YardenGאפשר להבין בן כמה אתה שעוד 8634 יום הגיוס שלך? או שאתה מתגייס בגיל מאוחר במיוחד?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר טוב בסוף פשוט התקנתי כמו ערבי שוב את הויסטה בלי פירמוט בלי כלום.. ובקשר לשאלה של זה שמעליי זה סתם בצחוק [br]פורסם בתאריך: 30.03.2007 בשעה 18:39:41 תקשיבו עכשיו הויסטה עובד,אם אני אמחק את התיקיה Windows.old שמכילה את הXP יקרה משהו לויסטה ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.