עבור לתוכן

איפה להוריד את emule הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

Emule Morph XT עם אינטרנט 1.5 מספיק בשביל להוריד פרק של אבודים בשעה .

תוריד את הגירסא החדשה היא מעולה !

הבעיה היחידה שלו-שלקראת הסוף הוא מתחיל להוריד לאט (5-10 ק"ב) אבל ברגיל משהו כמו 50-100 ושהוא בשיא הוא מגיע גם ל-300 .

באמת אימיול טוב :]

מה שכן,אחרי שאתה מוריד תוריד דרך האימיול קובץ Client.met פשוט תוריד את זה ותשים בתיקיה של האימיול במקום הקובץ שיש שם ותשאיר דולק בלילה ואח"כ הוא יתחיל לטוס לך:]

פורסם

האמיול הכי טוב

www.emule-project.net

מחזק ! עם אינטרנט מגה וחצי אני לא יורד ממהירות כללית של 160...

פורסם

האימול של דוד הכי טוב!!

פורסם

האימול של דוד הכי טוב!!

:lol:

פורסם

http://www.xtreme-mod.net/

לי יש אותו תנסו..

אני חושב שזה גם תלוי בותק שלך באימיול כלומר עם הזמן אם אתה משתף קבצים ונותן לו גם להעלות את אתה תוריד מהר יותר.

פורסם

זה מוריד ככה רק כי זה קובץ פופולרי...

פורסם

טוב עם כול אחד מראה תמונה אז קבלו את שלי 2.5 מגה האינטרנט..

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבעיה היחידה שלו-שלקראת הסוף הוא מתחיל להוריד לאט (5-10 ק"ב) אבל ברגיל משהו כמו 50-100 ושהוא בשיא הוא מגיע גם ל-300 .

מה שכן,אחרי שאתה מוריד תוריד דרך האימיול קובץ Client.met פשוט תוריד את זה ותשים בתיקיה של האימיול במקום הקובץ שיש שם ותשאיר דולק בלילה ואח"כ הוא יתחיל לטוס לך:]

מה ז"א להוריד דרך האימיול Client.met ולשים בתיקיית האימיול??. אפשר להסביר?

פורסם

עזוב את ה EMULE הזה , הוא סתם מסובך, תוריד את הEMULE של דוד, הוא הכי טוב....

פורסם

עזוב את ה EMULE הזה , הוא סתם מסובך, תוריד את הEMULE של דוד, הוא הכי טוב....

גנב :\

כתבתי את זה כבר :|

פורסם

אופס, לא שמתי לב... :kopfpatsch:

פורסם

שני דברים:

1. איך בדיוק אינטרנט של 1.5 מגה, שמהירות ההורדה שלו היא פחות מ-200KB לשנייה, מוריד אצלך במהירות של 300KB? שתי סיבות אפשריות - אתה משקר או שהאימיול שלך מזייף, תבחר אתה את התשובה המתאימה.

2. הורדה של קובץ ה-CLIENT.MET לא תיתן לו שום דבר ואני מבטיח לך שהאימיול לא יטוס לו... הנה הסבר קצר על הקובץ מהאתר הרשמי:

Clients.met

This file stores all users who have credits with your eMule[/quote

]

ובעברית - הקובץ הזה מאחסן את רשימת כל המשתמשים שיש להם קרדיטים עם האימיול שלך. הקובץ הזה לא מאחסן את הקרדיט שלך אלא קרדיט של משתמשים אחרים לכן אין שום טעם להוריד קובץ כזה ממישהו אחר.

מה שכן הגיוני להוריד זה USER HASH של מישהו אחר אבל אף בן אדם עם שכל לא ייתן לך את הקובץ הזה מכיוון שאם האימיול ו/או השרתים מזהים כפילות שניכם מאבדים את הקרדיט שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים