עבור לתוכן

הגיעו ציוני מועד חורף 2007!!

Featured Replies

פורסם

שגיאה במילוי הפרטים

הנך משתמש חדש, אם איבדת סיסמתך, פנה אלינו

ושאני לוחץ על צפה בציונים אני צריך להזין את הקוד והססמא שבספח, אני מקבל שם משתמש או ססמא שגויים אנא הזן את הפרטים כפי שמופיעים בספח :-\

לכל הרוחות עכשיו הוא רושם לי "לאחר 5 נסיונות שגויים הכניסה נחסמה, אנא נסה שוב מאוחר יותר"

דרעק!

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפתרון בעייה במהלך ההזדהות, ניתן לפנות ל מוקד התמיכה בטלפון 02-6593339.

פורסם

כן ידידי, התקשרתי עכשיו בפעם השנייה.

אני מקווה מאוד שכעת הדרעק יעבוד, נתנו לי ססמא חלופית לססמא הראשונית שבנספח.

נקווה לטוב.

בפעם הראשונה שנכנסת, הזנת את הפרטים כפי שהם בספח נכון ? ת.ז קוד משתמש וססמא ?

פורסם

צריך לעשות חוזר חיבור (בגרות:68, מגן:90).

באזרחות הלך לי מצויין (89 סופי).

אני לא מאמין שיצא לי חיבור כזה צולע, אני שבתי על הכיסא 3 שעות ואחרי זה גם לקחתי תוספת זמן, מה שהביא אותי לשבת כמעט 4 שעות, העתקתי אותו באופן קרי מסודר וברור יצא לי 2 עמודים מלאים (כתב קטן).

התוכן היה סביר למדי, השפה לא כל כך גבוה (אפילו אפשר להגיד רגילה), מסודר באופן הגיוני.

פורסם
  • מחבר

כן ידידי, התקשרתי עכשיו בפעם השנייה.

אני מקווה מאוד שכעת הדרעק יעבוד, נתנו לי ססמא חלופית לססמא הראשונית שבנספח.

נקווה לטוב.

בפעם הראשונה שנכנסת, הזנת את הפרטים כפי שהם בספח נכון ? ת.ז קוד משתמש וססמא ?

נכנסתי בפעם הראשנה לפני יותר משנתיים אז אני לא זוכר במדוייק.

אני חושב שכן,ואז הייתי צריך לבחור ססמא קבועה.

פורסם

הצלחתי להכנס, חושך בעיניים אבל האמת אני ממש לא מבין איך זה הגיוני.

הסטוריה ב': 56

אזרחות: 44

:'(

אני פשוט לא מבין מה הולך פה, כמו בכל מבחן שעברתי במהלך חיי, היו מבחנים שיצאתי מהם בתחושה כושלת והיו כאלה שאמרתי אוקיי פה הלך לי חזק/בינוני

ולגבי שני המבחנים האלה יצאתי בהרגשה מאוד חיובית.

בתיכון שהייתי נער חולמני ולא למדתי כלל קיבלתי באזרחות 55 כך שיצרתי לעצמי שלילי חדש (כי הציון האחרון קובע, חוק אידיוטי!) אבל איך הוצאתי ציון נמוך יותר מכפי שלמדתי ?! איך ?

בציון המגן מוזן לי 111 משמע ללא ציון מגן ... אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה אני לא מצליח הגיונית להבין מה הולך פה ואיך הגעתי לציוני הזוועה האלה, מה שגם בדקתי תשובות באינטרנט והניסוח שלי היה דיי קולע לתשובה, אז לדעתי גם בבדיקה קפדנית הייתי אמור לקבל לא פחות מ70 בכל אחת מהבחינות.

אני מקווה מאוד שישנה טעות אחרת... נוסף לי שלילי מיותר לתעודה וגם כנראה ההשקעה במקצועות ההומניים לא מספיקה וכנראה שאני טיפוס של מקצועות ריאליים נטו.

פורסם

שגיאה במילוי הפרטים

הנך משתמש חדש, אם איבדת סיסמתך, פנה אלינו

ושאני לוחץ על צפה בציונים אני צריך להזין את הקוד והססמא שבספח, אני מקבל שם משתמש או ססמא שגויים אנא הזן את הפרטים כפי שמופיעים בספח :-\

לכל הרוחות עכשיו הוא רושם לי "לאחר 5 נסיונות שגויים הכניסה נחסמה, אנא נסה שוב מאוחר יותר"

דרעק!

שנה שעברה ישבתי שעה וניסיתי כל מיני צירופים שונים לשם משתמש ולסיסמא שהם הביאו לי. הספח שלהם מודפס בצורה כ"כ מסריחה שזה מעצבן!

היה לי שם שרשום ככה: KCL888 באותיות קטנות. בסוף אחרי מלייאן צירופים שונים התברר שהשם משתמש הוא KC1688...

נסה את הצירופים האפשריים...

עריכה:

טוב נכנסת למערכת אז כדי שהפוסט לא יהיה מיותר לחלוטין...

הצלחתי להכנס, חושך בעיניים אבל האמת אני ממש לא מבין איך זה הגיוני.

הסטוריה ב': 56

אזרחות: 44

:'(

אני פשוט לא מבין מה הולך פה, כמו בכל מבחן שעברתי במהלך חיי, היו מבחנים שיצאתי מהם בתחושה כושלת והיו כאלה שאמרתי אוקיי פה הלך לי חזק/בינוני

ולגבי שני המבחנים האלה יצאתי בהרגשה מאוד חיובית.

בתיכון שהייתי נער חולמני ולא למדתי כלל קיבלתי באזרחות 55 כך שיצרתי לעצמי שלילי חדש (כי הציון האחרון קובע, חוק אידיוטי!) אבל איך הוצאתי ציון נמוך יותר מכפי שלמדתי ?! איך ?

בציון המגן מוזן לי 111 משמע ללא ציון מגן ... אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה אני לא מצליח הגיונית להבין מה הולך פה ואיך הגעתי לציוני הזוועה האלה, מה שגם בדקתי תשובות באינטרנט והניסוח שלי היה דיי קולע לתשובה, אז לדעתי גם בבדיקה קפדנית הייתי אמור לקבל לא פחות מ70 בכל אחת מהבחינות.

אני מקווה מאוד שישנה טעות אחרת... נוסף לי שלילי מיותר לתעודה וגם כנראה ההשקעה במקצועות ההומניים לא מספיקה וכנראה שאני טיפוס של מקצועות ריאליים נטו.

אתה יכול לערער!

פורסם

ככה זה באזרחות.

גם אני לא האמנתי, אבל עכשיו (הפעם השניה שאני עשיתי את הבגרות), ידעתי איך צריך לכתוב את התשובות ולכן שיפרתי את הציון ב-12 נקודות.

פורסם

ידוע שאני יכול לערער הבעייה שאני בן אדם עם הגיון וכזה דבר לא קרה לי, אין מצב שאני יוצא בתחושה טובה ממבחן ומקבל שלילי או להפך אני יודע איך עניתי.

לא רק, אני גם הורדתי את מחוון הבחינה, הטופס שמדריך בודקי בחינה כיצד לבדוק אותה ואיך לתת ניקוד או להוריד ניקוד לתשובה, אני יודע מה כתבתי בבחינה! ע"פ הטופס הזה הייתי אמור לקבל 85 משהו פה לא הגיוני!

מה שמערער עוד יותר את הבטחון שלי זה ה56 בהיסטוריה, אני לא מבין איך הגעתי לציונים האלה זו פשוט שחיטה!

אני מפחד להגיש ערעור על היסטוריה כי 56 נראה כמו ציון של חסד, אני חושש שישנו לי אותו לשלילי ואז באמת אכלתי אותה.

איזה דכאון :-\

פורסם

גם ככה המשקל של הפסיכומטרי הוא פי 2 משל תעודת בגרות.

פורסם

סרעבק עוד טופס לעשות חוזררררר

:bash: :bash:

פורסם

קיבינימאט, בהתחלה עוד קראתי באתר פרש שהייתה בעייה עם מסד הנתונים.

אבל כנראה שהנתונים לא שגויים.

אני לא מבין על איזה בוחן שוחט נפלתי שקיבילתי באזרחות 44, מבחן שבלי ללמוד הגיונית אני מוציא 70 :kopfpatsch:

פורסם

תגידו בכול האונברסיאטות אם מפציצים בפסיכומטרי, לא מסתכלים על הבגרות ?

פורסם

כן, אבל אל תבנה על זה. הרבה יותר קל לשפר מספר ציוני בגרות מלקבל מעל 700 בפסיכו.

פורסם

מסתבר שלא תמיד :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים