עבור לתוכן

מחפש מקומות בילוי באילת עם כמה שפחות ערסים (אם דבר כזה קיים בכלל)

Featured Replies

פורסם

מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע.

רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה.

אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר?

תודה!

פורסם

המקום סבבה, המחירים שחיטה, אבל יש להקה שזה תמיד טוב!

על תתפלא אם המחירים יהיו נורא גבוהים(תקופת חג, המון תיירם מליינים) שרות ברמה מאד גבוהה!

המלצה קצת יותר סולידית: פארק אבניו, פאב באבוג'י במרכז תיירות, פנטהוז וזהו בערך, כל השאר די חרא!

פורסם

האמת, יש שם מקום אחד עם סנוקר, לא גדול במיוחד, לא רחוק מהקניון (טוב, יש הרבה) שמשמיעים שם רוק ישראלי וצ'יל אאוט או משהו כזה ולא ראיתי שם ערס אחד. אני רק זוכרת שהם מגישים מרפיס'. לא זוכרת את השם אבל הייתי שם לפחות פעמיים.

פורסם

אם אתה יושן במלון\אכסנייה או לא משנה מה.. תשאל את הפקידה על מה היא ממליצה..

הרבה פעמים יש שמה צעירות יפות\צעירים LOL שיודעים להמליץ טוב, ככה אני עושה בחו"ל.. אז גם באילת זה יעבוד :P

פורסם

המקום סבבה, המחירים שחיטה, אבל יש להקה שזה תמיד טוב!

על תתפלא אם המחירים יהיו נורא גבוהים(תקופת חג, המון תיירם מליינים) שרות ברמה מאד גבוהה!

המלצה קצת יותר סולידית: פארק אבניו, פאב באבוג'י במרכז תיירות, פנטהוז וזהו בערך, כל השאר די חרא!

כמה זה שחיטה

לדוגמא כמה עולה בירה חצי ליטר מהחבית?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם! ממש עזרתם לי!

אם יש לכם עוד הצעות אתם מוזמנים לכתוב אותם, אני עוד אקרא אותם מחר בבוקר או כשאני אהיה כבר באילת.

לילה טוב בנתיים.

פורסם

האמת, יש שם מקום אחד עם סנוקר, לא גדול במיוחד, לא רחוק מהקניון (טוב, יש הרבה) שמשמיעים שם רוק ישראלי וצ'יל אאוט או משהו כזה ולא ראיתי שם ערס אחד. אני רק זוכרת שהם מגישים מרפיס'. לא זוכרת את השם אבל הייתי שם לפחות פעמיים.

נכון יש כזה מקום אני זוכר אותו

אם תיזכרי בשם שלו שלחי הודעה..

פורסם

באמת לא זוכרת. לפני שנתיים וחצי הייתי שם פעם אחרונה. אני רק אגיד שזה פאב סגור, לא סככה כזאת עם זכוכית יענו "סנוקר". יש שם ליד בפינה סנוקר גדול שנראה יותר כמו דיסקוטק וזה מלא ערסים, אז לא להתבלבל.

פורסם

חחחח אני גר באילת...כל מקום "IN" שורץ בערסים ,תחפש מקומות שבחיים לא הולכים אליהם , או כאלה ל23 פלוס...

טרויה זה 23 פלוס אם אני לא טועה , והמניקס , מקום נחמד אבל בדרך כלל יש שם 30+ בכל מקרה , זה חופש...קשה למצוא דבר כזה

אבל אל תילך לאזור התיירות , זה מרכז הערסים , ובכל מקרה , אם אתה לא אילתי אין לך מה לחפש שם חוץ מצרות...

פורסם

אז אתה מודה שזה מקום מסריח וחסר תעסוקה פרט לפוזה של "חופשה באילת"? (שגם ככה חופשה באילת פרט לים האדום, שום כלום חופשה לדעתי) :smile1: ;D

פורסם

זה אחלה מקום , פשוט אנחנו לא אוהבים "צפונים"[באילת קוראים לכל מי שלא גר באילת .צפוני] כמובן שבנות מתקבלות בברכה ;D

פורסם

אז אתה מודה שזה מקום מסריח וחסר תעסוקה פרט לפוזה של "חופשה באילת"? (שגם ככה חופשה באילת פרט לים האדום, שום כלום חופשה לדעתי) :smile1: ;D

ממש לא חסר תעסוקה!

יש מקומות עבודה דיי בשפע

והשכר די טוב ברוב המקומות!

VITNIR

למקום קוראים Unplaged נראה לי. וכן גם המקום הזה מפוצץ בערסים קטנים ומכוערים במיוחד בתקופת החופשות!

ולגבי המאנקיס

מחירי בירה מיובאת, חצי ליטר מתחיל מ29ש"ח ויכול להגיע ליותר בתקופה הזאת, בגלל התיירים!

על וויסקי ושאר דברים טובים נפרדים מסכומים די נכבדים!

תחשבו על זה ג'וני כחול מנה של 40CC כמעט 200ש"ח!(בעצם ג'וני כחול זה לא פונקציה)

תבלו!

פורסם

לא תעסוקה כמקום פרנסה, אלא חסר תעסוקה כבילוי\פנאי.

פורסם

חסר פעילות פנאי? אם הייתי גרה באילת, לא היו מוציאים אותי מן המים בכוח ובסוף הייתי מצמיחה זנב של דג וסנפירים.

מה יש לכל האנשים המפגרים במדינה הזאת שנוסעים לאילת בשביל לשבת כל יום במלון או ללכת להשתכר בפאב או להסתובב בקניון? לעיר הזאת יש הרבה יותר להציע. את הדברים הנ"ל אפשר לעשות גם ברמלה סיטי.

פורסם

אחרי 10 שנים [אני בן 18 אבל מי זוכר מה עשיתי לפני גיל 8 xD] שהולכים לים כל שישי שבת וחופשים , נראה לי שזה כבר לא כל כך מגניב להיות בים....אבל זאת דעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים