פורסם 2007 במרץ 2918 שנים איך קוראים לחברה המפורסמת הזאת שמוכרת אולרי multi-tool? (לא זאת שהביאו מקודם).ברח לי מהראש...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים ראיתי כאלה מפלסטיק קשיח ב"למטייל" בתלפיות בירושלים, אני מניח שיש גם בשאר החניות של הרשת בארץ...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים איך קוראים לחברה המפורסמת הזאת שמוכרת אולרי multi-tool? (לא זאת שהביאו מקודם).ברח לי מהראש...אם אתה מתכוון לאולרים האדומים עם הצלב הלבן אז תכתוב victorinox בגוגל...ויש גם את leathermanהנה היבואן שלהם בארץhttp://www.t-and-i.co.il/ledderman
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים הוא לא דיבר על אולר. קיצר, לפותח, לך למטייל או לריקושט, באחת מהחנויות האלו בטוח יהיה את זה, אם לא בשתיהן.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים הוא דיבר על מולטיטול שמן הסתם כולל סכין...תגידו איפה אני יכול לקנות כלי שמשלב סכין מזלג וכפית?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מזלג לא יודע אבל ראיתי עם כפית...לvictorinox יש אולר עם נגן MP3 אז רק תחשוב מה עוד הם יכולים להמציא...אולר עם מצלמה דיגיטלית 6MP? חחחח...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים Do you mean a SPORK? Lincolen(Abe) and Gandhi(Mahatma) tried to do it, and they failed miserbly *clone high*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.