עבור לתוכן

סקר | קונים או מורידים

איך אתם משיגים משחקים/סרטים/תוכנות 278 הצבעות

1. 1. איך אתם משיגים משחקים/סרטים/תוכנות

• מוריד הכל
    • רק קונה
    • בדרך כלל מוריד, אבל לפעמים קונה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...

פורסם

מוריד הכל כמו גדול ;D

המחירים למוצרים מקוריים פשוט בשמיים אין סיכוי שאני אשלם 50 שקקל לדיסק מוזיקה כשבא לי לשמוע גג 3-5 שירים זה לא פר פשוט..

פורסם

בקושי יש לי כסף ליקנות משו לעצמי אז אני אקנה דיסקים מקוריים?

בישביל מה עשיתי אינטרנט ? זה היה אחד השיקולים שלי.

פורסם

אם המוצר טוב, אז אני קונה.

פורסם

מוריד, לא יכול להרשות לעצמי 300 שקל על משחק..

פורסם

מוריד הכל כמו גדול ;D

המחירים למוצרים מקוריים פשוט בשמיים.

בקושי יש לי כסף לקנות משהוא לעצמי אז אני אקנה תוכנות/משחקים מקוריים?

פורסם

משחקים קונה בלבד, מוריד רק אם קניתי בקניה דיגיטאלית ואני רוצה לצרוב עותק נורמאלי.

מוריד סדרות, בעקר כיוון שכל עוד זה משודר בערוץ טלביזיה ציבורי זה חוקי, ותמיד איפהשהו זה ישודר בגרסא שלהם לBBC/ערוץ 1.

פורסם

מוריד הכל...המחירים פשוט מופקעים!

אבל יש סרטים מסויימים שאני מעדיף לראות בקולנוע.

פורסם

בדרך כלל מוריד.

אבל ה"קו האדום" עדיין קיים, נגיד WINDOWS OFICE או סתם משחק שראיתי בחנות ורציתי אני קונה.

פורסם

משחקים קונה בלבד, מוריד רק אם קניתי בקניה דיגיטאלית ואני רוצה לצרוב עותק נורמאלי.

מוריד סדרות, בעקר כיוון שכל עוד זה משודר בערוץ טלביזיה ציבורי זה חוקי, ותמיד איפהשהו זה ישודר בגרסא שלהם לBBC/ערוץ 1.

פורסם

פותח התרד זה הימור די בטוח לזה שהרוב מורידים... עד שלא יפנימו בארצנו שבמחיר של 2 משחקים אפשר לשדרג חצי מחשב זה לא ילך וירד... זה מגיע למצב מצחיק שלהזמין משחק מחו"ל כולל משלוח יוצא יותר זול מלקפוץ לחנות ליד הבית...

פורסם

שיש לך POWER USER בTL בשביל מה צריך לקנות 8)

פורסם

לרוב מוריד, אבל קונה את המשחקים האיכותיים (בעיקר את אלה שמחייבים מקורי בשביל MP :P)

משחקים שקניתי בשנים האחרונות - ,BF2,WoW+BC,Unreal Tournament2k3+2k4, HL2 וזהו.

סדרות,סרטים וסתם משחקים אני מוריד.

פורסם

לפני שהיה לי אינטרנט במחשב (לפני שנתיים ומשהו) אח שלי קנה איזה 4 משחקים, מאז שיש אינטרנט לא קניתי אפילו

לא משחק או תוכנה אחת, הכל הורדתי מהאינטרנט פרט ל HL2 בשביל שאני אוכל לשחק CS:S ברשת.

פורסם

כנ"ל.

סרטים יש VOD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים