פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מוריד הכל כמו גדול ;Dהמחירים למוצרים מקוריים פשוט בשמיים אין סיכוי שאני אשלם 50 שקקל לדיסק מוזיקה כשבא לי לשמוע גג 3-5 שירים זה לא פר פשוט..
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים בקושי יש לי כסף ליקנות משו לעצמי אז אני אקנה דיסקים מקוריים?בישביל מה עשיתי אינטרנט ? זה היה אחד השיקולים שלי.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מוריד הכל כמו גדול ;Dהמחירים למוצרים מקוריים פשוט בשמיים.בקושי יש לי כסף לקנות משהוא לעצמי אז אני אקנה תוכנות/משחקים מקוריים?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים משחקים קונה בלבד, מוריד רק אם קניתי בקניה דיגיטאלית ואני רוצה לצרוב עותק נורמאלי.מוריד סדרות, בעקר כיוון שכל עוד זה משודר בערוץ טלביזיה ציבורי זה חוקי, ותמיד איפהשהו זה ישודר בגרסא שלהם לBBC/ערוץ 1.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מוריד הכל...המחירים פשוט מופקעים!אבל יש סרטים מסויימים שאני מעדיף לראות בקולנוע.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים בדרך כלל מוריד.אבל ה"קו האדום" עדיין קיים, נגיד WINDOWS OFICE או סתם משחק שראיתי בחנות ורציתי אני קונה.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים משחקים קונה בלבד, מוריד רק אם קניתי בקניה דיגיטאלית ואני רוצה לצרוב עותק נורמאלי.מוריד סדרות, בעקר כיוון שכל עוד זה משודר בערוץ טלביזיה ציבורי זה חוקי, ותמיד איפהשהו זה ישודר בגרסא שלהם לBBC/ערוץ 1.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים פותח התרד זה הימור די בטוח לזה שהרוב מורידים... עד שלא יפנימו בארצנו שבמחיר של 2 משחקים אפשר לשדרג חצי מחשב זה לא ילך וירד... זה מגיע למצב מצחיק שלהזמין משחק מחו"ל כולל משלוח יוצא יותר זול מלקפוץ לחנות ליד הבית...
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לרוב מוריד, אבל קונה את המשחקים האיכותיים (בעיקר את אלה שמחייבים מקורי בשביל MP ) משחקים שקניתי בשנים האחרונות - ,BF2,WoW+BC,Unreal Tournament2k3+2k4, HL2 וזהו. סדרות,סרטים וסתם משחקים אני מוריד.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לפני שהיה לי אינטרנט במחשב (לפני שנתיים ומשהו) אח שלי קנה איזה 4 משחקים, מאז שיש אינטרנט לא קניתי אפילו לא משחק או תוכנה אחת, הכל הורדתי מהאינטרנט פרט ל HL2 בשביל שאני אוכל לשחק CS:S ברשת.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים משחקים קונה בלבד, מוריד רק אם קניתי בקניה דיגיטאלית ואני רוצה לצרוב עותק נורמאלי.מוריד סדרות, בעקר כיוון שכל עוד זה משודר בערוץ טלביזיה ציבורי זה חוקי, ותמיד איפהשהו זה ישודר בגרסא שלהם לBBC/ערוץ 1.כנ"ל.סרטים יש VOD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.