פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שלום,נתתי מלפני כמה חודשים לחבר NFS MSW ועכשיו הוא לא מחזיר לי אותו הוא אומר שהוא נתן אותו לחבר והוא לא יודע מה עם זה :pissed: מה לעשות
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים בידיוק קרה לי אותו מקרה רק עם NFS underground לפני כמה שנים ככה הם הישראלים לוקחים ולא מחזירים...תוריד NFS, חבל לך לבזבז את הזמן, הוא תמיד יימשוך אותך
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מה הכתובת שלו? - אני אטפל בו!. או שאני יעשה לו ככה - או שאני יעשה לו ככה - :itschy: או שאני יעשה לו ככה - או שאני אגורם לו לעשות ככה - :lol:
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הוא נרשם לפני כמה ימים ויש לו 9 הודעות,לא נראה לכם שהוא **קצת** עובד עליכם?!
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר בידיוק קרה לי אותו מקרה רק עם NFS underground לפני כמה שנים ככה הם הישראלים לוקחים ולא מחזירים...תוריד NFS' date=' חבל לך לבזבז את הזמן, הוא תמיד יימשוך אותך[/quote'] צודק,זה התנהגות של בן זונה ממש
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הוא נרשם לפני כמה ימים ויש לו 9 הודעות,לא נראה לכם שהוא **קצת** עובד עליכם?!40% שהוא עובד עלנו,אבל הוא יודע שכולם יצחקו עליו - זה כבר יהרוס את התדמית שלו,ובגלל זה זה לא נראה כאילו הוא עובד עלינו.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שלום,נתתי מלפני כמה חודשים לחבר NFS MSW ועכשיו הוא לא מחזיר לי אותו הוא אומר שהוא נתן אותו לחבר והוא לא יודע מה עם זה :pissed: מה לעשות תשאיל ממנו משהו יותר יקר ו"תאבד" אותו
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים 40% שהוא עובד עלנו,אבל הוא יודע שכולם יצחקו עליו - זה כבר יהרוס את התדמית שלו,ובגלל זה זה לא נראה כאילו הוא עובד עלינו. איזה תדמית הוא פאקינג יום וחצי פה עם מספר הודעות חד ספרתי
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר ^כאילו שאתה לא מכיר את אלה שמלווים ממך משהו ולא מחזירים או שהם שוכחים וזה נשמר אצלהם איזה מאה שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.