עבור לתוכן

צריך ג'ל לשיער...

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום הלכתי להסתפר ועשיתי קוצים, אז אני צריך ג'ל שהוא יהיה עמיד, ריח טוב והכי חשוב לא הורס את השיער!

תקציב עד 40 ש"ח

פורסם

איזה ג'ל אתה מחפש?

עם אתה מתכוון לווקס אז קח את השמן מנועים - דקס

עם אתה מתכוון לג'ל המעפן שהורס תשיער אז קח חוחובה

אין הרבה אופציות ... וכל מה שתשים על השיער בסופו של דבר קצת הורס (חוץ ממסיכות או משהו כזה... )

לפי מה שאני יודע שיער עוזר להיפתר מושמנים מסוימים ... או נדמה לי... ואם אתה חוסם לו את האופציה להפריש את השומנים האלה הם נאגרים ובסופו של דבר יהיה לך שיער שומני ושביר.

פורסם

ב-40 שקל אתה יכול לקנות ווקס חוחובה, אני משתמש בו, יש לי שיער ארוך למדי ואני עדיין מצליח להעמיד אותו בלי בעיות.

רק כמו שאמרו פה, אם אתה לא רוצה שזה יהרוס לך את השער, אל תשים את זה (או כל חומר אחר במקרה הזה) יום-יום.

פורסם
  • מחבר

ברור שאני מעוניין בג'ל שלא הורס את השיער, אני בדר"כ ישים ג'ל כל 3 ימים, משהו כזה... זה יהרוס?

פורסם

קשה למצוא היום ג'לים שלא משאירים לבן כזה על השיער כשהם מתייבשים. שזה הדבר הכי מבאס ... :pissed:

פורסם

ברור שאני מעוניין בג'ל שלא הורס את השיער' date=' אני בדר"כ ישים ג'ל כל 3 ימים, משהו כזה... זה יהרוס?

[/quote']

וכאילו, במהלך הימים האלו, אתה לא מתכוון להתקלח?!

פורסם

אני משתמש בווקס כל יום והופיע לי קשקשים וזה אז השתמשתי בהאד&שולדרס איך שלא קוראים לזה ואין קשקשים השיער אחלה לא נהרס לי כלום חחח

קח איזה ווקס תתיעץ עם המוכרים הם יותר מבינים אל תיקח ג'ל.. ג'ל זה סתם הורס את השיער ועוד עם הלבנים האלה זה ניהיה מכוער..

פורסם
  • מחבר

וכאילו, במהלך הימים האלו, אתה לא מתכוון להתקלח?!

ברור שכן אבל אני לא רוצה שזה יהרוס את השיער, מה שבטוח אני לא יישים כל יום...

אדנשולדרס זה שמפו לשיער ווקס זה ג'ל אם אני לא טועה

פורסם

ג'ל של "כיף" יעשה לך את העבודה מניסיון :xyxthumbs:.

פורסם

וקס זה וקס וג'ל זה ג'ל תקנה את ה חוחובה וקס של MOON PLATIN הוא זול, על בסיס מים ומריח טוב וגם חזק

פורסם

אל תתקרב לג'ל, שים וקס או חמר

פורסם

ג'ל זה מעפן...

תשתמש בווקס מבוסס מים כמו שכבר המליצו פה...

פורסם

ג'ל של כיף משתמש בו כבר שנה גם חזק וגם מחזיק להרבה מאוד זמן , וריח מעולה :) תהנה (אגב קופסא בצבע כחול ...)

פורסם

מכיתה ד' (עכשיו כיתה יוד) אני שם ג'ל.

הפעמים היחידות שאני לא שם הם בשבתות ובחופשות. לבית ספר אני הולך כל יום עם ג'ל חדש שאני שם בבוקר.

משתמש בג'ל חוחובה LOOK שחברים שלי טוענים שהוא ממש חזק.

עד עכשיו אין שום סימנים של נזל לשיער או משהו כתוצאה מהשימוש.

מציע לך לחפוף את השיער כמה דקות לפני שאתה שם ג'ל.. זה "מנפח" את השיער ומסדר אותו אחרי השינה.

ווקס זה דבר יקר, אתה גם נאלץ בגללו למצוא סידורים על איך להשאיר אותו ליום אחרי בלי לשטוף..

פורסם

ג'ל של "כיף" יעשה לך את העבודה מניסיון :xyxthumbs:.

לא!

חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא................ של ג'ל ולמי שלא מבין

חרא של ג'ל!

ג'ל חוחבה הוא טוב אבל עדין משאיר לבן...

הבעיה עם וקס זה שהוא יקר וקס טוב עולה 70 שקל לקופסא קטנה!

ושניהם הורסים את השיער (אלה אם כן אתה חופף פעמיים ביום ,מרכח+שמפו*2)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים