פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מה אתה עושה צחוק?בופור = 117 הצבעותGhost Rider = 15,087 מצדי שיהיה לGR תוצאה של 1.2, אני עדיין יעדיף להנות מאקשן הוליוודי על פני סרט ישראלי משעמם.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שמע, שיקול שלך, לדעתי אתה מפסיד.אגב שמתם לב שבגוסט ריידר משום מה כתוב את הrelease date של ישראל? (או שאולי הוא מזהה לפי IP)
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים תראה בופור ותוריד גוסט ריידר גם פרנסה לקולנוע הישראלי וגם בGR יש יותר סידרים ;D
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מה אתה עושה צחוק?בופור = 117 הצבעותGhost Rider = 15,087 מצדי שיהיה לGR תוצאה של 1.2, אני עדיין יעדיף להנות מאקשן הוליוודי על פני סרט ישראלי משעמם.זה רק מראה שהרבה מאוד אנשים חשבו שרוכב השד הוא סרט בינוני ומעט אנשים חשבו שבופור סרט טוב.שמע, שיקול שלך, לדעתי אתה מפסיד.אגב שמתם לב שבגוסט ריידר משום מה כתוב את הrelease date של ישראל? (או שאולי הוא מזהה לפי IP)
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני לא קורא ספריםאני לא רואה סרטים ישראליםהמח שלי צר מדי כדי להכיל יותר מדי אינפורמציה.אני הולך לסרט להנות, לא מעניין אותי לא דרמה, לא ישראלי (גם שירים ישראלים אני לא מסוגל לשמוע, פיחסה) וממש לא סרט מלחמתי ישראלי.להוציא יצירת מופת אחת "גבעת חלפון אינה עונה".זהו, נקודה, סוף פסוק, תהילים, עגבניות.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים טוב קודם כל יש לי הרגשה שהרבה יורדים על Ghost Rider בלי ליראות אותו בכלל גם אני חשבתי שיהיה דפוק אבל בסך הכל מפתיע לטובה ובערך ברמה ובסגנון של סירטי בלייד -אם אתה מכיר תסרטים בעניין בופור לא ראיתי עדיין אבל הבנתי שהוא דרמתי ורציני אז תחליט 1-סרט פעולה מבוסס קומיקס קליל 2-סרט דרמה ישראלי רציני
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני ראיתי אתך הגוסט רידייר והסרט הזה לא ממש טוב הוא משעמם כזה אין לךל חשק ליראות אותו עד הסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.