פורסם 2007 במרץ 2718 שנים בצבא אתה יכול ללמוד הרבה דברים בלי קשר ללימודים של אוניברסיטה וכאלה...אתה יכול לצאת מהצבא עם מקצוע לא חסרמחשבים,רפואה,חשמל אלקטרוניקה איך שלא תקרא לזה,ועוד הרבה דבריםלא חייבים לברוח לחו"ל כדי ללמוד משו וחוץ מזה גם בארץ אתה יכול קודם ללכת ללמוד ואז לעשות צבאצה"ל זה דבר קצת דפוק אבל יש להם גם סוג של הגיון
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר אין לי את הכסף ואין לי בגרות שבה הכל 5 יח' בשביל ללמוד בארץ אני נוסע ללמוד רפואה וחלאס לזיין לי בשכלתעשו טובה תנעלו את התרד הזה אין לי כוח וזמן לוויכוחים!עלק להתקדם בצבא לכו אתם תתקדמו שם אני מעדיף לצאת רופא.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אין בעיה אחי, צא לחו"ל, לא חסרים לנו אנשים כמוך דווקא רופאים כן חסר בצה"ל... בדרך תעצור בפורום גאדג'טים אולי מישהו רוצה mp3 חדש מהדיוטי פרי...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים נו מה בכח??אם הנתונים שלך לא מספיקים כדי להתקבל בארץ, מה ההגיון להתקבל לרפואה בחו"ל? אז אפילו אם תוציא תואר של רופא (מה שלא נראה לי), תהיה רופא סוג ב'... :\אין 5 יח"ל? תשלים, לא בעייה גדולה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר ואם אין כסף למורים פרטיים בשביל הבגרות אתה תשלים לי? הממשלה? ואם אין כסף ללימודים באוניברסיטה מי ישלים לי אתה? הממשלה ? לא נכון.. אז
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מסכים בהחלט...ולפותח התרד רק שתדע שלצבא נמעס מאנשים כמוך פשוט תלך תגיד שאתה לא רוצה להתגייס וזהואני מכיר אישית מישו שלא רצה להתגייס והוא הבן אדם הכי חילוני שיש אז הוא בא כמו דוס לצו ראשון ואמרו לו חלאס אם ההצגות אתה לא רוצה להתגייס לא צריךלצבא כבר נמאס לשחק משחקיםכן לצבא נמאס מלגייס אנשים , איזה שטויות שמעתי אלף סיפורים כאלו ואף אחד מהם לא נכון.תרדו לו קצת מהווריד , סה"כ לבן אדם יש מוטבציה להתקדם בחיים והוא רואה אופציה מסוימת , שהוא יחזור הוא יתרום את חלקו .ודרך אגב כל ההתלהמות הזאת לגבי מידע שעוזר למשתמטים וכו , זה מידע שקיים באתר האינטרנט של www.aka.idf/giyus אז אין פה איזה טריק או דרך .
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים ואם אין כסף למורים פרטיים בשביל הבגרות אתה תשלים לי? הממשלה? ואם אין כסף ללימודים באוניברסיטה מי ישלים לי אתה? הממשלה ? לא נכון.. אז ואתה חושב שבחו"ל יישלמו לך על לימודים!?? לא רק שלא יישלמו לך, אתה לא תקבל שום סובסידיות(בהנחה שאין לך אזרחות), לימודים באוניברסיטה ייעלו לך הרבה יותר ייקר מבארץ. חוץ מזה בארץ יש עתודה, יש מלגות.. אתה סתם כפוי טובה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר אבל אני לא טס סתם אתה מבין יש לי אזרחות וחלאס אני זז להתארגן נסיעה לת"א...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.