פורסם 2007 במרץ 2618 שנים תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ...יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ?מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה?אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא?תודה רבה!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לא שאני בעד הגישה הזאת, אבל אם יש לך אזרחות אחרת ודרכון שונהאתה תוכל לחזור לארץ בתור תייר ולא בתור אזרחתקנו אותי אם אני טועה..?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים קרה כבר לכמה אנשים שטסו אפילו לפני שקיבלו תצו...אז לך יצפה זמן כלא אם תחזור לפה... (או שמשהו ישתנה פה בזמן שתהיה בחול)
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים תפסיקו לבלבל אותו...לגבי הטיסה אין מצב שלא יוציאו אותך מהארץ בגלל הסיבה הזאת , בצו ראשון לא יודעים כלום עליך והם לא מעקבים אף אחד מטיסה כעיקרון בצו ראשון אתה יכול לצאת בכל מצב רק עדיף שתידע אותם ואם אתה דואג אז אחרי שאתה נמצא בחו"ל תרים אליהם טלפון או תשלח פקסותרשום שטסת לחו"ל ואתה לא מתכוון לחזור , במקום שישלחו לך צווים נוספים ויתחילו בתהליך איתור .אחרי זה תיגש לקונסוליה הישראלית באזור שאתה נמצא בו ותנסה להשיג מעמד של בן מהגרים (למרות שאתה לא בדיוק עומד בתנאים)בן מהגרים:מי שעזב את הארץ עם הוריו מתחת לגיל 16 למטרת הגירה ומתגורר עדיין בחו"ל עם הוריו, זכאי לדחיית גיוס כל עוד גר בחו"ל ומבקר עד 120 יום מדי שנה ושנת ביקור אחת במשך התקופה - עד גיל 41.במידה ולא תוכר כבן מהגרים ותחזור לארץ זה מאוד תלוי במצב שלך (גיל ,אישה , ילדים וכו...) באורך השירות שתעשה .
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אפשר לסגור את הת'רד הזה בבקשה?אני לא חושב שיש סיבה לאפשר לת'רד כזה להשאר פתוח,התוכן שלו פוגע בכמה אנשים פה (לפי דעתי,כל מי שכן תרם או תורם למדינה,ועוד פה אחד שואל איך הוא משתמט מזה)
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אפשר לסגור את הת'רד הזה בבקשה?אני לא חושב שיש סיבה לאפשר לת'רד כזה להשאר פתוח,התוכן שלו פוגע בכמה אנשים פה (לפי דעתי,כל מי שכן תרם או תורם למדינה,ועוד פה אחד שואל איך הוא משתמט מזה)מסכים בהחלט...ולפותח התרד רק שתדע שלצבא נמעס מאנשים כמוך פשוט תלך תגיד שאתה לא רוצה להתגייס וזהואני מכיר אישית מישו שלא רצה להתגייס והוא הבן אדם הכי חילוני שיש אז הוא בא כמו דוס לצו ראשון ואמרו לו חלאס אם ההצגות אתה לא רוצה להתגייס לא צריךלצבא כבר נמאס לשחק משחקים
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אתה חייב להודיע לצבא אם אתה מתכוון לצאת ליותר מחודשיים חופשה (וכרטיס כיוון אחד גם נכלל)- אתה חייב לזה אישור,אחרת עוצרים אותך בביקורת גבולות.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר תעשה טובה ותסתום!!!!!!!!!אני מוכן לשרת בצה"ל ורוצה אבל יש דברים יותר חשובים שזה לימודים וקריירה שבשבילם אני טס לחו"ל!אני לא מתכוון להשאר פה עד גיל 21 ואז ללכת ללמוד זה יהיה כבר מאוחר בארץ ללמוד אני לא אצליח בגלל זה אני נוסע לחו"ל!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים יש מספיק דברים בצבא שיוכלו לקדם אותך. חבל שאתה מיד פוסל כל אפשרות.שיבושם לך בהמשך דרכך.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים תעשה טובה ותסתום!!!!!!!!!אני מוכן לשרת בצה"ל ורוצה אבל יש דברים יותר חשובים שזה לימודים וקריירה שבשבילם אני טס לחו"ל!אני לא מתכוון להשאר פה עד גיל 21 ואז ללכת ללמוד זה יהיה כבר מאוחר בארץ ללמוד אני לא אצליח בגלל זה אני נוסע לחו"ל!יופי,אז או שתשאר בחו"ל או שתחזור ותבחש כאן בקוטג'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.