עבור לתוכן

סעמק גם אני קיבלתי צו ראשון כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ...

יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ?

מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה?

אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא?

תודה רבה!

פורסם

בצו ראשון אתה לא מקבל תאריך גיוס.

ויש מצב להכול...

פורסם

לא שאני בעד הגישה הזאת, אבל אם יש לך אזרחות אחרת ודרכון שונה

אתה תוכל לחזור לארץ בתור תייר ולא בתור אזרח

תקנו אותי אם אני טועה..?

פורסם

קרה כבר לכמה אנשים שטסו אפילו לפני שקיבלו תצו...

אז לך יצפה זמן כלא אם תחזור לפה... (או שמשהו ישתנה פה בזמן שתהיה בחול)

פורסם
  • מחבר

כן יש לי..

אבל זה מסובך רצח ולא בא לי להדפק...

פורסם

אתה צריך להודיע לצבא שאתה יוצא מהארץ.

פורסם

לא להודיע... לקבל אישור...

פורסם

תפסיקו לבלבל אותו...

לגבי הטיסה אין מצב שלא יוציאו אותך מהארץ בגלל הסיבה הזאת , בצו ראשון לא יודעים כלום עליך והם לא מעקבים אף אחד מטיסה

כעיקרון בצו ראשון אתה יכול לצאת בכל מצב רק עדיף שתידע אותם ואם אתה דואג אז אחרי שאתה נמצא בחו"ל תרים אליהם טלפון או תשלח פקס

ותרשום שטסת לחו"ל ואתה לא מתכוון לחזור , במקום שישלחו לך צווים נוספים ויתחילו בתהליך איתור .

אחרי זה תיגש לקונסוליה הישראלית באזור שאתה נמצא בו ותנסה להשיג מעמד של בן מהגרים (למרות שאתה לא בדיוק עומד בתנאים)

בן מהגרים:

מי שעזב את הארץ עם הוריו מתחת לגיל 16 למטרת הגירה ומתגורר עדיין בחו"ל עם הוריו, זכאי לדחיית גיוס כל עוד גר בחו"ל ומבקר עד 120 יום מדי שנה ושנת ביקור אחת במשך התקופה - עד גיל 41.

במידה ולא תוכר כבן מהגרים ותחזור לארץ זה מאוד תלוי במצב שלך (גיל ,אישה , ילדים וכו...) באורך השירות שתעשה .

פורסם

אזהרת משטמטים, אני חוזר שנית אזהרת משטמטים !!! :bash: :bash:

פורסם

אפשר לסגור את הת'רד הזה בבקשה?

אני לא חושב שיש סיבה לאפשר לת'רד כזה להשאר פתוח,התוכן שלו פוגע בכמה אנשים פה (לפי דעתי,כל מי שכן תרם או תורם למדינה,ועוד פה אחד שואל איך הוא משתמט מזה)

פורסם

אפשר לסגור את הת'רד הזה בבקשה?

אני לא חושב שיש סיבה לאפשר לת'רד כזה להשאר פתוח,התוכן שלו פוגע בכמה אנשים פה (לפי דעתי,כל מי שכן תרם או תורם למדינה,ועוד פה אחד שואל איך הוא משתמט מזה)

מסכים בהחלט...

ולפותח התרד רק שתדע שלצבא נמעס מאנשים כמוך פשוט תלך תגיד שאתה לא רוצה להתגייס וזהו

אני מכיר אישית מישו שלא רצה להתגייס והוא הבן אדם הכי חילוני שיש אז הוא בא כמו דוס לצו ראשון ואמרו לו חלאס אם ההצגות אתה לא רוצה להתגייס לא צריך

לצבא כבר נמאס לשחק משחקים

פורסם

אתה חייב להודיע לצבא אם אתה מתכוון לצאת ליותר מחודשיים חופשה (וכרטיס כיוון אחד גם נכלל)- אתה חייב לזה אישור,אחרת עוצרים אותך בביקורת גבולות.

פורסם
  • מחבר

תעשה טובה ותסתום!!!!!!!!!

אני מוכן לשרת בצה"ל ורוצה אבל יש דברים יותר חשובים שזה לימודים וקריירה שבשבילם אני טס לחו"ל!

אני לא מתכוון להשאר פה עד גיל 21 ואז ללכת ללמוד זה יהיה כבר מאוחר בארץ ללמוד אני לא אצליח בגלל זה אני נוסע לחו"ל!

פורסם

יש מספיק דברים בצבא שיוכלו לקדם אותך. חבל שאתה מיד פוסל כל אפשרות.

שיבושם לך בהמשך דרכך.

פורסם

תעשה טובה ותסתום!!!!!!!!!

אני מוכן לשרת בצה"ל ורוצה אבל יש דברים יותר חשובים שזה לימודים וקריירה שבשבילם אני טס לחו"ל!

אני לא מתכוון להשאר פה עד גיל 21 ואז ללכת ללמוד זה יהיה כבר מאוחר בארץ ללמוד אני לא אצליח בגלל זה אני נוסע לחו"ל!

יופי,

אז או שתשאר בחו"ל או שתחזור ותבחש כאן בקוטג'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים