עבור לתוכן

איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?

Featured Replies

פורסם

פורסם

אירפה יקרה מאוד יחסית לישראל גם באינטרנט....

ארצות הברית קצת יותר זולה בחנויות בעיקר בכרטיסי מסך וזיכרונות ובאינטרנט עוד יותר זולה.

חניות די טובות באינטרנט בארצות הברית:

NEWEGG.COM

outpost.com

דן

פורסם

רממת המחירים באירופה בעיקר תלוי באיזו מדינה שם אתה נמצא.אם זה במערב אירופה במדינות כמו בריטניה,צרפת והולנד אז המחירים יהיו סביב המחיר בישראל לפעמים טיפה זולי יותר ,לפעמים אותו מחיר ולפעמים אפילו טיפה גבוה יותר.

בארה"ב לעומת זאת הרבה יותר זול :)

פורסם

אני שמח שהעלת את הנושא ;D

בכל מקרה אני עומד לקנות מחשב מח"ול בעוד זמן לא רב, כמעט כל החלקים שאני קונה הם מח"ול.

האתר המומלץ הוא האתר הידוע WWW.EBAY.COM שמוכרים שם יד שניה, אך יש לפעמים אנשים שקונים ומוכרים, ממש כמו חנות אמיתי.

חלק מהאנשים עושים גם משלוח לישראל, הוא יכול להיות 2 דולר וגם 70 דולר.

העיקרון הוא שאתה פתור ממס, והמשלוח יגיע תוך 3-4 ימים מקסיממום (אפשר גם יום יומיים!!!)

עוד משהו שממש הלהיב אותי, הוא שקניית מחשב בארץ כמו שאני רוצה תעלה לי 15 אלף!!! ובח"ול 10 אלף ואם יש מכרות פומביות אז 8800 ש"ח.

החיסרון העיקרי בקנייה מח"ול הוא שאין אחריות, זאת אומרת שאם תרצה לממש את האחריות, תצטרך לשלוח את המוצר בחזרה לח"ול, בשווי של 40-70 דולר.

אני כבר החלטתי שאני יקנה את החלקים היקרים בח"ול ואת הפחות חשובים כגון המארז בארץ. (וכמובן ויסטה בארץ כי בח"ול זה באנגלית).

:hat::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

באירופה דווקא יש רשת משהו בסגנון "שקם אלקטריק" שהיא מאד, אבל מאד זולה, יותר מבארץ. שכחתי איך קוראים לה.

פורסם

אור כהן- בכל הנוגע לאלקטרוניקה, מעל 70% ממה שנמכר באיביי זה חדש לגמרי. פעם האתר התבסס על מכירות יד שניה

היום הוא מכיל בעיקר סוחרים וספקים שמוכרים סחורה חדשה לגמרי עם אחריות מקורית והכל

אתה יכול לקנות שם מחשב נייד של לנובו למשל, והאחריות תהיה תקפה בארץ וכו'.

פורסם

אור כהן- בכל הנוגע לאלקטרוניקה, מעל 70% ממה שנמכר באיביי זה חדש לגמרי. פעם האתר התבסס על מכירות יד שניה

היום הוא מכיל בעיקר סוחרים וספקים שמוכרים סחורה חדשה לגמרי עם אחריות מקורית והכל

אתה יכול לקנות שם מחשב נייד של לנובו למשל, והאחריות תהיה תקפה בארץ וכו'.

צודק, שווה הרבה יותר לקנות בח"ול מאשר בארץ, כי אני לא חושב שאחריות

עולה 4,000 ש"ח!!! :nono::screwy:

פורסם

באירופה דווקא יש רשת משהו בסגנון "שקם אלקטריק" שהיא מאד, אבל מאד זולה, יותר מבארץ. שכחתי איך קוראים לה.

יש את frys שזאת רשת אמריקאית במקור.

בעקרון אירופה יותר יקרה, התמכור שמה הולך ככה דולר = ליורו ובמקרה הכי גרוע לליש"ט.

כל המוצרים פשוט זה בדיוק אותו מספר רק שהוא נקוב שמה ביורו. xbox360 399 דולר בארצות הברית - 399 יורו באירופה.

אותו דבר גם בשאר מוצרי האלקט' וחלקי המחשב.

פורסם

לא, יש רשת זולה אחת, אירופאית במקור, שכחתי איך קוראים לה, הלוגו שלה בצבע אדום וכל החנות שלה זה מכשירי חשמל, מחשבים וחלקים, תוכנות, משחקים, סרטים וכו'. כל חנות בגודל של קניון. אופיס דיפו זה כמו מכולת שכונתית לידם. MP3 אפשר לקנות שם ב-20 יורו ככה ומצלמה דיגיטלית פשוטה ב-45 יורו. משחקי מחשב שבארץ יעלו לך 200 ש"ח ויותר עלו שם 15 יורו או פחות. אני אשאל איך קוראים לרשת הזאת ואחזור לפה.

פורסם

באנגליה יש חנויות שהם יותר זולות מארה"ב לדוגמא:

768MB EVGA 8800GTX PCI-E ACS3

ב 355$ שזה 1988 שקל

פורסם

Electronic Boutique ?

פורסם

באופן כללי אירופה וארצות הברית יותר זולה בחומרה, אבל לא ממש בציוד היקפי (חוץ מרמקולים ומצלמות אינטרנט).

למשל כרטיסי זיכרון - בארץ זול יותר.

חומרה יותר זולה אבל באופן לא משמועתי, כזה שגורם לך להעדיף לקנות בארץ.

מחשבים ניידים לעומת זאת זולים גם זולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים