פורסם 2007 במרץ 2618 שנים איך בירה לא כשרה? עדיין משתמשים בחיטה בפסח, אסור שהתוצר יחמיץ, אבל בירה זה לא מלחם
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים בירה אלו דגנים, כשות ושמרים ש"החמיצו" ונוצר בהם תהליך של תסיסה. זה אסור בפסח. מה הבעיה? קחו סיידר (בירה מתפוחים).
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים קונייאק אמנם עשויי מענבים אך נעשה בידי צרפתים. אתם מתכוונים לברנדי, אם כבר למשהו. קונייאק הוא סוג של ברנדי אבל לא כל ברנדי הוא קונייאק. קונייאק הוא בא רק מחבל קונייאק, גראנד ופטיט שאמפיין בצרפת וחלים עליו עוד מלא חוקים מגוכחים.ברור,אבל קוניאק הוא לא חמץ אסור לשתות אותו בגלל סיבה אחרת,אבל אם היה הכשר רגיל לקוניאק לא הייתה שום סיבה שהוא לא יהיה כשר לפסח. ברנדי רגיל (שטוק 84 וכו') כשר לפסח
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אין שום דבר לא כשר בקונייאק. זאת רק עקשנות של אנשים שמסרבים להכניס לפה מה שהוכן בידי גויים. יש שמרנים יותר ויש שמרנים פחות.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר יש בכלל קוניאק\ברנדי "יהודי" טוב?בפעם האחרונה ששתיתי ת'חרא הזה שנקרא "ברנדי תוצרת הארץ" יש לזה טעם של חלודה.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אין שום דבר לא כשר בקונייאק. זאת רק עקשנות של אנשים שמסרבים להכניס לפה מה שהוכן בידי גויים. יש שמרנים יותר ויש שמרנים פחות.זה לא עקשנות זו אמונה ושמירה על חוקים ומיצוות שקיימים 3000 שנה בערך עוד הרבה הרבה הרבה לפני שכולנו היינו רעיון הזוי של ההורים שלנו.והרבה לפני שהצרפתים היו קיימים בכלל.לי באופן אישי אין בעיה לשתות קוניאק אמיתי אבל אני מכבד ומעריך מי שלא שותה.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים הסיבה היא אחרתבתקופה עתיקה יותר, בה המשקה האלכוהולי הנפוץ היה יין, נאסר לשתות את אלו שנעשו בידיי גוייםמשום שהיין יגרום לקלות ראש בין היהודים\גויים, אם לדוג' שכן גוי מזמין אליו הבייתה את שכנו היהודי ופותח בקבוק יין, הם ישתו, ישתכרו, וזה יגרום לקרבה ביניהםהקרבה הזאת תגרום להתבוללות, דבר שאסור ע"פ היהדותהאמונה הזאת קיימת גם היום, והם תקפים לכל המשקאות האלכוהוליים..
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים הסיבה היא אחרתבתקופה עתיקה יותר, בה המשקה האלכוהולי הנפוץ היה יין, נאסר לשתות את אלו שנעשו בידיי גוייםמשום שהיין יגרום לקלות ראש בין היהודים\גויים, אם לדוג' שכן גוי מזמין אליו הבייתה את שכנו היהודי ופותח בקבוק יין, הם ישתו, ישתכרו, וזה יגרום לקרבה ביניהםהקרבה הזאת תגרום להתבוללות, דבר שאסור ע"פ היהדותהאמונה הזאת קיימת גם היום, והם תקפים לכל המשקאות האלכוהוליים.. נכון אבל האיסור תאחלס היה קודם לכן היה כתוב משהו בספר דברים אם אני לא טועה והרמבם פירש בדיעבד שמי ששתה דינו היה מלכות.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים פאק הכול!אני מכיר מקום בבאר שבע (פאב- ולא רע בכלל!) שמוכר בירה, ויסקי ומה שרק תרצו בפסח- אם מישהו מעוניין אני אפרסם את השם\ הוראות הגעה\ מה שתרצו...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מלכות זה מלכה [אישתו של המלך] ברבים אתה מדבר על מלקות, אני מניח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה יצאתי נעל
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מלכות זה מלכה [אישתו של המלך] ברבים אתה מדבר על מלקות, אני מניח. מלכות עם סימן U באות ו' זאת ממלכה. מלכות עם סימן O באות ו' זה מלכה ברבים. מלקות... זה מכות, עם שוט בד"כ. אז מלקה... זאת אשת BDSM. בבקשה, כולם להכיר, זאת היא אסתר המלקה:
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אה, מלכUת. טוב נו, זה לא כזה ברור, זה יכל להיות גם מלקות [כלומר עונשו היה מלקות ]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.