עבור לתוכן

משקאות חריפים כשרים לפסח

Featured Replies

פורסם

^^ אם משהו מכיר שישתף

(חוץ מ-יין)

פסח שמח וכשר ;)

פורסם

ערק

פורסם
  • מחבר

וואלה דווקא יצא לי לבדוק את "אלוף הארק" משהו (האייל הירוק-צהוב הזה) וגם "ערק פרפקט" ולא היה עליהם כשר לפסח ככה שאני מניח שהם לא כשרים.

פורסם

בירה וודקה לא כשר באסה..

מרטיני כשר נראה לי.

פורסם

קקלוביץ

פורסם

מנשביץ?

פורסם

טקילה...

פורסם

מנשביץ

קקלוביץ

כמה משקאות אשכנזיים.. :o :o :o

פורסם

וויסקי - לא כשר פסח.

יש לו הכשר רגיל, אבל לא לפסח.

פורסם

וויסקי\בירה אף פעם לא יהיו כשרים לפסח , שכן הם עשויים משעורים.. וזה חל גם על הקוניאק..

רוב הוודקות לא יהיו כשרות אף הם (למרות ששנה שעברה נתקלתי באחת כשרה), מכיוון שיש בהם עמילן\ מי יודע ממה הם מזוקקים

אולי כדאי לנסות לחפש גארפה (עשוי מענבים כמדומני)

ושווה לבדוק ליקרים למיניהם

סה"כ שבוע .. לא יקרה כלום ;)

פורסם

וויסקי\בירה אף פעם לא יהיו כשרים לפסח , שכן הם עשויים משעורים.. וזה חל גם על הקוניאק..

רוב הוודקות לא יהיו כשרות אף הם (למרות ששנה שעברה נתקלתי באחת כשרה), מכיוון שיש בהם עמילן\ מי יודע ממה הם מזוקקים

אולי כדאי לנסות לחפש גארפה (עשוי מענבים כמדומני)

ושווה לבדוק ליקרים למיניהם

סה"כ שבוע .. לא יקרה כלום ;)

דווקא אני יודע שעל קוניאק/ברנדי (לא צרפתי,ישראלי)אין בעיה שכן קוניאק עשוי מענבים.ואם זה נעשה בידי יהודים (לא יין נסך) אין בעיה.

פורסם

קוניאק אכן עשוי מענבים ולכן יכול להיות כשר

ודקה גם יכולה להיות כשרה,תלוי ממה היא עשויה(לדוגמא תפוחי אדמה),אין שום דבר לא כשר בעמילן :kopfpatsch:

פורסם

אלכוהול לשתייה כשר לפסח (בדוק)

פורסם

קונייאק אמנם עשויי מענבים אך נעשה בידי צרפתים. אתם מתכוונים לברנדי, אם כבר למשהו. קונייאק הוא סוג של ברנדי אבל לא כל ברנדי הוא קונייאק. קונייאק הוא בא רק מחבל קונייאק, גראנד ופטיט שאמפיין בצרפת וחלים עליו עוד מלא חוקים מגוכחים.

חוצמזה, כל חובבי הבירה מוזמנים להתחיל לשתות סיידר תפוחים.

לאוכלים תפ"א בפסח, מותר לשתות וודקה פולנית שרובה עשויה מתפ"א וכרוב ממילא (חוץ משופן, אבל שופן גם מאד מאד יקר).

סאקה זה כשר למי שאוכל אורז בפסח. צ'ויה (יין שזיפים) כשר למי שלא אכפת לו שסינים/יפנים עשו את זה, ולא יהודים, כמו גם את הסאקה.

וורמוטים הם אכן עשויים מענבים, אבל גם הם לא עשויים ע"י יהודים (לא מכירה חברה ישראלית שמייצרת וורמוטים) והם גם מתובלים בתבלינים שאיש אינו יודע מה הם בדיוק. לא יודעת אם זה כשר לפסח. לא יותר פשוט ללכת לסופר איפה שכל האלכוהול? הם יסתירו את מה שלא כשר לפסח או יורידו מהמדף.

פורסם

^^ :beerchug: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים