פורסם 2007 במרץ 2518 שנים חשבתי לקנות את המפרט (פרסמתי קודם ב2900 שח)בקיי אס פי- איך הם?יש הצעות אחרות?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים תקשיב בחיים אל תקנה מksp אולי הם יותר זולים בקצת אבל הם לא נותנים את האחריות של היבואן הם מיבאים לבד ואז זה לא אחריות רישמית אני ממליץ מנועה חנות טובה
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים תקנה מנועה. ל KSP אין אחריות רשמית כי הם מייבאים בעצמם וגם שירות לא משהו בלשון המעטה
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים הייאני לא יכול לתת המלצה כי אני קשור לחנות טי.אם.אס - אבל לגבי האתר הנושא בטיפול - היתה תקלה בדומיין ואמורה להפתר במהלך היום.מצטערים על אי הנוחות.גיא גרניט
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אחי אם אתה רוצה יש בנהריה חנות נאמנה'' אימפריה מערכות'' בגעתון בנהריה חנות טוב מלא חברים שלי קנו ממנה ואין תלונות...
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים קח מנועה מחשבים בלי לשאול פעמיים, אם אתה לוקח בנועה מחשבים תגיד שלירון בן דוד שלח אותך שיעשו מחיר.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אחי אם אתה רוצה יש בנהריה חנות נאמנה'' אימפריה מערכות'' בגעתון בנהריה חנות טוב מלא חברים שלי קנו ממנה ואין תלונות...אני קניתי מימנה את המחשב השירות סבבה וגם האחריות כול פעם שנישרף לי לוח אם והמעדב הם החליפו (זה קרה 4 פעמים) אבל בקושי יש שם מיחבר הכרטיס מסך הכי חזק שם זה X500 ויש שם רק אינטל ישנים
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים IVORY לפחות בירושלים נותנים שירות סבבה לגמרי והמחירים טובים מאוד .http://www.ivory.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.