עבור לתוכן

איזה דונדוראנט כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין אותך...

מה גורם לך לחשוב שלגברים יהיה סרטן השד? סרטן קורה בעיקר ברקמה רכה מה שאין לך (כמובן אם אתה גבר) בשד.

ככה שאין לך מה לדאג בנוגע לכריתת שד, זה בטוח.

• תגובות 40
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1% ממקרי סרטן השד הם גברים, נדיר אבל קיים

פורסם

שני אלה בדרך לחתימה שלי, אתם גדולים בחייי :xyxthumbs:

קיבלת ממני 2 נקודות!

*Two pts. were added to ORENSTC*

פורסם

אין סיכון בריאותי כלשהו לשימוש בתכשיר שמנטרל חלק נכבד מבלוטות זיעה באזור בית השחי, שהוא איזור שאמור להפריש רעלנים? (אמנם ציינת שהמשחה לא מנטרלת את הזיעה אלא בעיקר את הריח, אבל זה נשמע שקצת סתרת את עצמך אח"כ, כשאמרת שמזיעים כ 90% פחות מהרגיל. יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון)

אני לא יודע בדיוק מה זה עושה (פטנט כבר אמרתי?) אבל זה מוצר שנמכר גם בחו"ל אז תהיה בטוח שזה לא רעל עכברים באריזה יפה.

אני יכול לספר מהנסיון שלי שכמעט ולא מזיעים מבית השחי בזמן השימוש בזה. (לפחות אצלי)

וכאשר מזיעים אז אין ריח!

לא יודע להסביר איך, אבל זה עובד.

מי יודע, אולי אני לא שם לב ובעצם מזיעים כרגיל אבל אני מבטיח לך שהריח מנוטרל לחלוטין.

שוב, אני מתאמן פעמיים ביום באומנויות לחימה ואנשים שואלים אותי שאלות כמו "למה כולם מריחים כמו כלב מת אחרי אימון ורק אתה מריח כאילו שלא התאמנת?" :lol:

פורסם

אולי כי אתה לא מתאמן ? :lol:

פורסם

lox

lashok - an advanced form of lox

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה זה עושה (פטנט כבר אמרתי?) אבל זה מוצר שנמכר גם בחו"ל אז תהיה בטוח שזה לא רעל עכברים באריזה יפה.

אני יכול לספר מהנסיון שלי שכמעט ולא מזיעים מבית השחי בזמן השימוש בזה. (לפחות אצלי)

וכאשר מזיעים אז אין ריח!

לא יודע להסביר איך, אבל זה עובד.

מי יודע, אולי אני לא שם לב ובעצם מזיעים כרגיל אבל אני מבטיח לך שהריח מנוטרל לחלוטין.

שוב, אני מתאמן פעמיים ביום באומנויות לחימה ואנשים שואלים אותי שאלות כמו "למה כולם מריחים כמו כלב מת אחרי אימון ורק אתה מריח כאילו שלא התאמנת?" :lol:

טוב, אני מתאר לעצמי שאם יש כמות נכבדה של אנשים שמשתמשים במשחה למשך זמן רב ומרוצים אז זה לא רעל עכברים ;D

אתה מתאמן פעמיים ביום? משקיען.. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, עד כה Titanium Sport עשה את העבודה, אבל תמיד צוחקים עלי שאני מעלה אדים.. (רציני! ממש אפשר לראות את האדים של הזיעה שלי אחרי אימון מאסיבי של שעתיים.. המדריך שלי אומר על זה "נכון שגרוזינים חמומי מוח, אבל לרתוח ככה עוד אחרי שהוצאת את כל האגרסיות שלך? :lol:)

פורסם

^^

זה תמיד קורה בחורף.

אצלנו במועדון האדים ממש מכסים את המראות, אז פעם ציירתי עם האצבע לב ורשמתי שמות של שני חברה אצלנו והם נגנבו ומהר רצו למחוק את זה כשהם פתאום שמו לב :lol: :lol:

פורסם

^^

זה תמיד קורה בחורף.

אצלנו במועדון האדים ממש מכסים את המראות, אז פעם ציירתי עם האצבע לב ורשמתי שמות של שני חברה אצלנו והם נגנבו ומהר רצו למחוק את זה כשהם פתאום שמו לב :lol: :lol:

:lol: :lol: חזק!

אנחנו מתאמנים לרוב במקום פתוח (אלא אם כן המתחם לא פנוי בגלל כל מני טקסים למיניהם של בית הספר הסמוך, ואז אנחנו עוברים לאולם הספורט של אותו בית ספר), ככה שאין לנו את "אפקט הסאונה".

וכן, החורף זו ה-עונה להעלות קצת קיטור.

פורסם

נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה...

תקציב עד 40 ש"ח

עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.

כדאי שתחכה חודש , עוד מעט ירידת מחירים :lol:

פורסם

אז אתה אומר חודש בלי דיאודורנט אה? אחלה רעיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים