עבור לתוכן

איזה דונדוראנט כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

כן, אבל זה מפחיד כזה... חחח

• תגובות 40
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

הזמן האידאלי להפסיק שימוש בדאורדורנטים זה בחמישי וכל הסוף שבוע אם אתה לא עושה כלום ויוצא מהבית. (ואתה לא עושה כלום, על מי אתה עובד ::) כל היום שורץ פה..)

פורסם

תיקח ג'ילט עם הכדורים הכחולים הכי בן זונה ניסיתי מלא של מנן ועוד

אה חברה בקשר לדאורדורנטים מזיקים הג'ילט הזה טוב?

פורסם

תיקח ג'ילט עם הכדורים הכחולים הכי בן זונה ניסיתי מלא של מנן ועוד

אה חברה בקשר לדאורדורנטים מזיקים הג'ילט הזה טוב?

גם אני השתמשתי בגי'לט תקופה ארוכה והוא מעולה והוא לא מזיק.

בקשר לחלאבילין פעם איכשהו הגענו לנושא שלו בביולוגיה ואז המורה שלי אמרה שזה לא כ"כ בריא כי זה סותם את הבלוטות זיעה וכו'....

ומה שאני הכי ממליץ ומשתמש בו עכשיו זה ספיד-סטיק 24/7 אבל לא הג'ל! השתמשתי בג'ל תקופה ארוכה והוא היה מעולה, אבל הוא הרס לי חולצות בקטע של הבית-שחי אז עכשיו אני משתמש בסטיק של 24/7 עם הכתובית בכתום(הריח הכי טוב) :xyxthumbs:

פורסם

במה הג'ל הורס את החולצות?! יעני אם זה צמוד לבית שחי?

פורסם

אני אישית יושב לי כמו מלך על TITANIUM, דאורדוראנט עם ריח מאוד מאוד חזק שנשאר לי לכל היום, ממש ככה, המלצה שלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

עריכה : הדאורדוראנט לא הבושם, בושם ואפטר שייב יש לי גם אבל זה כבר לא קשור לנושא...

פורסם

ספיד סטיק ג'ל הרס לי חולצות (הג'ל התקשה על הבד).. לא תמיד יש לי זמן לחכות שיתייבש

כרגע אני עם ג'ילט ג'ל עם הכדוריות הכחולות

מחזיק דיי טוב.. (גם הורס חולצות קצת)

פורסם

אני משתמש באקס היבש, עולה בסביבות 30-35 ומחזיק מעולה. ריח טוב, גם כן.

פורסם

יום אחד יהיה פה ת'ראד שמישהו שואל "עם איזו יד כדאי לאונן?" :kopfpatsch:

פורסם

יום אחד יהיה פה ת'ראד שמישהו שואל "עם איזו יד כדאי לאונן?" :kopfpatsch:

של השכנה כמובן :xyxthumbs:

שני אלה בדרך לחתימה שלי, אתם גדולים בחייי :xyxthumbs:

פורסם

זה עם זכויות אני מוכן למכור לך אותן ב20 שקלים תעביר לי אותם בהודעה פרטית בבקשה חח :screwy:

פורסם

אני אישית יושב לי כמו מלך על TITANIUM, דאורדוראנט עם ריח מאוד מאוד חזק שנשאר לי לכל היום, ממש ככה, המלצה שלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

עריכה : הדאורדוראנט לא הבושם, בושם ואפטר שייב יש לי גם אבל זה כבר לא קשור לנושא...

בזמנו השתמשתי בטיטניום ספורט שאמור להיות חזק במיוחד.. תאמין לי שזה לא מתקרב לחלאבילין.

לאימון רציני שום דאורדורנט לא מספיק.

חוץ מזה, יש פה את היתרון של "שגר ושכח" שמים פעם בשבוע שבועיים ויותר לא מתעסקים בזה.

פורסם

זה עם זכויות אני מוכן למכור לך אותן ב20 שקלים תעביר לי אותם בהודעה פרטית בבקשה חח :screwy:

lox

פורסם

אם ככה, עזוב את הדאורדורנט.

תקנה משהו שנקרא "חלאבילין".

מוכרים את זה בסופר פארם, ובטח גם במקומות אחרים.

פטנט של מכון וינגייט.

מדובר במשחה ששמים 3 "טיפות" ממנה בכל בית שחי והיא מנטרלת את בלוטות ההזעה של בית השחי.

ההשפעה נמשכת בין 7-14 יום, תלוי במאמץ בגופני שלך. (אצלי עם שני אימונים קשים כל יום = 6/7 ימים)

חשוב לציין שהיא לא מנטרלת את ההזעה, אלה בעיקר את הריח.

אם תתאמץ ותזיע עדיין תהיה לך זיעה בבית השחי, אבל בערך 90% פחות מהרגיל וגם זה יהיה חסר ריח לחלוטין.

חשוב לציין שצריך לעשות 3 ימים הפסקה משימוש בדאורדורנטים אחרים לפני שמתחילים להשתמש בזה.

ותמיד יש את האפשרות הזולה ביותר, גילוח בית השחי. (אני רציני)

עדיין תזיע כמו מטורף אבל כבר לא תפיץ ריחות.

עריכה:

שים לב שיש כמה סוגים שונים של אריזות ויעוד של המוצר.

אני ממליץ על השחור:

lavilinhlavinhlavilineb3.jpg

אין סיכון בריאותי כלשהו לשימוש בתכשיר שמנטרל חלק נכבד מבלוטות זיעה באזור בית השחי, שהוא איזור שאמור להפריש רעלנים? (אמנם ציינת שהמשחה לא מנטרלת את הזיעה אלא בעיקר את הריח, אבל זה נשמע שקצת סתרת את עצמך אח"כ, כשאמרת שמזיעים כ 90% פחות מהרגיל. יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון)

זה נשמע כמו פעולה דומה לדיאודורנט anti - perspirant, אבל אגרסיבית יותר. ועד כמה שידוע לי, דיאודורנט Anti - perspirant מהווה סכנה אצל נשים לסרטן השד (כי רעלנים מצטברים במקום להתנקז החוצה) , כשהסיבה שאצל גברים הסיכון מופחת היא השערות בבית השחי, שמפחיתות משמעותית מגע ישיר של הדאודורנט עם העור.

אז אם מדובר בעצם בפעולה אגרסיבית יותר, זה לא מעלה את הסיכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים