פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר *אהמ* *אהמ* פורום קירור ואוברקלוקינג *אהמ* ;Dלא רוצה לסוע בלי פלאפון. בלי פלאפון אני מרגיש בלי ידים. ולכלכ אלה שחושבים איך אני כותב עכשיו אז זה בעצם עם הרגליים. :]וואו..!!!איך אתה עושה את זה?חבר'ה תשדלו אנישים לבוא...
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים לצערי אני לא יוכל להגיע, אני עובד בבוקר בכול מקרה אני יהיה בקשר אם עדיין תהיו בעזריאלי מתי שאני יסיים
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אם תשאלו אותי איך עושה פנטיום 2 אני יענה : פסססססס... מה פתאום!!! מאיפה נראה לך השיגו את ה''צלצול'' המחריד של הפקס? הם הקליטו מעבד פנטיום 2 שעובד (במנוחה) .
פורסם 2007 באפריל 118 שנים שאלה לי אליכם.. במידה ואני נוסע מהתחנת רכבת ברחובות , באיזה תחנה של תל אביב אני יורד? הגנה, אוניברסיטה, או מרכז? תודה לעונים וסליחה על השאלה המטומטמת , המוח שלי רוצה להיות בטוח..
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לא זה, לא זה ולא זה... אתה יורד בתחנת "השלום"... (והקריין יגיד שזה צמוד לקניון עזריאלי...)
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אם התכוונת אלי, אז אולי אני מגיע. זה תלוי אם אני אצליח לדחות את השיעורים הפרטיים שלי...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים כנראה אני אבואחשבתי גם לנצל את ההזדמנות ולהיפטר מחלק מהדברים שיש לימי שרוצה שידבר בפרטי אני אשלח לו רשימה של דברים.מישהו מגיע מאזור טבריה? צפון סובב טבריה?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים זה כנראה יהיה המפגש השלישי שלי אם אני לא טועהלמען השם שמישהו יבדוק אם יש עוד מפגשים שם באותו יוםהישראבלוג הרגו אותי פעם שעברה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.