פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אוקי, אבל למה אני צריך לחזור לדף הראשון? אני יכול לשלוח לך הודעה גם מהדף הזה ;D lol Aviko בבקשה ממך תשלח לי הודעה במידה ו50+ אנשים אישרו את הגעתם, טוב? כי אם כן אז אני גם בפנים.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים Aviko בבקשה ממך תשלח לי הודעה במידה ו50+ אנשים אישרו את הגעתם, טוב? כי אם כן אז אני גם בפנים.אתה עושה מופע?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר מממ...כה אבל גם הוספתי שמה כצמה דברים וגם אני מסטולמזל טוב אחינו...תיערו את כולם צריכים עוד אנשים!!ודימה בא?!? יש!!!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים דימה בא?! יופיייי הוא מרחובות....אני יוכל לבוא איתו ככה לא יהיה לי משעמם...אם הוא יבוא כמובן
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חשבתם איך אתם הולכים לזהות אחד את השני, בהתחשב בכך שהטיילת תהיה מפוצצת?אני מעלה את זה שוב.. כי הרעיון של השלט פשוט מפגר.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אפשר תמיד לעמוד בטיילת עם החנות פתוחה.. ככה לא יהיו בעיות לזהות אחד את השני.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אפשר תמיד לעמוד בטיילת עם החנות פתוחה.. ככה לא יהיו בעיות לזהות אחד את השני. אווווו שאפשר פשוט לעמוד עם השמוק בחוץ
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים טוב שלא הגזמתם.זה ממש תלוי אם אני בא. אם אני מקבל השבוע עוד 100 שקל שחייבים לי אז אני בא 100%. ואם לא.. חבל.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אני מעלה את זה שוב.. כי הרעיון של השלט פשוט מפגר.אפשר ליקבוע איזושהי נקודת שכולם יגיעו אליה ושם ניפגש במקום להיתרוצץ חצי מהזמן.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים איפה נפגש?כדאי להעלות מפה של עזריאלי?צריך גם תוכנית ב'אולי מישהו מגניב שלא איכפת לו יעלה את הטלפון שלו ואז הוא יהיה המרכז של המפגש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.