פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אני אבוא. מקווה שיהיו אנשים בסביבות הגיל 19, למה אני לא רוצה להרגיש פדופיל :-\ גם אני בן 18 ובא אם הייתי בן 14 היית מרגיש הרבה יותר פדופיל נכון? אל תענה אני סתם צוחק
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אתה לא זוכר שהעיפו אותנו פעם אחת? (מי הדפוקה שזרקה את הארד-דיסק שלי מעזריאלי?) חחחחחחחחח אתה מדבר על זאתי מסקס-נוער בתפוז? :lol:
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חחחחחחחחח אתה מדבר על זאתי מסקס-נוער בתפוז? :lol: כן, שחכתי איך קוראים לה... פעם היא הייתה מגיבה כאן בפורום.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חח פעם קודמת אני הסתובבתי עם שלט וחיפשתי ת' מפגש בעומק המפגש של ישרא. עדין יש אנשים שזוכרים לי את זה. :]
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים כן, שחכתי איך קוראים לה... פעם היא הייתה מגיבה כאן בפורום. רותם\טליה משהו כזה אם אני לא טועה היא הייתה מגיבה פה ושם וזמן מה ופרשה לגמרי
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים טוב בדקתי את העניין בעבודה ורוב הסיכויים שאני יגיע.אני חושב שזה יהיה נוח אם פותח הדיון יערוך את הדיון בהתאם ויעשה רשימה של אנשים שבאים בוודאות. מי שרוצה מוזמן לפרסם את התמונה שלו שאנשים ידעו לזהות אותו
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לכל מי שמודאג מכל הילדים, שיגיע בכל זאת מקסימום נלך לעשות סיבוב בארים אחר כך
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר כל מי שקורא את זה שיחזור לעמוד הראשון וישלח לי הודעה פרטי לאשר שהוא מגיע בבקשה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.