פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר הם לא באים לצעריhttp://www.mychemicalromance.com/tourלא רשום שם לגבי התאריך שאני הבאתי (9.6)...
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים הייתי אומר שזה נכון אם הייתי אומר korg במקום "אורגנית בר מצווה" והאמת שקרעת אותי שקראתי את זה
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים דווקא להקה טובה MCR ובטח יהיו בהופעה טונות EMO כוסיות! (אם בכלל תהיה הופעה.)
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים זה כן או לא?Children of bodom.ולזה שמעלי - יהיו כוסיות ? בטח שיהיו. רק תנסה לקחת אחת הביתה ותראה איך היא חותכת לעצמה את הורידים בעודה מנסה להכנס לרכב שלך.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים צ'ילדרן? מה הם יעשו פה? =| אה ויש החתמה להביא את Dream Theater ;D האנשים צמאים לאופטימיות
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים דווקא להקה טובה MCR ובטח יהיו בהופעה טונות EMO כוסיות! (אם בכלל תהיה הופעה.) סתם להקה חרא... כל המעריצים שלהם זה ערסים שמשחקים אותה אמואים(בארץ לפחות)... רק בגלל שזה טרנד עכשיו להיות אימו... למען האמת.... כל מי שמשחק אותה אימו בארץ בכלל לא יודע מה זה... אם הם יבואו לארץ, אני יקים צבא עם רובי תפוחי אדמה וכשהם ישירו נפגיז אותם אחושקשוקה!
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים לפי האתר של צילדראן השנה הם רק באירופה והלהקה המפורסמת היחידה שבא לארץ(ניראה לי) זה Behemoth שהם היו פה בעוד שבועיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.