פורסם 2007 במרץ 2418 שנים התאריך בינתיים הוא ה4.4....יוצא יום רביעי.בתוכנית:-כל מודר יביא קצת אביזרים ודברים שהוא הכיו כדי להראות לנו.- נשב קצת לדבר בטיילת חיפה בעזריאלי.-ארוחת צהריים משותפת.-משחק כדורגל בהרדיסק ישן.-סיכום המפגש, ואומרים יפה שלום!עכשיו, יום כבר יש לנו!, מה עם שעה?אני חושב שנתחיל בערך ב4 או 5 בצהריים...אז כולם מוזמנים...מי בא??חשוב שכל אחד יגיד מה הוא מביא לנו לראות...(גאדג'טים יתקבלו בברכה)...יהיה במפגש:-Aviko מביא הארד דיסק ישן שאפשר להרוס...
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים נשמע מגניב, אבל אולי לשנות את המיקום לעזריאלי (בגלל הרכבת)...בכל מקרה, אחלה רעיון!
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר עדיף לא ביום שישי...יש לנו את כל השבוע הקרוב+רביעי חמישי וראשון של חוה"מ...מה אתם אומרים?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים יום רביעי? יש גם תחרות רובוטיקה first שאני הולך אליו אז מה דעתכם יום רביעי?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר יום רביעי? יש גם תחרות רובוטיקה first שאני הולך אליו אז מה דעתכם יום רביעי?הכוונה ליום רביעי ה4.4 נכון??
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים התחרות היא ביד אליהו והמנצחים הולכים לאטלנתה אבל הם צריכים לשלם לבד.וכן התכוונתי ל4.4
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים זה הרעיון של המפגש להכיר את חברי הפורום. ואני יביא כמה מחזיקי מפתחות מפנטיום 1,2,3 למי שרוצה. וגם מקלדת לשבור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.