פורסם 2007 במרץ 2418 שנים הם עושים את זה בגלל שברגע שהם עומדים ולא נוסעים מהר הם מטרה עצבנית לRPG אז... שמע גם אני הייתי נוהג ככה אם הייתי יודע שבשניה שאני עומד דופקים בי טיל
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר תשמעו, אתם רואים האמר או טנק מאחוריכם - לא תתנו לו לעבור? זה מוזר שהם לא זזו לפני המכה.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אךך... אין על ההאמר סימן 1, רק כמו כל זבל אמריקקי מפונק - גם הם חייבים להיות אוטומאטיים.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים הם עושים את זה בגלל שברגע שהם עומדים ולא נוסעים מהר הם מטרה עצבנית לRPG אז... שמע גם אני הייתי נוהג ככה אם הייתי יודע שבשניה שאני עומד דופקים בי טיל לא, הם עושים את זה כי הם יכולים. גם בארץ נהגים צבאיים היו נוהגים ככה, אם הם היו יודעים שאף אחד לא יעשה להם כלום.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים הם עושים את זה בגלל שברגע שהם עומדים ולא נוסעים מהר הם מטרה עצבנית לRPG אז... שמע גם אני הייתי נוהג ככה אם הייתי יודע שבשניה שאני עומד דופקים בי טיל בדיוק.הם חייבים לשמור על תנועה כל זמן שהם באזורים מסוכנים אחרת הם מטרה קלה
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים בדיוק.הם חייבים לשמור על תנועה כל זמן שהם באזורים מסוכנים אחרת הם מטרה קלהמה שתגיד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.