עבור לתוכן

מריחואנה,תוך כמה זמן נעלם מהגוף?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה ,תודה אפשר לנעול.

יהיה פה רק ספאם.

פורסם

ובזאת מסתכמת פינת היעוץ הפלילית שלנו

המוגשת בחסות חוקר צבאי "קטן" ופושע שלאיש לא אכפת ממנו :P

פורסם

אתה מעליב אותי.

ככה אתה קורא להודעות שלי? ספאם?

בכל הודעה מושקעת מחשבה עמוקה וכל מילה מקורה עמוק .. איפהשהו.

פורסם

אתה מעליב אותי.

ככה אתה קורא להודעות שלי? ספאם?

בכל הודעה מושקעת מחשבה עמוקה וכל מילה מקורה עמוק .. איפהשהו.

:lol: הייתי ממליץ לך לעבוד בפורנו ולא ליראות! ואז ניראה איך אתה מבשבש אותן ימינה ושמאל עם הנקניקיה שלך(נקניקיית העמק)* חחח

פורסם

איזה כיף זה לעשות מעקב אחרי אנשים שעושים שטויות לפי הIP ואז להשיג מהספק אינטרנט שלהם את הפרטים שלהם ולמסור למשטרה..

אחח... אין על זה..

אתה פשוט 0 זי* תשיג כתובת איפי של מישהו דרך הספק מי יתן לך בכלל יאפס משת"פ לך תעבוד אצל המנייאק

פורסם

ילדים ארצה

מנהלים לנעול בבקשה, הת'ראד מיצה את עצמו, נתתי תשובה שסיפקה את פותח הת'ראד (מי ידע שיש שימוש בלהיות חוקר? :P )

פורסם

מי מתייחס אליו בכלל? :)

סתם מעפן שפותח שרשורים על כל פיפס שבריטני וחברותיה עושות.

פורסם

אל תדאג לי, אני לא צריך פורנו כשיש בנות (כן!!! אלה עם השני הקונוסים מקדימה והמשולש ברמודה למטה)..

וחוץ מזה, עד היום לא ראיתי אף סרט פורנו איכותי.. תמיד הן גונחות עוד לפני שנוגעים בהן בכלל.. נראה לי יש להן באג.

אהה ולעזאזל.. אין מקום לכלום עם ה60 ג'יגה המסריח הזה.

אוי חח יצא לי להוריד פעם פורנו ישראלי,לא רק שהם מנסים להכניס ביום,כאילו זה באמת מעניין מישהו (הרמטכל ישב בחדר,והוא לא הבין איפה המזכירות שלו,אז הוא יצא החוצה והוא ראה אותם מתקנות את האנטנות עם פטיש שבעצם הבעיה הייתה שיונים חירבנו על האנטנות.

ואז הוא קורה להם וצועק עליהם,ושתיהם יוצאות,פתאום אחת נכנסת והוא אומר לה משהו והיא יוצאת,ואז אתה רואה את השניה כמו אורי גלר מופיעה מתחת לשולחן ומוצצת לו :| ממש פלא!

וזה היה סרט כ"כ גרוע שחשבתי שיש ניוק לסאונד,הגבר עוד לא נכנס לחדר וכבר האישה גונחנת בצורה מחדירת אוזנים,הוא מנשק אותה והכלבה גומרת.

אפילו הפורנו בישראל על הפנים :\

פורסם

Deep shit.. :-*

פורסם

מוחמד וכל המעפנים, מה אתם משחקים אותה עבריינים... שם כסף אתם בעצמכם הלשנתם למנהלת כשכל הכיתה עשתה עליכם לינץ' כשבאתם לכיתה ואמרתם שקוראים לכם מוחמד :lol:

פורסם

תי שתו בלאט דלביוב?

מנה זווט דויד בלאט דלבן

פורסם

וגם אין לכם שום חוש הומור?

חוץ מזה אם אתה כבר כזה רוסי כבד שמקלל כמו רוסי כבד אז למה דוד?

עריכה: עזוב, אני יתעלם ממך...

פורסם

למה לא

כי לסבא שלי גם קראו ככה

עריכה: עזוב, אני יתעלם ממך... :lol:

פורסם

אל תדאג לי, אני לא צריך פורנו כשיש בנות (כן!!! אלה עם השני הקונוסים מקדימה והמשולש ברמודה למטה)..

וחוץ מזה, עד היום לא ראיתי אף סרט פורנו איכותי.. תמיד הן גונחות עוד לפני שנוגעים בהן בכלל.. נראה לי יש להן באג.

אהה ולעזאזל.. אין מקום לכלום עם ה60 ג'יגה המסריח הזה.

צר לי, אבל כל מי שמדבר ככה לא נגע בבחורה, ורוב הסיכויים שלא דיבר עם אחת בלי לתת לה את מספר כרטיס האשראי, או מספר התקלה לפני כן.

וד"א פורנו תמיד הולך, זה פשוט כיף לראות את זה יש בזה משהו מאוד משחרר, כן גם כשמזיינים כל יומיים.

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים