עבור לתוכן

ספא -

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה...

עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ]

קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור?

אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א...

מישהו פה יכול לעזור?

נ.ב.

הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן

פורסם

חצי שנה ואתה לוקח אותה לספא ועוד ב-500 שקל?! וואו, או שאתה ממש משקיען או שאתה נואש לזיון. סתם סתם, מזל טוב.

יש יותר מדיי מכוני ספא, זה נכון אבל יכול להיות שיש אתר שמרכז אותם ויש שם המלצות מאנשים שביקרו שם קודם.

תנסה פורום נשים כלשהו ותשאל שם כי אני בחיים שלי לא הייתי בספא (איזה טיפול פנים בקושי). אני יודעת שיש מקומות עם ספא שמציעים גם ארוחות זוגיות או אפילו קומבינציות סושי לזוג, אחרי שהם שוטפים ממך את הבוץ.

עריכה: מצאתי משהו, יש פה מדריך שלם למכוני ספא ולעסקאות שונות.

http://www.spaplus.co.il/30191/spa_holon

פורסם
  • מחבר

נואש לזיון? יותר נימפומנית ממני אם כבר

אמממ... זה הרבה כסף לספא? לאדע בא לי ספא אף פעם לא עשו לי מסאז' מקצועי

הקטע יש לנו מוזה לג'קוזי אם את מבינה... הבעיה שהרוב מציעים משהו מלחים ונראה לי שזה ישרוף ...

ובקשר לאוכל - היא לא תוכל כלום .. צריך רק ג'קוזי, מסאז' וזהו...

תודה על האתר...

אשמח אם שהיה יוכל להמליץ על איזה מקום

פורסם

יש שם כל מיני חבילות שאתה מקבל מסאג', טיפול יופי זוגי ואז נותנים לך כמה שעות (עד 5 בערך) בחדר עם ג'קוזי איתה לבד. תחפש באתר את העסקה/ספא שהכי מתאים לך. יש שם חבילות לאוהבים וכל השיט הזה.

מה כן, אני לא ממליצה לך לעשות סקס בג'קוזי. אפשר לחטוף מחלות שם למטה אם עושים את זה בג'קוזי, במיוחד פטרת.

פורסם
  • מחבר

בעעעעעעעעעעע רציני?

אם זה אבל כאילו אמבטיה? אני לא מדבר על ג'קוזי שיש שם כמה אנשים ויש כלור וזה... אני מדבר על ג'קוזי זוגי שיש בספא ויש שם שמנים וכל השטויות האלה או אמבטית קצף...

זה גם תקף לבריכות? אם כן אז עוד דבר ירד מהרשימה :-(

פורסם

כן, כן וכן. גם באמבטיה לא מומלץ. במקלחת מילא, בגלל תחלופת המים. באמבטיה שאתה נכנס, אתה בעצם soaking in your own dirt וזה נכנס לכל מיני חורים בגוף. רק מה שיש לך על כפות הרגליים מספיק בשביל להביא איזה פטריה או משהו. בכל ג'קוזי במקום ציבורי יש כלור ובשפע, זה לא כמו בג'קוזי הביתי שאתה דואג לחטא אותו. נראה לי הרבה יותר זול להשכיר חדר רומנטי ללילה, איזה חטיף מענג (סושי!!), יין (אם אתה וחברתך בגיל הנכון) וגמרנו. יש אשכרה חדרים כאלו יפים ומעוצבים להשכרה ללילה בשביל הדברים הללו בדיוק.

פורסם

סקס בג'קוזי זה לא כזה משהו. המים הם חומר סיכה הרבה יותר מדי טוב.

אני גם חשבתי שזה אחלה של רעיון, הסתבר לי שזה סתם מוריד את התחושה

בנוגע למחלות, אז דריה צודקת בתאוריה, אבל יש לה נטייה להגזים. לא סביר שתחטפו משהו.

אני וחברה שלי היינו בצימר בצפון (בראש פינה) בשביל החצי שנה שלנו (שני לילות, 400 ש"ח לכל לילה, באמצע השבוע)

והיה לנו שם ג'קוזי בחדר, ובסוף המיטה ראתה הרבה יותר אקשן מהג'קוזי

חוץ מזה שפשוט יותר מדי חם בתוך ג'קוזי מכדי לעשות משהו שדורש תזוזה, זה פשוט משרה

עלייך כזאת תחושה של שאנטי שבא לך להירדם

פורסם

יש איזשהו מקום פרטי ברעננה של שתי בחורות שהפכו את הבית שלהן למין מכון ביתי כזה

ב500 לזוג אתה מקבל שם שעה בגקוזי (מארגנים לך אותו משו אש עם נרות והכל ממש רומנטי), שעה מסג עם שמנים וכל העסק ובסוף ארוחה קלילה.

האווירה שם ביתית מאוד ורגועה, כל המקום נמצא בתוך הגן האישי שלהן, אתה מרגיש כאילו אתה מינימום באיזה צימר בגליל העליון, את הארוחה הן מבשלות במטבח מול הפנים שלך

קיצר אם אתה בראש של משהו עם אווירה סבבה לא יותר מדי פורמלי, לך על שתי הבחורות שד"א גם מאוד נחמדות.

ברח לי השם אבל הם היחידות ברעננה שמציעות שירות כזה וגם כתבו עליהן בעיתון.

נ.ב.

ויש לך דודא לג'קוזי, לא מוזה...

פורסם

יש איזשהו מקום פרטי ברעננה של שתי בחורות שהפכו את הבית שלהן למין מכון ביתי כזה

ב500 לזוג אתה מקבל שם שעה בגקוזי (מארגנים לך אותו משו אש עם נרות והכל ממש רומנטי), שעה מסג עם שמנים וכל העסק ובסוף ארוחה קלילה.

האווירה שם ביתית מאוד ורגועה, כל המקום נמצא בתוך הגן האישי שלהן, אתה מרגיש כאילו אתה מינימום באיזה צימר בגליל העליון, את הארוחה הן מבשלות במטבח מול הפנים שלך

קיצר אם אתה בראש של משהו עם אווירה סבבה לא יותר מדי פורמלי, לך על שתי הבחורות שד"א גם מאוד נחמדות.

ברח לי השם אבל הם היחידות ברעננה שמציעות שירות כזה וגם כתבו עליהן בעיתון.

נ.ב.

ויש לך דודא לג'קוזי, לא מוזה...

so how much will a happy ending cost me then?

פורסם

נואש לזיון? יותר נימפומנית ממני אם כבר

חחחחחחחחחחחחחח גם אצלך זה ככה?

חשבתי שרק שלי חרמנית אש 24/7

לא זכורה לי הפעם שנפגשנו וסתם דיברנו יותר מ-5 דקות...

פורסם

so how much will a happy ending cost me then?

:lol:

לא נראה לי שתרצה לצרף אותן לחגיגה (בנות 40+), מהאמהות המרוקאיות החמודות האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים