עבור לתוכן

לאן נעלמו ריפודי הקטיפה במכוניות המשפחתיות 1.6L?

Featured Replies

פורסם

קטיפה? עוד יותר גרוע!

בקשר לאחוזים זה רק בגלל הנהגים...מה לעשות שהנהג הישראלי הממוצע חושב שכל רכב שהוא לא שלחו הוא רכב שטח?

• תגובות 41
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אז כך חברות הליסינג מנסות לחסוך עלויות. וכמה שהמכונית יותר זולה בזמן שמיבאים אותה יש עליה פחות מס.

פורסם
  • מחבר

מה גרוע בקטיפה? זה הרבה יותר נעים. ויותר עמיד. וגם ניתן לנקות אותו. אתה לא מבין בזה בכלל. :kopfpatsch:

פורסם

אתה יודע למה?

כי העם שלנו "מאוהב" במנועי 1.6 אוטומט וכנראה שחברות הרכב הבינו שרכב כזה לא צריך להיות ברמה הגבוהה ביותר של גימור ואיכות תא הנוסעים.

איכות = כסף.

אתה רוצה איכות? תשלם. תקנה ויירון כמו שיש לך באווטאר..

אז מה משפחה צריכה לקנות?

פורסם

1.6 כבר בקושי נמכרים בעולם.

רק בישראלים מתעקשים להישאר הם המנועי 1.6.

אוטו משפחתי יכול להיות גם אוטו עם מנוע 1.6 וגם עם מנוע 4 ליטר גדול וחזק.

משפחה צריכה לקנות מה שהיא צריכה, אבל הישראלים צריכים לצאת מהקופסה שהם חיים בה ולחשוב ש-1.6 זה הכי טוב..בקרוב מאוד אני מעריך שלא יהיו כבר מנועי 1.6.....

פורסם

תיראה למה המישפחתיות באות אם מנועים קטנים

דלק!! מה הם צריכים מנוע 2.0T למה מה זה יעזור?

פורסם

זה מה שאמרתי..למה זה יעזור?

כאשר אתה נמצא באוטו עם משפחה מלאה (נגיד 4-5 נפשות) + ציוד, המנועים האלה צריכים להתאמץ מאוד והם כבר לא נהיים חסכונים..אלא סתם מרעישים וחלשים.

לכן עדיף מנוע יותר גדול, שינצל פחות כוח בשביל להניע אותו משקל בדיוק.

עכשיו, אפשר לחזור לנושא שהיינו בו?

פורסם
  • מחבר

אין מנועים גדולים בארץ רק בגלל עלות הדלק ועלות הרכב. אם הרכבים היו יותר זולים כי היה עליהם פחות מס כמו בארצות הברית אז היו קונים רכבים גדולים יותר עם מנועים גדולים יותר ואז הבעיה הייתה הדלק.

פורסם

כי יש פה איזה 100 אחוז מס... :pissed::jump::kopfpatsch::bash::nono::s07:

זה מה שאני חושב על זה!

פורסם

1.6 כבר בקושי נמכרים בעולם.

רק בישראלים מתעקשים להישאר הם המנועי 1.6.

אוטו משפחתי יכול להיות גם אוטו עם מנוע 1.6 וגם עם מנוע 4 ליטר גדול וחזק.

משפחה צריכה לקנות מה שהיא צריכה, אבל הישראלים צריכים לצאת מהקופסה שהם חיים בה ולחשוב ש-1.6 זה הכי טוב..בקרוב מאוד אני מעריך שלא יהיו כבר מנועי 1.6.....

אתה חושב שכולם מטומטמים ?

אף אחד לא חושב שזה הכי טוב,זה זול ומתאים למשפחה הקטנה,משפחות גדולות קונות מיני-וואן קטן דוגמת ה מזדה 5.

ולא צריך מנוע גדול,קח סיוויק לפני 2 דורות בעלות כ"ס125,הם האיצו תוך פחות מ 9 שניות לגבי דגמים ידנים ו9 פלוס לאוטומטיות,היום עושים מכוניות פחות מזהמות ולכן הכוח נפגע,חוץ מזה יש מנועים גדולים רק תשלם על זה.

פורסם

מה גרוע בקטיפה? זה הרבה יותר נעים. ויותר עמיד. וגם ניתן לנקות אותו. אתה לא מבין בזה בכלל. :kopfpatsch:

אז אתה לא יודע מה זה נעים (תנסה ריפודים עם בד מגבת, זה נעים)

אתה לא יודע מה זה עמיד או קל לנקות (תנסה ויניל ותראה מה זה עמיד וקל לנקות)

ושוב, ריפודי קטיפה לא מתאימים לאקלים הישראלי בכלל

לגבי המנועים - ככה זה כשהחברות נלחמות להכניס את המכוניות לשווי שימוש 2, ואם הוא לא נכנס אז הוא לא יימכר

וזה שוב העניין של הליסינג, ההבדל בין שווי שימוש 2 ל-3 בשביל בנאדם פרטי הוא זניח

ד"א המס על מכוניות עומד על 90 ומשהו אחוז

פורסם

נכון, כי מה שהם עושות הם מוסיפות לאוטו קילומטראז' ואז מוכרות אותו שיורד הערך.

מה רע בזה? אפילו כדאי לקנות רכב מליסינג/השכרה. טיפולים בזמן, אחזקה מצוינת...אתה חושב שחברות הליסינג נהנות לשלם על טיפולים?? אז אל תגיד ל שלא מעניין אותם אמינות...

איזה שנה?

והלנטיס הוא דווקא אוטו אמין מאוד, כנראה שההורים שלך ממש מזניחים את הרכב, כי 99% מהמכוניות של מאזדה יכולות לעבור גם 5000 קילומטר אחרי זמן הטיפול ועדיין לעבוד בצורה טובה.

האוטו של ההורים שלי שמור יותר מכל אוטו כמעט שיש בעיר שלי !

והאוטו עבר יותר מ 80.000 והוא מתפקד טוב מאוד אבל פשוט זה אוטו רועש....ושנת 02

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים