עבור לתוכן

סופסוף גילו את מטרת הערוץ הראשון.

Featured Replies

פורסם

איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה:

http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665

ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)

פורסם

עוד דביל, לפחות רואים שגם מפלגת העבודה יודעים לייצר כאלה

ובכמויות

פורסם

האמת היא שהערוץ 1 יש לו קהילה לא קטנה בקרב המבוגרים ,הוא הצליח לא להגרר לתרבות הפריים טיים וכל התוכניות הבזוית שיש בערוץ 2 וערוץ10 .האמת היא שאל תשכחו שהערוץ הזה מביא תא משחקי היורוליג,נבחרת ישראל וגום יול"ב של הפועל.יש לו גם תוכנית תחקירים טובה כל יום ראשון וכמובן "רואים עולם "שלהם הכי טוב שיש בארץ.אבל אני חייב להסכים שהערוץ הזה נתקע איפשהו ,יש שם עובדים שלא מבינים בגרוש בניהול ומקבלים לא מעט כסף ,מגישים שכבר רואים עליהם תקורי עכביש שמצליחים לשעמם תמשועממים גם.בכל זאת אני חושב שערוץ 1 צריך להישאר כמובן ללא תשלום האגרה המגוחך אך לדעתי צריך ערוץ שונה מ10 ו22 המסחריים שכבר נמאס לראות את כל הבקבוקים החדשים של אקטימל.

פורסם

הוא צודק, אני לא יודע מה הוא עושה שם בדיוק, אבל זהו סיפור קצר על מצבו העגום של הערוץ.

פורסם

הוא צודק, אני לא יודע מה הוא עושה שם בדיוק, אבל זהו סיפור קצר על מצבו העגום של הערוץ.

אתה מתכוון בין ערוץ 10 ל- 12?

פורסם

עכשיו שגם מכבי לא תהיה שם (וזה לא הוגן, כי ערוץ 10 זה לא ערוץ חופשי, מניסיון עם 3 טלויזיות שונות ב-3 מקומות שונים), הוא באמת די מיותר.

פעם שיש משחק של הנבחרת חשוב שהוא יהיה משודר בערוץ ממלכתי, ועדיף לא מלא פרסומות, ואולי אפשר להגיד שתוכניות כמו "משפחת סימפסון" ו"חוק וסדר" הם רכש לא רע, אבל חוץ מזה זה לא ערוץ חשוב. 80% מזמן השידור מוקדש לחדשות או לשידורים חוזרים, ורק אולי 20% מוקדש לכמה תוכניות רכש חביבות ולתוכניות מקור זולות ועלובות (כמו תוכניות דת, שום פלפל ושמן זית, שישי עם מיכל ועוד כל מיני..).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים