פורסם 2007 במרץ 2018 שנים אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת:Scorpions - Send Me An AngelDuran Duran - Come UndoneSonata Arctica - Shamandalieאלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין.ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו?תודה רבה מראז לעוזרים.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים The Divinyls- I Touch MyselfEurythmics - Sweet dreamsזה מה שעולה לי בראש.. חחח
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר ^^ זה השם של השיר במדויק? אין בו טעויות? כי לא מצאתי אותו משום מהThe Divinyls- I Touch MyselfEurythmics - Sweet dreamsזה מה שעולה לי בראש.. חחח לא בדיוק מה שאני מחפש אבל תודה בכל זאתיש עוד הצעות מישהו?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים חיפוש של From sarah with love יביא לך את התוצאה בחמור...אני עשיתי CTRL+C/V ככה שכן, זה השם המדוייק.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים Elvis Presley - Love Me TenderWhitesnake - Is This LovePaul Anka & Peter Cetera - Hold Me Till The Morning Comesוכמובן:שב"ק ס' - מקבלת זין ;D ;D
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים The Crown and the Ring - Manowarתנסה גם להקה קוראים לה Turisas משהו מפינלנד ששמעתי לא מזמן אלא שאין לי מושג מה שמות השירים.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר ^^ את Turisas אני שומע אבל לא ניראה לי שיש להם שיר שמתאים למה שאני מחפש תודה רבה לכם אם עוד מישהו מעוניין להוסיף אני אשמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.