עבור לתוכן

בקשר לקנדה אני טס כבר שבוע הבא!! יש לי כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! :lol:

חח בשביל הצחוקים.

ניגש ישר לעיניין..

אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה.

אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס.

היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר.

כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה.

בקיצור אני יספר כמה דברים..

אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה גבוהה גם יש לנו שם קרובים אז יוכלו לעזור לנו וגם בלי קשר לזה היא רוצה חיים יותר טובים כי לא טוב לנו פה.

וגם ביגלל שעדיף שאני יטוס לפני שיגיע צו לגיוס . כי היא לא רוצה שאני יהיה בצבא(אני רוצה להיות).

והיא גם רוצה שאני ילמד שם אנגלית(ואני מאוד רוצה לדעת אנגלית ברמה גבוהה אני מת להיות כתב חדשות בHWZONE אולי בעתיד.)

דרך אגב הייתי אמור להתחיל לילמוד נהיגה בפסח אבל אני חושב גם רישיון כבר לא יהיה לי אם הטיסה לקנדה.

אני דיי לא יודע מה התיכנונים של אמא שלי בנוגע לקנדה כי היא לא עשתה ויזה ומיסמכים ועורך דין וכל זה אנחנו הולכים שם כמו תיירים ואיך שהוא אמא שלי רוצה שניחייה שם בקיצור אני לא יודע איך בדיוק ניחייה שם אמא שלי דיי אמיצה היא נישארה שם 3 חודשים אם אחי ואחותי הביאו לה דירה היא חייתה שם השאירה אותי פה בארץ עם אבא ואז היתגעגה וחזרה לארץ . זה היה בשנת 2003

אני לא יודע מה הולך ליקרות שם איפה נגור איפה ניחייה כי לאמא שלי בסך הכל יש 4 5 אלף שקל ולי יש 2000 מה שנישאר לי ואבא שלי אמר שנישלח לו חשבון בנק והוא ישלח לנו כל חודש כסף בקיצור אנחנו טסים לשם כדי לחיות ברמה יותר גבוהה יש לי מלא שאיפות בחיים שאני מקווה שיתממשו שם.

אנחנו דיי הולכים להתחיל שם מ0 (אפס) כמו עולים חדשים אני לא רוצה אבל אין ברירה.

ועוד משהו בקשר לאזרחות אמא שלי אומרת אחרי 5 שנים אפשר.

אני מת כבר להכיר שם איזה איטלקייה. :smile1:

מקווה שהבנתם תסיפור. ודרך אגב הכי חשוב שלא סיפרתי לכם בן כמה אני עוד 4 חודשים בן 17 .

בקיצור אני לא יודע מתי אני יוכל לעשות רישיון מתי אקבל אזרחות מתי אוכל לעבוד??. יש לכם תשובות לשאלות האלו...

אני בא לשם כדי לעבוד לעשות כסף ולא כדי להנות כי חשוב לי קודם כל הכסף ושיהיה לי שם איפה לישון(דירה).

אבל אמא שלי אומרת שאני לא יוכל לעבוד שם כי אין לי אזרחות משהו כזה.

פה בארץ היתה לי עבודה קבועה עם משכורת של 3 - 4 אלף .

אני מקווה ששם יהיו תנאים יותר טובים אני לא יודע פשוט למה לצפות. ודרך אגב זה פעם ראשונה שלי במטוס .

אם יש לכם משהו להוסיף או לדבר איתי ולעזור לי אני ישמח מאוד לישמוע

תודה ;)

פורסם

עצוב

פורסם

האמת, אני לא מבין משהו. למה התעלמת מההודעה הפרטית ששלחתי לך לפני כמה ימים לגבי הנושא הזה ?

בהחלט עצוב.

פורסם

עצוב, אתה עושה החלטה נכונה לפי דעתי, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, אבל למה עצוב לא הבנתי...

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 14:49:10

אתם לא יודעים מה קרה אמא שלי חזרה עכשיו מתל אביב עם הודעה לא משמחת בדיוק.

אנחנו לא נוסעים.

זה המיקרה:

כשאמא שלי קנתה את הכרטיסים לפני חצי שנה ב2000 דולר היא בסוף לא נסעה ועכשיו היא רוצה לינסוע ואמרו לה להוסיף 600 דולר ומה שקרה שהם אומרים שהיא צריכה ליקנות כרטיסים חדשים וביגלל שהם לא החזירו לה את הכסף אמא שלי תבעה אותם באותו זמן שהיא לא נסעה ניראה אני כבר לא יודע מה יצא מכל הסיפור הזה .

ואמא שלי הבאתי לה בבוקר 6 אלף והיא פרטה אותם לדולרים ואני ממש עצבני עליה היא אומרת לי תחזור לעבוד. :pissed: אין לי ברירה.

פורסם

מסכנות האיטלקיות.

פורסם

אתה אמיתי?

פורסם

עצוב לא מתחיל לתאר מה אני חושב... :kopfpatsch:

פורסם

אני מעדיף לחשוב שכל פעם מחדש אתה כותב סתם בולשיט כדי לצחוק עלינו ולראות מי יקנה את זה הפעם... ככה זה נשמע לי הגיוני לפחות. :nixweiss:

פורסם

Either you are full of crap, or you need to learn how to PLAN, and FAST.

פורסם

תמכור את הבימר..

וד"א, רישיון בקנדה מוציאים בגיל 16..

פורסם

חברה שאלה קצת קשורה לכאן לא בא לי לפתוח תרד חדש

אם עדיין אין לי צו1 ואני יוצא מהארץ כשאני חוזר יהיו לי בעיות בגלל הצבא? אני בסוף יולי בין 17 מתי אני אמור לקבל אותו? :xyxthumbs:

בהצלחה בקנדה חבר שלי גר שם עזב לפני בערך 5-7 שנים הוא עבד כקופאי בין 15 הרוויח משהו כמו 30 שקל לשעה וזה עוד כלום למשכורות ששם

תבלה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים