עבור לתוכן

מה דעתכם על האלבום החדש של אינפקטד?

Featured Replies

פורסם

Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007

הם ענקים החבר'ה האלה. :yelclap:

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שומע עכשיו, אלבום מעולה!

הגעתי עד לSuliman, אני מחכה לשמוע עוד...

:yelclap:

פורסם

האלבום הכי הכי ששמעתי אלקטרונית משנת 2005-6...

פורסם

מגעיל ת'שועלים הכתומים הנכחדים , זה מה שיש לי להגיד בעניין .

החליטו שהם נהיו זמרים עכשיו ...

פשוט נוראי .

פורסם

שיר ענק!!!!!!

_becoming_insane

פורסם

techno/trance/house sucks!! :angryfire: בעע! say no to techno..

אח"כ פותחים ת'רדים על בחורות בנות 15 שמנסות להביא ילדים, ועל אמריקאים שלא יודעים אם הם נצחו בוייטנאם.. :nixweiss:

איך שלום אסייג אמר.. מקליטים שיפוצים..

פורסם

ת'אמת?! איכזבו ובגדול!

01_becoming_insane - יותר מדי סקאזי.

01_becoming_insane - לא ברור במיוחד.

פורסם
  • מחבר

לדעתי שירים גדולים , ואני חולה על PSY עם מילים זה כל היופי כמו שהיה I WISH .

Artillery

Forgive Me

In Front Of Me

Change The Formality

:xyxthumbs:

Special Place

פורסם

דיסק גרוע רצח... אינפקטד של פעם זה בטח לא.

השירים היחידים שעוד איכשהו כמו becoming insane ו suliman מסתובבים באינטרנט כבר יותר מחצי שנה.

בקיצור עלוב, מי שאומר שזה דיסק טוב לא מבין בשיט בPsytrance ובטח שלא שומע משהו מעבר למסיבות או טראנס של ערסים.

יצאו לאחרונה אוספים בערך פי 100 יותר טובים בכל מובן.

פורסם

דווקא יש להם סגנון חדש ומעניין.

אהבתי.

אבל די ברור שאי אפשר להשוות את זה לאלבומים כמו Classical Mushroom :ylsuper:

האכזבה שלי מהאלבום זה הטראק Vicious Delicious ופשוט רצחו את סולימן עם האפקטים המחורבנים לגיטרה.

פורסם

דיסק גרוע רצח... אינפקטד של פעם זה בטח לא.

השירים היחידים שעוד איכשהו כמו becoming insane ו suliman מסתובבים באינטרנט כבר יותר מחצי שנה.

בקיצור עלוב, מי שאומר שזה דיסק טוב לא מבין בשיט בPsytrance ובטח שלא שומע משהו מעבר למסיבות או טראנס של ערסים.

יצאו לאחרונה אוספים בערך פי 100 יותר טובים בכל מובן.

עד כמה שאני הבנתי זה בכלל לא אמור להיות Psy

פורסם

אינפקטד התקלקלו ממזמן וזה ידוע, בלי שום קשר למסחור יתר.

יש עוד גאונות בהם ללא ספק, ויש כמה קטעים בכמה מהטראקים שהם הוציאו באלבום עם אוטמציות גאוניות ללא ספק.

אך אין מה להשוות את זה בכלל השני והראשון שלהם - The Gathering-1999.

בעיקר מהשני, Classical Mushroom-2000. זה אחד האלבומים של הקלאסיקה עם אלמנטים מיוחדים הכי גאונים שיצאו בכל תולדות הזמן. אני אישית ההייתי מוכן לקנות עשרה עותקים מאלבום הזה.

אבל מהאלבום החדש? עוד כבר ממזמן אכזבה שעוד בקושי ההייתי שומע מקליפים את הטראקים הללו, כבר מאז לא אהבתי. בתור אחד שמבין במוזיקה, והאזין כמה שיותר לאלבום הזה ולסאונדים וכל המבנה של טראק וטראק, ביסליין, מקצב, אוטמציות, וויארציות, ומה לא..אין מה להגיד - עצם העובדה שהאלבום כזה איכזב אותי לא עושה את זה שהם כבר לא גאונים. בלי שום קשר למסחור ושום דבר. העניין הוא שבאלבום הזה כבר האנשים לא יודעים מה לעזעזאל יוצרים - היפ הופ? רוק? טראנס? וזה מה שגורם לבילבול רב בין כל האנשים שלא אוהבים את הדיסק הזה.(לא שאני אחד כזה)

בכל אופן, כמו שאתם יודעים, או שלא, הבנה במוזיקה זה דבר מס' 1. על טעם וריח אין להתווכח, וזה ברור. יש כאלה שיראו את האלבום גאוני לחלוטין והכי טוב שיצא, ויש כאלה שיש להם טיפה ידע במוזיקה וכל מה שקשור והרבה זמן בסצינה של הטרנס, ומבינים למה אני מתכוון. בלי להשוויץ או להתלהב, אני לא מנסה להפגין פה את הידע שלי או משהו כזה, פשוט אני אומר מה שאני מרגיש ובטוח בו מהידע והניסיון האישי שלי שלמדתי במשך השנים. כל אחד יכול לחשוב אחרת - זכותו. כל דיעה מתכבדת. שוב - על טעם וריח אין להתווכח.

אני הסקתי את המסקנות שלי כבר לגבי האלבום הזה, ואני חושב שעוד כמה חושבים ככה בלי שום קשר להעובדה גם אם לא מבינים במוזיקה.

מוסיקה ממוסחרת בהחלט יש. רוצים דוגמה? ראו - סקאזי-איכס. בלי שום סטגימה ושום דבר, אם תבנו איך הוא עובד ויוצר את הדברים, אתה תראו עד כמה זה ממסוחר ברמות קשות. שלא נדבר על זה שהוא מוציא את קטעים שלו שוב ושוב במיליון אוספים. זה ה-מסחור. שלא נדבר שלא רואים אותו בכל חור בעולם אם זה בטלויזיה , ראיונות, חולצות שהוא מוכר, והשאר. לכל הילדי-כאפות סקאזי-איכס לפני שאתם קופצים - תלמדו קצת כמה שנים מוזיקה ותבינו.

אתה יודעים מה זאת מוסיקה אמיתית? מוסיקה אמיתית זה משהו מהלב והנשמה . מכל הנשמה. והיום אין אף אחד כזה מהסצינה של הטראנס לצערי. וכן, גם לא אינפקטד. גם אם זה מה שהם אוהבים לעשות והכל, וכולם חושבים ככה וסתם "משמיצים" את השם שלהם כביכול. אבל זה לא כך.

אין בכלל מה להשוות את המוזיקה של פעם(החל משנות הs90) של הטראנס לעכשיו. שום אומן לא מגיע לרמה שהייתה פעם. ושאני מתכוון לאומנים - זה מהמוזיקה שהכל הגיע ממנה - גואה טראנס.

אומנים כמו סיימון פוסטפרד, MWNN, Juno Reactor, X-Dream , וכשאר החבר'ה הגאונים.

הם עוד היו עושים ממוזיקה ממזמן בלי שום קשר להוציא את זה בקטע/אוסף כלשהו בשביל "להתמסחר" וללכת להופיע בכל מיני הופעות ולהתקדם.

הם היו מבטאים את הרגשות שלהם ע''י המוזיקה בכל הכוח, מכל הלב והנשמה. הם היו אפילו יוצרים קטעים שבעיניי האנשים היו נשמעים על הפנים והם בכלל לא אהבו אותם. היום מה שמחפשים זה לקהל הרחב שיואהבו את זה. אם היו עושים את זה "סתם", להנאה. לא חושבים מה אח''כ יהיה עם המוזיקה /טראק הזה שהם יצרו, מה הם יחשבו על זה האנשים, איך הם יוכלו להוציא את זה ולהתפרסם, וכדומה.

היום זה לא קיים. ואני לא חושב שיהיה קיים בעשור הקרוב לצערי. למרות זאת, הרבה מחובבי הפסיי עדיין שומעים את הפול-און הממסוחר שיש היום, כי זה נשמע טוב לאוזן וזורם לאותו בנאדם. אין עוד אלטרנטיבות מהפכניות היום.

LiorP23 , אז לא הבנת נכון.

יום טוב לכולם. :xyxthumbs:

פורסם

תשמע מצד אחד אני מסכים שאין על 90s מצד שני יש היום הרבה מוזיקה טובה שרק צריך לדעת למצוא אותה.

אומנים כמו Bizzare Contact, Aquatica, Ultravoice, Visual Contact,Shanti, Space Cat, Pixel וכו' וכו'

יש הרבה אומנים שמוציאים גם בשנים אלו מוזיקה מעולה... השאלה אם זה אתה יודע איפה לחפש ומה לשמוע.

אני יגיד לך ככה אני נתתי הזדמנות לדיסק של אינפקטד שמעתי אותו פעם אחת ברפרוף והבנתי שזה זבל אורגני ויותר אני לא ישמע את החרא הזה.

יש מספיק מוזיקה שיוצאת כמעט כל שבוע בשביל שיהיה מספיק טראקים טובים להנות מהם.

פורסם

תכלס דיסק אכזבה, ממש לא אהבתי את הסגנון שהם בחרו לעצמם.

הנקודת אור היחידה באלבום זה הטראק heavyweight שהזכיר לי בסגנון את הother side האלוהי בCV

פורסם

תשמע מצד אחד אני מסכים שאין על 90s מצד שני יש היום הרבה מוזיקה טובה שרק צריך לדעת למצוא אותה.

אומנים כמו Bizzare Contact, Aquatica, Ultravoice, Visual Contact,Shanti, Space Cat, Pixel וכו' וכו'

יש הרבה אומנים שמוציאים גם בשנים אלו מוזיקה מעולה... השאלה אם זה אתה יודע איפה לחפש ומה לשמוע.

אני יגיד לך ככה אני נתתי הזדמנות לדיסק של אינפקטד שמעתי אותו פעם אחת ברפרוף והבנתי שזה זבל אורגני ויותר אני לא ישמע את החרא הזה.

יש מספיק מוזיקה שיוצאת כמעט כל שבוע בשביל שיהיה מספיק טראקים טובים להנות מהם.

כמובן. גם אני בעצמי שומע את כל האומנים, מה אתה חושב? פשוט אין מה להשוות למה שהיה פעם..

לא חסר אומנים איכותיים מהפולאון אם הפצצות מדי פעם היום. כמו לדוגמה: Alternative Control , Atomic Pulse , Astrix , Delirious , DNA , Dual Core , Duble Impact, Electro Sun , Freaked Frequency, Xerox And Illumination , וכמובן כל מי שהזכרת. ומי לא?

בקיצור, לא חסר. אבל שוב, זה לא מתקרב בכלל למוזיקה של פעם.

:xyxthumbs:

בכל אופן, הדיסק החדש של אינפקטד, זוועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים