פורסם 2007 במרץ 1918 שנים תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים היה אמור להיות לנו (עכשיו אני ב ט') בשנה שעברה את המבחן הזה אבל בסוף ביטלו לנו אותו ונתנו אותו לשכבה מעלינו (י'ודים-היום).HAPPY DAY FOR ME :alcoholic:
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים היה לנו היום מבחן לפני,שנכנס לציוןחחח אוי היה כזה מצחיקהצלחנו לגנוב עותק אחד של טור ב מהחדר מוריםוכולם למדו אותו,ויש כאלה שהביאו טור א מהאינטרנטגמרתי אותו תוך 10 דקות והגשתיאני לא מתרגש מהמיצב,זה לא נכנס לתעודהוזה שלמעלה,איך ביטלו לכם אותו? חרטא,מיצב אי אפשר לבטלאנחנו לא למדנו אפילו 20 ויש לנו אותו
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים לי יש מחר ולא ממש איכפת לי למדתי רק לפני שבוע לדמי מייצב שנכנס לתעודה וזהו..!!!!(הלוואי וזה יפול על שיעור היסטוריה)
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים ת'אמת אני לא בדיוק זוכר איך ולמה ביטלו, אבל מה שבטוח זה שביטלו לנו אותו ועד עכשיו לא עשינו שום מבדק שקשור לזה.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים המיצב לא יכול להכנס לתעודה.שלא יעבדו עליכם! זה לא הבצפר בודק אותוהדמוי מיצב נכנסאבל בתכלס השאלות תת רמה,לא למדתי דקה,לא בבית ולא בבצפר וידעתי הכל (בלי קשר לזה שהיה לי את המבחן)
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר המיצב לא יכול להכנס לתעודה. שלא יעבדו עליכם! זה לא הבצפר בודק אותו הדמוי מיצב נכנס אבל בתכלס השאלות תת רמה,לא למדתי דקה,לא בבית ולא בבצפר וידעתי הכל (בלי קשר לזה שהיה לי את המבחן) כן באמת חשבתי על האפשרות שעובדים עלינו כדי שנלמד ויהיה ממוצע גבוה.. השאלות הם אמריקאיות ?והרבה? חח
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים המיצב לא יכול להכנס לתעודה.שלא יעבדו עליכם! זה לא הבצפר בודק אותוהדמוי מיצב נכנסאבל בתכלס השאלות תת רמה,לא למדתי דקה,לא בבית ולא בבצפר וידעתי הכל (בלי קשר לזה שהיה לי את המבחן)אין קשר, אפשר לבקש את הציונים ומשרד החינוך נותן בלי שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.