עבור לתוכן

האם אתם מנויים למגזין מחשבים?

Featured Replies

פורסם

הי :hi:

אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג.

ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה

פורסם

MAXIMUMPC

www.maximumpc.com

הבעיה שמגיע שבועיים יותר מאוחר מסטימצקי אבל עולה חצי מחיר דרך מנוי (כרטיס אשראי בינ"ל דרוש כמובן) מנוי שנתי

מכיל את כל התחומים שביקשת ואני מאוד מרוצה ממנו

פורסם

המנוי האחרון שהיה לי היה על נט-מגזין וגם זה כי היה מבצע דרך ספק האינטרנט שלי, 10ש"ח לחודש.

כמו שאני רואה את זה, אין שום סיבה לשלם על מגזין כלשהו, סכומים של 30ש"ח וצפונה.

המגזינים בעצמם יכולים להסתדר טוב מאוד גם עם 10ש"ח אבל חלקם גובים הרבה יותר מזה כי "כשאתה משלם על מוצר יוצר, אתה עמריך אותו יותר".

אני חושב שזה גיבוב שטויות וחבל מאוד שחלק נכבד מן המגזינים נוהגים בשיטה זו.

חוצמזה, שבעידן האינטרנט לא צריך מגזין :)

פורסם

המגזין מחשבים היחיד שהיה לי מנוי עליו זה WIZ ז"ל, עד שהוא נסגר.

פה ושם קנית PCMAG, אבל זה היה גם לפני שנים.

פורסם

המגזינים האלה יוצאים אחת לחודש, תחשב כמה זמן עובר מהרגע שבו הם חותמים את העיתון עד הרגע שהוא הודפס שוכפל נשלח בדואר וכו'... ותגלה שבפרק זמן הזה עולם המחשבים כבר שינה סדרי בראשית.

פורסם

המגזין מחשבים היחיד שהיה לי מנוי עליו זה WIZ ז"ל, עד שהוא נסגר.

פה ושם קנית PCMAG, אבל זה היה גם לפני שנים.

WIZ עדיין חייבים לי שני גליונות :pissed:

פורסם

המגזינים האלה יוצאים אחת לחודש, תחשב כמה זמן עובר מהרגע שבו הם חותמים את העיתון עד הרגע שהוא הודפס שוכפל נשלח בדואר וכו'... ותגלה שבפרק זמן הזה עולם המחשבים כבר שינה סדרי בראשית.

אבל מצד שני הם יכולים תמיד להפנות אותך לתחומים שלא שמת לב אליהם ולהרחיב בתחומים שאתה לא מכיר

אני הכי אוהב במקסימום פיסי זה שהם נכנסים להסברים להדיוטים על כל מני נושאים (כמו איך עובד MIMO או אוזניות 5.1 ועוד)

פורסם

WIZ עדיין חייבים לי שני גליונות :pissed:

חחח לך תתבע אותם :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים