עבור לתוכן

אחרי התלבטות קשה נפלה ההחלטה: קונה מחשב חדש בזיגזג. מה דעתכם על החנות הזאת?

Featured Replies

פורסם

אחרי התלבטות בין "זיגזג" ו-"חידוש במחשבים" ברחובות החלטתי לקנות מחשב ב"זיגזג".

רציתי לשמוע את דעתכם על החנות כי יש עוד זמן לשנות את ההחלטה... :)

תודה

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בת זונה של חנות! לך על זה! אתה לא תתחרט! :xyxthumbs:

פורסם

search.gif

פורסם

לא קיניתי שם אבח בנושא שהיה פה הם קיבלו רק ביקורות מעולות.

פורסם

קניתי מאצלהם את שני המחשבים שלי בשנים האחרונות, גם נהרסו לי חלקים (באשמתי) אז היה לי נסיון עם האחריות שלהם.

הם טיפה יקרים יותר משאר החנויות, אבל אני מעדיף לשלם יותר כסף ולהיות עם ראש רגוע.

מומלץ :xyxthumbs:

פורסם

שמעתי מכמה אנשים שקנו מהם וגם מהפורום פה שהם טיפה יקרים אבל ממש ממש טובים באחריות שלהם ולא יעשו לך בעיות.

לך על זה! :xyxthumbs:

פורסם

מעולים פשוט מעולים אין מילה אחרת, קניתי מהם כמה פעמים ולא התאכזבתי הם עומדים מאחורי מה שהם מוכרים גם כשזה נוגע לאחריות, חנות מומלצת בחום

פורסם

הם לא יקרים בכלל.

פורסם

כן הם לא יקרים...

למען האמת, חוץ משהחנות עצמה ממוקמת באיזה חור ליד תל השומר... הכל טוב ויפה אצלה (: מחיר, שירות. כל החבילה! :xyxthumbs:

פורסם

טוב תמיד צריך מישהו לקפוץ אז..

אני אישית לא קונה מהם יותר, ומזהיר את כל מי שאני מכיר מהחנות הזאת

תמיד הייתי שומע מהם ביקורות טובות, ובימים שהייתי מנהל פורום חומרה (לא באתר הזה) גם הייתי ממליץ עליהם

אבל הספיקה לי פעם אחת שהייתי צריך את האחריות שלהם והם נפנפו אותי בכזאת חוצפה, דרשו ממני תשלום על הבדיקה של החלק אם הוא באמת פגום (שטויות, אני טכנאי בחנות ואני אומר להם שזה פגום) של איזה 170 שקל ועוד בסוף אחרי ששילמתי והחליפו לי את החלק, ומשהו אחר היה פגום בו

דיבורים לא העלו כלום ואחרי שהתעצבנתי, הלכתי משם וביטלתי את המחשב שחבר היה אמור לקנות מהם

ואני אומר עכשיו, בתור בנאדם שעובד בחנות ובמעבדת מחשבים,

איך זה שחניות לא הבינו את הכלל הפשוט שכדי להרוויח כסף צריך להוציא כסף ?

"הפסד" קטן שלהם של 170 שקל היה מקנה להם לקוח מבסוט, שהיה נשאר איתם שנים (קניתי לפחות עוד שלושה מחשבים מאז - ואף לא חלק מהם) וממליץ עליהם בחום

מה גם שההפסד הזה, הוא הפסד של שעות עבודה של טכנאי, ולא הפסד של כסף בחומרה (הינו הך, אבל עדיין)

בקיצור, לא נראה לי שזה ממש ישנה את דעתך,

אבל כל מי שאני מכיר, לא קונה מהחנות הזאת

תתחדש בכל אופן... :hat:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

אחרי הביקורת האחרונה אני כבר מתחיל להתלבט...

פורסם

הבעיה היחידה שאני רואה אצלם שאין להם מבחר מוצרים כמו בחנויות אחרות.

חוץ מזה החנות הכי טובה שאני מכיר (אין על האחריות שלהם!)

פורסם

מת'ראד עבר שהיה פה על חנויות (וננעל מרוב ספאם), כולם ללא יוצא מהכלל שפכו מחמאות על זיגזג, חוץ משהם לא מוכרים ספקי כוח של ENERMAX וזכרונות של חברות מסוימות, הכל אצלם סבבה, אמינות, שרות מקצוענות :xyxthumbs:

פורסם

אמנם לא קשור לדיון, אבל אני חייב לדעת האם לאחר שאתה בונה מחשב בIQPC/SKYPC/נעה וכד', המחיר כולל מע"מ.

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים